2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Migren varsa çok tutuyor hamilelikte benım oğlumda 20.haftada bir başlamıştı daha Doğuma kadar sürmüştü çok zor
Canım migrenim yok. Çok nadir agrır başım. İlk gebeliğim 20 haftalıkken bir gün ciddi baş agırısı çekmiştim . Hatta acillik olmuştum. Ama doktor normal demişti gebelikte. Ondan sonra okadar şiddetli agrımadı çok şükür.

Canım benim de 2 gün olmasa mide bulantım falan sonra çok fena oluyor iyi düşün korkma

merhabalar,bende de yok. adet gecikene kadar sizlama olmustu sonrasinda o ds bitti. gogusle ilgili sknti yasamadim yasamiyorum su anda da

Merhaba kızlar gittim acil de baktılar şükür kalp atişıni duydum rahatladım eşim vesvese yapiyosun demişti haklı cıktı yine demek ki belirtilerim azaldı dr a sordum neden boyle diye her kadın farkli oluyor hamile olmadıği halde belirti yasayanlari biliyorum dedi psikolojik olabilir miş

oh şükür hadi gözün aydınbazılarına göre bizimki de psikoljik sinir oluyorum bunu diyrnlete

Şu saat oldu canım bişi istemiyor, zorlayıp yesem de içimde kalmayacak, nasıl geçecek bu günler ya?

iyi çok sevindim öyle merak ettiğimiz bi durumda acil de bakıyorlar mi ?

KıZlar dün akşamdan beri karın alt tarafında, kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif ağrılar var. Bu sabah kanama da geldi. 5-6 haftalarda da olmuştu ama 10. Haftada normal mi. Sabah kan geliyor bir daha devamı yok

canim kirmizi renkte kanaman geldiyse hemen drunla gorus ve git derim

Şu saat oldu canım bişi istemiyor, zorlayıp yesem de içimde kalmayacak, nasıl geçecek bu günler ya?
ayni durumda olan biri de burdan sana yazmakta iki lokma iki lokma sanirm. biri kahvalti biri aksam yemegi. arada 1 elma. gecer az kaldi,tecrube de ettim ben,senin ilk bebegin miydi tam hatirlayamadim da. korkma bikac hafta daha bence boyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…