- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #10.281
canım zaten pat diye bırakmayacağım . Sende en azından her istediğinde verme. Ben gündüzleri sadece 1 yada 2 kere ver,yorum . Yanıma meme diye geldiğin süt bitti dolunca söyleyeceğim diyorum. Kendini yerlere atıyor sonra kalkıp bişey olmamış gibi gidiyor. Gece de bu ara sıklaştırdı. süt yok desem ortalığı yıkacak birde çalışıyorum enerjim bitio gece uyanırsa tekrar zor olacak uyutmak. ama bu ara izin alıp en azından bir kaç günde gece memesini kessem diyorum. Off bilmiorum çok karışık kafam ilk defa yapacağım bu işi.Benimde çok acıyor. Gümuş kap aldım ama fayda etmedi. Baya baya ağlayacağım bende yakınsa gerçekten. Ne yapcam bilmiuorum ama iskence gibi oldu artık benim için emzirme olayı
canım aksine düşük. Sürekli ölçtürüyorum. Tuzu kesmiştim ama tansiyonum düşük olunca mecbur tuzlu bişiler içiyorum . Yoksa başım çok agrıyor.kız ismi olarak Elisa hakkında fikriniz var mı anlamı olarak cennetin bir kapısı yazıyor ama
su topluyor dur vücudun tansiyonun kaç.baktırdın mı ben 27 kilo almıştım hafta 2 kilo 2 kilo şok oluyordum meğer tansiyonum çıkıyormuş ozamanda ödem çok oluyor,şimdide 1 kilo aldım bakalım sen biraz fazla almışsın canm gittiğinde bi sor bence
sivastayım :))))kızlar benim bulantılar geç ti galiba ya maşallah diyim kendimi çok enerjik hissediyorum darısı size inşallah,birde sivas yada tokat ta oturan var mı?
yok valla ben bir şey hissetmiyordum ama eşim kız çok istiyordu kız bu diyordu. doktor erkek deyince şaşırdı. hatta ben 9 ay duymak istemiyorum dedim... ama nafile söyledi...Aaâ bende hepsi çıktı. 3 çocukta çıktı cin takvimi hatta o derece biliyor Çinliler bizi :) sana da olasılık vermiş demek. Yok ya değişmez ben sanmıyorumm kızlar değişebiliyor ama erkekler değişmez çok zor. Peki erkek mi hissediyordun sen? Yoksa şaşırdın mi erkek olduğunu duyunca? ben mesela ilk test yaptığım andan beri hep aâ kesin erkek modundaydim. Hiç kıza ihtimal vermedim gönlümden geçen kız olsa bile. Senin hissiyatini merak ettim şimdi :) eniştemin arkadaşı da ultrasona gire dediyse kesin erkek geliyor kuzum ya baya yüksek demis ihtimali çünkü
Uraz gece hiç emmiyor. Gece beslenmesini hiç alıştırmadim ben bu bakımdan rahatım. Sende once geceyi kes bence de. Uraz birde sadece uyumadan önce emiyor. Ama o bilr beni mahvediyor. Tek en derin bağ kurduğumuz nokta suan o. Urazi memeden kesmesine keserim de buna ben bile hazır değilim. Pay diye kesemem zatenm yavaş yavaş azaltarak. Önce öğlen uyumadan önce verdiğim memeyi bitirmem lazım sonra sıra gece uyimandan önce verdiğim memeyi bitirmem lazım. Kuzenim Amerika da yaşıyor. Bora şuan 11 aylık ve doktoru artık meme verme. Zaten çok bile verdin diyormuş. Amerijada çoğu kişi 6 Aydan sonra emzirmiyormus. Kuzenimde bana onu söylüyor 15 aylık oldu artık uraz bence bırakabilirsiniz diyor. Bilmiuorum tabi ne yapacagimcanım zaten pat diye bırakmayacağım . Sende en azından her istediğinde verme. Ben gündüzleri sadece 1 yada 2 kere ver,yorum . Yanıma meme diye geldiğin süt bitti dolunca söyleyeceğim diyorum. Kendini yerlere atıyor sonra kalkıp bişey olmamış gibi gidiyor. Gece de bu ara sıklaştırdı. süt yok desem ortalığı yıkacak birde çalışıyorum enerjim bitio gece uyanırsa tekrar zor olacak uyutmak. ama bu ara izin alıp en azından bir kaç günde gece memesini kessem diyorum. Off bilmiorum çok karışık kafam ilk defa yapacağım bu işi.
kilo önemli değil canm çok yemiyorum diyorsun ya ona göre biraz fazla sanki he bide zayıfsanda toplu olanalara göre daha fazla kilo alınıyormuşcanım aksine düşük. Sürekli ölçtürüyorum. Tuzu kesmiştim ama tansiyonum düşük olunca mecbur tuzlu bişiler içiyorum . Yoksa başım çok agrıyor.
Aynen canım iki gün önce çok iyiydim şimdi su içince bile midem bulanıyor ama şükürler olsun kanamam falan gelmiyor bu haftaiçi doktoruma gidicem bakalım bebiş ne durumda inşallah kanamam azalmıştır içerideKıyamam canm ya baya zayıflamışın bulantın hafiflediyse artık başla bence yemeğe. Bir gün bir günü tutmuyor ki dün iyiyim diyom bugün bir şey yiyemiyorum ama şükür bugünleri gördük kanamaya rağmen.
Kocaman 9 ay. Uuu ben duymasam çatlardim merakımdan. Birde senin ilk bebek. Bravo valla sabrına :))yok valla ben bir şey hissetmiyordum ama eşim kız çok istiyordu kız bu diyordu. doktor erkek deyince şaşırdı. hatta ben 9 ay duymak istemiyorum dedim... ama nafile söyledi...
beni hiç tanıyamadı çinliler
sivastayım :))))
Kaç haftalık olucan canm cinsiyette belli olur. Benimde hiç kahverengi leke gelmedi uzun zamandır ondan içimde mi birikiyor tırsmıyor değilim. En geç ben ogrencem sanirim cinsiyeti haftaya gidecem ben. Inşallah her şey yolundadırAynen canım iki gün önce çok iyiydim şimdi su içince bile midem bulanıyor ama şükürler olsun kanamam falan gelmiyor bu haftaiçi doktoruma gidicem bakalım bebiş ne durumda inşallah kanamam azalmıştır içeride
Canım benim Rabbim gönlüne göre verir inşallah Allah kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimizeMerhaba hanımlarrr Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize . Kolay hamilelik nasip etsin Rabbim. Benimde 2 kızım var 3.cü bebeğim bu gönül istiyo ki bu yavru muzda erkek olsun ama Rabbim ne verirse hayırlısını versin tabi . Bende 2 kilo falan aldım sanırım çok yeniyorum aslında abartmıyorum ama alınıyor demekki karnımda çıktı biraz tabi hepsi bebek değil yarısı göbekçarşamba kontrol var devlete gidicem kesin söylemez cinsiyetini annem diyo arkan genişlemiş Buda kız diye . Nasipde ne varsa o olur bende zaten çok ihtimal vermiyorum . Çok uzak geliyo erkek bebek nedense . Rabbim verdiğine gönlümüzü razı eylesin
valla belki 2.3. olsa merak ederdim ama ilk olduğu için hiç farkı yok evlat evlattır.Kocaman 9 ay. Uuu ben duymasam çatlardim merakımdan. Birde senin ilk bebek. Bravo valla sabrına :))
amin tatlım amin amin aminCanım benim Rabbim gönlüne göre verir inşallah Allah kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize
Bende korkuyorum valla içeride ne olup bitiyor haberimiz yok 10+2 yim haftasonu 11 olucaz sonra ikili test için gidicem bakalım söyleyecek mi cinsiyetini meraktan çatlicamKaç haftalık olucan canm cinsiyette belli olur. Benimde hiç kahverengi leke gelmedi uzun zamandır ondan içimde mi birikiyor tırsmıyor değilim. En geç ben ogrencem sanirim cinsiyeti haftaya gidecem ben. Inşallah her şey yolundadır
Tabi canım öyledir. Evlat evlattir tabivalla belki 2.3. olsa merak ederdim ama ilk olduğu için hiç farkı yok evlat evlattır.
Canım bizimkide emerek uyuyor. Ama akıllandım bunda öyle yapmayacağım. Bu ara eline uyu arkadaşı vermeye başladım . Hazırlık yapıyorum yoksa nasıl uyutacağımı bilemiyorum. Sonra kitap alıyorum yanımıza. Meme emerken bende kitap okuyorum resimlerine bakıyoruz birlikte sonra ışığı kapatıyorum ve hemen uyuıor. ( Önceden saatlerce emerdi. Bu iyiye işaret şimdilik. Ya bu yabancılar aşırı soguk insanlar zaten. Bana göre asla değil. Ama dpgru için rahat etsin 15 aaylık olmuş . Bide ben şeyden de korkuyorum . Unutmazsa kardeşi emerken falan üzülürmü. O yüzden uzatmak istemiyorumUraz gece hiç emmiyor. Gece beslenmesini hiç alıştırmadim ben bu bakımdan rahatım. Sende once geceyi kes bence de. Uraz birde sadece uyumadan önce emiyor. Ama o bilr beni mahvediyor. Tek en derin bağ kurduğumuz nokta suan o. Urazi memeden kesmesine keserim de buna ben bile hazır değilim. Pay diye kesemem zatenm yavaş yavaş azaltarak. Önce öğlen uyumadan önce verdiğim memeyi bitirmem lazım sonra sıra gece uyimandan önce verdiğim memeyi bitirmem lazım. Kuzenim Amerika da yaşıyor. Bora şuan 11 aylık ve doktoru artık meme verme. Zaten çok bile verdin diyormuş. Amerijada çoğu kişi 6 Aydan sonra emzirmiyormus. Kuzenimde bana onu söylüyor 15 aylık oldu artık uraz bence bırakabilirsiniz diyor. Bilmiuorum tabi ne yapacagim
bende 10+1 im 11 de soylerlermi dersin bende 12 de gideyim en azindan tahminde bulunur diyordumBende korkuyorum valla içeride ne olup bitiyor haberimiz yok 10+2 yim haftasonu 11 olucaz sonra ikili test için gidicem bakalım söyleyecek mi cinsiyetini meraktan çatlicam
yokkk canım asla aşırı zayıf bi insan olamadım :) benim boy 161 kilo 60 ideal. Aslında 55 ama . 60 da gayet zarif duruyorum :) Neyse benim yapımla alakalı sanırım.Aynı performansı verirken bekliyorum kendimden :)kilo önemli değil canm çok yemiyorum diyorsun ya ona göre biraz fazla sanki he bide zayıfsanda toplu olanalara göre daha fazla kilo alınıyormuş
ilk gebeligimde bulantim gectikten sonra 9 haftada 9 kilo aldimyokkk canım asla aşırı zayıf bi insan olamadım :) benim boy 161 kilo 60 ideal. Aslında 55 ama . 60 da gayet zarif duruyorum :) Neyse benim yapımla alakalı sanırım.Aynı performansı verirken bekliyorum kendimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?