2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bence doktora gidip kalp atışını dinle için rahatlasın canm doktor bana o stresi yasadigin an en yakın hastaneye gidip dinle kalp atışını sakin o strese girme dedi
Kontrol gunum persembe normalde dogum hastanesinde acilden bakabiliyorlar mış en azından orda gidip bakayım sonrada kontolume giderim insallah

Göğüslerim hala acıyo canım ama o kadar fazla değil artık ve dünden beri midem az daha rahat senin de öyle olmuştur bence aynı haftadayız herkesin 12.haftada geçcek diye bişey yok içini ferah tut canım

Maşallah bebeğine canım
Sana özel mesaj atmıştım ekler misin diye aldın mı ?

Aynen hem rahim genisledigi icin hem.bebeklerin en.hizli gelisim donemi oldugu icin boyleymis persembe kontrol var yinede korkuyorum sonucta 7 yil sonra gelen mucizelerim tedavi sonrasi ilk gebelik tecrubesizlik korkutuyor
Rabbim yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin . Bnmde tup bebek ve bnmde tam 7 yıl çok sevindim yol arkadasiymisiz.

Merhaba kizlar.ben de 11 haftalik hamileyim.uzun suredir de yazismalarinizi takip ediyorumbir seyi merak ettim.buradaki hamile arkadaslarin hepsinde mi gogus hassasiyeti var acaba.cunku ben gogus hassasiyetini ilk haftalarda yasadim.sonra hatta arada sisiyor arada kuculuyor.benim gibi olan var mi.yani mesela yiuzustu bile yatabiliyorum.goguslerimde oyle bir aci yok

Amin canim amin aynen daha ne arkdaslarm var sonuc alamayan Allahm isteyen herkese nasip etsin cok zor sureclerle geliyoruz mucizelerimize kavusabilmek icin Allahm sag salim kucaklarimiza almaya nasip etsin hayrli evlatlar nasip etsin rabbim

Rabbim yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin . Bnmde tup bebek ve bnmde tam 7 yıl çok sevindim yol arkadasiymisiz.
Amin canim aminn hayirli olsun Allahhm kucagima almayi.nasip etsin 8 yilimiza girerken iste aldik haberi ikizlere hamileyim onlarda surpriz yaptilar bana bende cok sevindim tup bebek.olunca daha farkli isliyor bizim durumumuz biliyorsun o yuzden tedirgin oluyoruz

Amin cnm tsk ederim. İnşallah tüm hamısler sağlıcakla alsın kucağına. Evlat hasreti çeken herkese nasip etsin Rabbim. Haklisin çok zor süreçlerden geçtiğimiz için ister istemez kafaya takıyor uz. İkiz mi maşallah çok sevindim. Bnm tek bnde iki koyalım istedim ama dr um uygun görmedi iyiki onu dinlemisim. Rabbime şükürler olsun. İnş ailen falan yakındır bnm farklı şehirlerde.

Göğüslerim hala acıyo canım ama o kadar fazla değil artık ve dünden beri midem az daha rahat senin de öyle olmuştur bence aynı haftadayız herkesin 12.haftada geçcek diye bişey yok içini ferah tut canım
Belki de gecmistir aslinda iyi biseyolur bu ama insan korkuyor işe dr a gideyim de yazayim sonucu

Amin canim aminnn 8 haftaliga kadr tek diye biliyorduk canim kalp atislarini duymaya gittik surprizzz ikiz dedi doktorumuz tabi ben sok 2 gun kendime gelemedim ben kendim istedim 2 tane koyulmasini ozel hastanede yaptrdigim icin biri tutunmazsa kardesine destek olsun dedm ama benimki ikiside tutundu sukurler olsun masallah 10 haftalk oluyorz bizde biraz onden gidiyoruz esimin ailesi yakinimda ama kendi ailem ankarada malesef ama her cagrdigimda geliyolar ama

Maşallah cnm ikisinide sağlıkla kucağına al inş. Ne guzel ikisi bi arada büyüyecek canları sıkılmaz ikiz çok severim ama ben ancak bir tane ye bakabilirim diye düşünüyorum çok pimpirikli bi anne olucam ben.aileden birileri destek olursa ikiz de bakılabilir tabi ki . Yeterki sağlıkla gelsinler dünyamıza mis kokulu meleklerimiz

Amin insallah canim bakalim nasil olacak hic bilmiyorum Allahm yardim etsin hayirlisiyla buyur giderler bende ole pimpirikli telasli olucam galiba aile destek vermeli bu durumda canim yoksa isim cok zor saglikli sihhatli gelsinler yavrucuklar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…