2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benimki çok düşkündü günde onkere yapışıyodu.aramızda hala sağlam bir bağ var minnoşla:)

canı küfür etmeyen erkek yokki.boşver çık dışarı yürü hava .herşeyi kafaya takma

Canim ben de o sekilde kesmek istememistim. Sen de guzel guzel kesmek istiyorsan once geceyi kesip ona bi alistirman lazim. Sonra da yavas yavas gunduzu kesersin. Ben gunduzu keserken bi sure anlattim kizima. Kizim sen artik buyudun embuke bitecek yakinda. Senin de embukeye ihtiyacin kalmicak zaten falan diye (embüke kizimin dilinde emmek,meme,anne sutu) sonra gunduz uykusu oncesi emmeyi kestim. Sut dolmamis dedim. Yalandan gogsumu sikar gibi yapip bak sut gelmiyor dedim. Alisti istemez oldu. Sonra yine konusarak hazirlayip aksam yatmadan onceki emzirmeyi biraktim. Hem hic zor olmadi hem de kizim hic etkilenmedi.

Canım elbette vardır. ama ne biliyim öle yapmak istemedim .

ben de oyle dedim dedim ama sonu yoktu. artik kullaniyordu her 5dk ya bir gelinir mi?! 26aylikti biraktirdim. sirke surdum hoslanmadi ztn guldu kacti. iki uc gunde alisti. ama emmesi degil dr emerek uyumasiydi bizim sorunumuz. bi sure ugrastik ama oyle oturup aglamalari olmadi sukur. ama memeyi biraktiktan sonra cok fazla hasta oldu. sanidm 4 5 kez ust uste ki o yasa kadar 1 kez kotu hasta olmustu. cnm bag cidden hala ayni bizde de.kademeli diyorlar yapabiliyorsan tabi ki onu yap ama yapamiyorsan bunu dene. oglumda guven problemi de yasamadim. en cok korktugumuz seyi en kolay astik

Kızlar çok teşekkür ederim. Bizim ki biraz hırçın. Bu gece erken uyudu ve sürekli meme istedi. Benim uçları acıdığından dolayı bi emmek istemesinde süt yok dedim ve krizle uyandı ve gecenin bir köründe 2 saat oyun oynadı:) Yani ikna olması çok zor . Aslan gibi kükreyerek evde geziyor. Sanırım bu bir hafta zorlancam umarım atlatırız hayırısıyla.

Allah yardım etsin normalde emzirince insanın eli ayağı titriyor birde içerden başka biri senin depoları sömürüyor bol bol vitaminli kalsiyumlu şeyler ye bari inşallah kolayca bırakır,yavaş yavaş o bağı zedelemeden bıraktırmayı ben biraz geç duymuştum yani tiksindirerk limon sürüp soğutmuştum memeden bilsem yapmazdım tabi. sana kolay gelsin umarım istediğin gibi vazgeçirirsin canm

kızlar az önce sağlık ocağından kan sonuçlarını aldım herşey normal,fakat TSH 0,07 çıkmış referansı 0.38-5.33,doktor biraz düşük çıkmış dedi,kadin dogumcuna gosterirsin dedi ,hamilelikten once bisi yoktu,sizin kacti,yada tsh biraz dusuk cikan var mi,bi sakincasi war mi

2,30 du benim doktor 2,buçuk üzeri olmaması gerekiyor demişti seninde baya düşük bi fikrim yok doktoruna danış en doğru bilgiyi o verir

Cnm benimde 0.046 çıkmıştı dr normal hamileyken düşüyor demişti.son gittğimde de unuttum sormayı ama takip ettirsem iyi olcak.

Bende senin gibi düşünüyordum ama salçayı bile denedim canım maalesef

Biz cok istedik bu farkli olsun ama nasipte yokmus takdiri ilahi bize bunu nasip etti dedigin gibi kızıma arkadas olur hayirlisi ile benim kötü iltihapli gecen sezeryanim oldu aslinda cok korkuyorum artik 3
Ye cesaret hic edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…