2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
iki seferde yarım oldum canm çok güzel o duyguyu yaşamak ama 2.de yukarıda da yazdığım gibi yaşadığım aksilikten dolayı korkuyorum bu sefer genel mi olsam diye.düşünüyorum

Ya benim korkum ya uyuşmazsam ya hissedersem ya panik olursam diye çekiniyorum

İstememdeki sebep daha kısa sürmesi ve o anı yaşamak ama korkularımda var nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum

Evet ya uyanmak bilmiyor insan ölü gibi oluyo zor açtım gözlerimi o kadar uzun sürmesi hem benim için hem bebek için hem de bekleyenler için sıkıcı oluyor bence eğer kendimi ikna edersem olmak istiyorum tabi eşimle daha konuşmadım

hissetmezsin canım ben bebek sesini duyana kadar basladiklarini bile anlamamistim düşün :) Genel anestezi zor ağrıyla uyaniyorsun direk hemşireyim ben çok gördüğüm halde cesaret ettim düşün bencede :)

Bana doktorumuz kizimda 6 aydan sonra gece beslenmesini onermiyorum maksimum da 1 yasi dolunca kesinlikle gece beslenmesini birakmalisin demisti.ben tabi 6 ay dolunca dayanamadim gonlum.el vermedi. Tam 1 yasini doldurunca gece emzirmesini kademeli olarak kestim. Zaten yakin saatlerde uyaniyordu hep emip geri uyuyodu. Once ilk uyandigi saatteki emzirmeyi kestim. Alisinca ikinci uyanmasini kestim. Boyle derken sabaha kadar deliksiz uyumaya basladik sukur ve cok rahatlamistim. 27 aylik olana kadar emzirdim. Sonra cevre baskisiyla onu da kestim kademeli olarak :)

hissetmezsin canım ben bebek sesini duyana kadar basladiklarini bile anlamamistim düşün :) Genel anestezi zor ağrıyla uyaniyorsun direk hemşireyim ben çok gördüğüm halde cesaret ettim düşün bencede :)
Ya bi de şöyle bi korkum var oldu ki bebek ağlamadı ters bişe oldu bunları görmek istemem Allah’ım çok şeyler getiriyorum aklıma çok abartıyorum belki de sadece biraz cesarete ihtiyacım var sanırım

Ya bi de şöyle bi korkum var oldu ki bebek ağlamadı ters bişe oldu bunları görmek istemem Allah’ım çok şeyler getiriyorum aklıma çok abartıyorum belki de sadece biraz cesarete ihtiyacım var sanırım
Canım allah korusun böyle şeyleri düşünme bile. Ama Zaten çok problem olursa o anda bile uyutuyorlar seni. Kendini bundan mahrum bırakma derim ben.

o anda uyutuyorlar sen anlamazsin canim benim dogum videosu var oğlumun 2 dakika sürmüyor

Canım allah korusun böyle şeyleri düşünme bile. Ama Zaten çok problem olursa o anda bile uyutuyorlar seni. Kendini bundan mahrum bırakma derim ben.
Çok istiyorum canım kısa sürmesi ve bebeğimi görecek olmak cazip geliyor bana sadece biraz cesarete ihtiyacım var canım o yüzden sizlere danışmak istedim şimdiye kadar olumsuz bi cevap almadım inşallah doğuma kadar almam yoksa vazgeçerim

İstememdeki sebep daha kısa sürmesi ve o anı yaşamak ama korkularımda var nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum

canım kötü hikaye araştırırsan çok denk gelir, o korkunu yenmeye bak sen bence, bi de doktor çok önemli, beni anestezi uzmanım çok rahatlatmıştı, dediği dediğine yapmıştım, hiç bir sıkıntı yaşamadım, 3 çocuğum var 3ü de spianl oldum demişti, gözü kapalı oldum bende :)

Kızlar tetanoz aşısını olucakmısınız ben oğlumda olmamıştım dr gerek yok demişti şimdi farklı dr sormadım ama bilmiyorum yaptırsammı

Ben genel oldum dr spinal demişti amelıyathaneye gıdınce korktum bide migreni daha çok tetıklıyor dıe duymustum sanırım bunuda genel olucam

o anda uyutuyorlar sen anlamazsin canim benim dogum videosu var oğlumun 2 dakika sürmüyor
belkide beni o yüzden uyuttular yarım uyuşuktum ameliyat başladı bi gözümü açtım dikişlere geçmişler oğlum yanımda ağlıyor annesi çok geç ağladı dediler demekki o anı görmemi istemediler hiç bu açıdan bakmamıştım yıllardır düşünüyorum o anda ne oldu niye hatırlamıyorum diye

Kızlar tetanoz aşısını olucakmısınız ben oğlumda olmamıştım dr gerek yok demişti şimdi farklı dr sormadım ama bilmiyorum yaptırsammı
aa nasıl gerek yokmuş ben yaptırdım diğer hamileliklerde sonrada tamamlattım o yüzden bu sefer yapılmayacak ama sen yaptır tabiki zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…