- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #10.521
benimki çok düşkündü günde onkere yapışıyodu.aramızda hala sağlam bir bağ var minnoşla:)ayşeciğim ben o tarz kesmek istemiyorum. Sonuçta ciddi bi bağ aramızda böyle soğutarak onu da üzmek istemem . İstiyorum ki sütün bittiğini anlasın. Bakalım şuana kadar daha vermedim . Gece emdi Arada geliyor gönderiyorum.
Canım elbette vardır. ama ne biliyim öle yapmak istemedim .benimki çok düşkündü günde onkere yapışıyodu.aramızda hala sağlam bir bağ var minnoşla:)
bizde kavga ediyoz hamilelikte normal hormanlar değişiyo saldırgınlaşıyoz:)Sinir krizi geçirdim yine. 2 haftada 1 mutlaka oluyor eşim yüzünden. inşallah bebeğe zarar vermemişimdir. Artık sakin ve huzurlu kalabilmek için boşanmayı dahi düşünmeye başladım.
canı küfür etmeyen erkek yokki.boşver çık dışarı yürü hava .herşeyi kafaya takmaPesimden geliyor asla nefes aldirmiyor. Demin gitti evden. Ben hamilelikten önce sigara bagimlisiydim böyle zamanlarda 1 tane içiyorum ve daha da üzülüyorum. Artik yaşamak istemiyorum. Küfür edilir mi bir anneye? Hamileye? Kendi eşine? Ben çok yoruldum artık. Koca bir hata gibi hayat.
:) ))erkek kardeş herzaman güvence eşimle tartışınca hemen tehdit ediyom kardeşimi ararım gelir alır diye:)
temiz çıktı canım çok şükür,saol..benm yarın cıkacak . kötü bişi değildir inş
ayşeciğim ben o tarz kesmek istemiyorum. Sonuçta ciddi bi bağ aramızda böyle soğutarak onu da üzmek istemem . İstiyorum ki sütün bittiğini anlasın. Bakalım şuana kadar daha vermedim . Gece emdi Arada geliyor gönderiyorum.
Canım elbette vardır. ama ne biliyim öle yapmak istemedim .
ben de oyle dedim dedim ama sonu yoktu. artik kullaniyordu her 5dk ya bir gelinir mi?! 26aylikti biraktirdim. sirke surdum hoslanmadi ztn guldu kacti. iki uc gunde alisti. ama emmesi degil dr emerek uyumasiydi bizim sorunumuz. bi sure ugrastik ama oyle oturup aglamalari olmadi sukur. ama memeyi biraktiktan sonra cok fazla hasta oldu. sanidm 4 5 kez ust uste ki o yasa kadar 1 kez kotu hasta olmustu. cnm bag cidden hala ayni bizde de.kademeli diyorlar yapabiliyorsan tabi ki onu yap ama yapamiyorsan bunu dene. oglumda guven problemi de yasamadim. en cok korktugumuz seyi en kolay astik
Kızlar çok teşekkür ederim. Bizim ki biraz hırçın. Bu gece erken uyudu ve sürekli meme istedi. Benim uçları acıdığından dolayı bi emmek istemesinde süt yok dedim ve krizle uyandı ve gecenin bir köründe 2 saat oyun oynadı:) Yani ikna olması çok zor . Aslan gibi kükreyerek evde geziyor. Sanırım bu bir hafta zorlancam umarım atlatırız hayırısıyla.Canim ben de o sekilde kesmek istememistim. Sen de guzel guzel kesmek istiyorsan once geceyi kesip ona bi alistirman lazim. Sonra da yavas yavas gunduzu kesersin. Ben gunduzu keserken bi sure anlattim kizima. Kizim sen artik buyudun embuke bitecek yakinda. Senin de embukeye ihtiyacin kalmicak zaten falan diye (embüke kizimin dilinde emmek,meme,anne sutu) sonra gunduz uykusu oncesi emmeyi kestim. Sut dolmamis dedim. Yalandan gogsumu sikar gibi yapip bak sut gelmiyor dedim. Alisti istemez oldu. Sonra yine konusarak hazirlayip aksam yatmadan onceki emzirmeyi biraktim. Hem hic zor olmadi hem de kizim hic etkilenmedi.
gözün aydınnn herşey yolunda ne maşşallah, erkeğe benzetti demekkiBende 1 saat once geldim sayilir doktordan 2li test yaptirmadim ense olcumu vs vs normal cikti burun olusmus kemigi olusmus deei..51 erkek 49 kiz dedi :))) bu nasıl sizce
Allah yardım etsin normalde emzirince insanın eli ayağı titriyor birde içerden başka biri senin depoları sömürüyor bol bol vitaminli kalsiyumlu şeyler ye bari inşallah kolayca bırakır,yavaş yavaş o bağı zedelemeden bıraktırmayı ben biraz geç duymuştum yani tiksindirerk limon sürüp soğutmuştum memeden bilsem yapmazdım tabi. sana kolay gelsin umarım istediğin gibi vazgeçirirsin canmKızlar çok teşekkür ederim. Bizim ki biraz hırçın. Bu gece erken uyudu ve sürekli meme istedi. Benim uçları acıdığından dolayı bi emmek istemesinde süt yok dedim ve krizle uyandı ve gecenin bir köründe 2 saat oyun oynadı:) Yani ikna olması çok zor . Aslan gibi kükreyerek evde geziyor. Sanırım bu bir hafta zorlancam umarım atlatırız hayırısıyla.
2,30 du benim doktor 2,buçuk üzeri olmaması gerekiyor demişti seninde baya düşük bi fikrim yok doktoruna danış en doğru bilgiyi o verirkızlar az önce sağlık ocağından kan sonuçlarını aldım herşey normal,fakat TSH 0,07 çıkmış referansı 0.38-5.33,doktor biraz düşük çıkmış dedi,kadin dogumcuna gosterirsin dedi ,hamilelikten once bisi yoktu,sizin kacti,yada tsh biraz dusuk cikan var mi,bi sakincasi war mi
şimdi yazdım doktora merak ediom ne diyecek2,30 du benim doktor 2,buçuk üzeri olmaması gerekiyor demişti seninde baya düşük bi fikrim yok doktoruna danış en doğru bilgiyi o verir
Ah öğrenemedim malesef, göstermedi bizimkiHayırlı haberlerle gel cnm
Cnm benimde 0.046 çıkmıştı dr normal hamileyken düşüyor demişti.son gittğimde de unuttum sormayı ama takip ettirsem iyi olcak.kızlar az önce sağlık ocağından kan sonuçlarını aldım herşey normal,fakat TSH 0,07 çıkmış referansı 0.38-5.33,doktor biraz düşük çıkmış dedi,kadin dogumcuna gosterirsin dedi ,hamilelikten once bisi yoktu,sizin kacti,yada tsh biraz dusuk cikan var mi,bi sakincasi war mi
Bende senin gibi düşünüyordum ama salçayı bile denedim canım maalesefayşeciğim ben o tarz kesmek istemiyorum. Sonuçta ciddi bi bağ aramızda böyle soğutarak onu da üzmek istemem . İstiyorum ki sütün bittiğini anlasın. Bakalım şuana kadar daha vermedim . Gece emdi Arada geliyor gönderiyorum.
Biz cok istedik bu farkli olsun ama nasipte yokmus takdiri ilahi bize bunu nasip etti dedigin gibi kızıma arkadas olur hayirlisi ile benim kötü iltihapli gecen sezeryanim oldu aslinda cok korkuyorum artik 3Teşekküler bir yandan kız olsa kızıma arkadaş olur diyorum bir yandan erkek olsa farklı bir duygu hayırlısı bakalım ben de ne istedigimi bilmiyorumAllah hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?