2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Buda benim en büyük korkum. İlay 25 aylık civarında memeyi bıraktı. Uraz 30 aylık ilay doğduğunda.ve meme emerken uraz ilay hep bende istiyorum dedi. Ilayi yeniden emzirdimm tabi sürekli değil emmedi zaten emiyormuş gibi yaptı. Ama istedi uzun bir zaman hemde. Ne kadar erken biraktirsanda isteyecek. Tek sıkıntı yeni çocuk doğduğunda ilk çocuğu memeden kesemezsin ve bu şekilde baya uzun süre ememebilir. Ben doğmadan önce biraktirmayı düşünüryorum yoksa uraz 4 yasina kadar emecek gibi. Bende kitap okuyuyayim bari uyumadan. Memenin yerini kitap alsın artik

yaaa umarımm unutur. Canım zaten sütün birikmesi için en az 2 ay emzirmemek gerekiyormuş. Ağız sütünün falan gelmesi için. Bide babalara çok iş düşüo sanırım . Biz emzirirken diğerinin dikkatini dağıtması lazım. Yoksa aklıma başka bişiy gelmiyor.

hahahahaha:) Doğuma kadar öyle devam olmaz dimi :) toplamda kaç kilo aldın :)
20 almış olabilirim 48 le baslamistim 68le dogurdum dogumdan 10 gun sonra 57 diydim bebem tosbikti 4100 doğdu. o yuzden suan bulantidan kilo alamayip beslenemeyenler hic dert etmesin 5 aydan sora buyuyor bebeler sagliksiz seyler yemeyin yeter .

canm hangi doktora gidiyorsun ben Gültekin koçun var medicana da onda.doğum yapmıştım şimdi kararsızım kime gitsem diye
bende gültekin beye gidiyorum cnm suana kadar bi sıkıntı yaşamadım sivasta da baya övülen bi doktor. sizde mi sivastasınız tokatı da sorunca ? gültekin bey için ilk tecrubenız nasıl :)))

isimler konusulmaya başlanmış ne güzel:)) ben ebced hesabı dıye bısı duymuştum cocugun isim analizine göre akıl fıkır hesaplıyo inanmam öğle seylere desemde garip bi şekilde yaptıgım kişilerle uyumlu çıkınca bende her beğendıgım ismi ebcede yazıyorum:))

ben gecen hafta kontrole gittim 9+4 tü sordum tahmin varmı diye bakti bakti hic birseye benzemiyor dedi
Yaa biraz beklemek isterdim ama mecbur gidicem doktora düğünü atlattım ne durumda bilmiyorum en son iki gün hastanede yattım işte kanamadan doktor kanamam olursa gelirsin olmazsa iki hafta sonra gel dedi bu Çarşamba iki hafta oluyor merak ediyorum artık inşallah iyidir kuzum

bende gültekin beye gidiyorum cnm suana kadar bi sıkıntı yaşamadım sivasta da baya övülen bi doktor. sizde mi sivastasınız tokatı da sorunca ? gültekin bey için ilk tecrubenız nasıl :)))
yozgat A.madeni ilçesindeyim özel hastane sadece oralarda var malesef okadar yolu gitmek zorundayım.hastaneden hiç memnun kalmamıştım 4 yıl oldu sipinal yapılacakken belimden uyuşturma noktasını çok zor buldular beceriksizlik diye düşünüyorum sonra ameliyat anında ne oldu bilmiyorum uyuttular mı bayıldım mı hiç bir bilgi verilmedi gözünü açtığımda bebeğin geç ağladı diyolar bana o anda sersemlikle anlayamadım ben yarım girdim ameliyata onun ağlayıp ağlamamasından nasıl haberim olmaz demekki başka birşeyler oldu orda ayrıca ağrım var diyorum okadar ilgisizdi ki ordaki hemşireler onun dışında Gültekin bey in yaptığı sezeryandan çok çok memnun kaldım yaram çok çabuk iyileşti ona diyecek sözüm yok

Epidural sezaryen olan var mı ikinci bebekte düşünüyorum ama cesaretimde yok gibi kararsızım ilk bebeğim sezaryendi tam anestezi olmuştum o ayılma süresi çok uzun ve yorucu oluyor ama epidural daha kısa sürüyor sanki

Canım iyiki epidural sezeryan olmuşum. Bebeğimin o anına tanıklık ettim ve hemen emzirdim . İkincisinde de inşallah aynı şekilde istiyorum.yaa o anı yaşamalısın. bebeği görünce ona odaklanıosun. Yani çok kısa sürmüştü benimki.

Ben canım , epidural genelde normal dogumlarda kullaniliyor spinal sezaryenlarda . çok rahattim agrim sızımda çok olmadı genel anesteziden uyanmak işkence kesinlikle tavsiye ediyorum her anina şahitlik ediyorsun bide bebişin.

epidural değil de spinal anestezi ile olmuştum sezaryenimi. iyi ki diyorum çünkü ameliyattan ilk çıkıncaki o 3-5 saat ağrıyı hissetmemek büyük bi güzellik bence.

kızımı da gördüm getirdiler yanagıma koydular hemen, çok güzel doğum anılarım var sayesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…