2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar antalyada yasayan var mı yardımcı olsanız nereye gidebilirim Pazar günü neresi açıktır

Canım antalyada yaşamıyorum ama eşim doktor senin için ona sordum. Büyük bi devlet hastsanesine ya da üniversite hasanesinin aciline gitsin karnıma darbe aldım desin bakarlar dedi. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ama benim kanım özel hstane varsa onlarında aciline gidebilirsin orada da bakarlar. Göğüs hassasiyetine takılma 3 aydan sonra zaten baya gidiyomuş hassasiyet bir çok arkadaşım öyle söyledi. Rahat ol ama git bi görün için rahhatlasın

Bende oyleyım canım yaklaşık 2 3 gündür hiç doymuyorum çok halsızım dışarı çıkamıyorum yarın kontrolüm var inş iyidir bakalım

Canım güle güle kakalar diye bi kitap vardı ilk kızımda çok işime yaramıştı o da korkup tutuyor kabız oluyordu kitabı okuya okuya anlata anlata aşmıştık inatlaşmadan sevecenlikle halletmelisiniz yoksa iyice işler karışıyo :) sabır diliyorum bolcaa

Bi oğlum var canım anne olarak bi kız evladım olmasını isterim tabiki Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

İnşallah canım bizde atlatırız canım dediğin kitabı internette bakayım bi teşekkür ederim

Aynen canım iyiki küçük bi şehirdeyim :) burda en iyi hastane en iyi oda hepsi 1500 tl

İnşallah canım bizde atlatırız canım dediğin kitabı internette bakayım bi teşekkür ederim
Atlatırsınız tabiki canım sen yazınca geçmişe döndüm ilk kızıma tuvaleti öğretirken 2.kızıma 7 aylık hamileydim çok zordu geçmicek gibiydi ama şükür geçiyor sağlık olsun :)

Eklentiler

• 7A154E27-5E40-4E87-9275-50692A1D9F9B.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 81DB6BD2-FD87-42D1-B21E-5CF8F5D176A5.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 62118EEC-61CF-4C54-B599-017FA44A9A27.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 36
Atlatırsınız tabiki canım sen yazınca geçmişe döndüm ilk kızıma tuvaleti öğretirken 2.kızıma 7 aylık hamileydim çok zordu geçmicek gibiydi ama şükür geçiyor sağlık olsun :)
Darısı başıma inşallah annemle beraber yapıcaz canım tek başıma yapamam düşük riskim var

Benimki de çıktı canım eşimde diyor senin göbek çıkmaya başladı diye
Ay çok tatlı ya elim sürekli karnıma gidiyor :)

Bende hep bol şeyler giyiyorum kendimi daha rahat hissediyorum. Göbişlerde büyüyor. :)
Günaydın kızlar benimde akşam karnım oluyo sabah inmiş oluyor sanırım
gaz dan :)
Benim tam tersi bugün sabah çok şiş hissettim

Bende daha cinsiyetini öğ

Nerede bu hastane her şey içindemi bana uygun geldi hiç fiyat sormadım ben ama 10 sene önce normal doğum yaptım 750 TL verdim odayıda eşim süsledi
Gaziantep medikal.park canim
Kızlar göbişleriniz ne alemde. Ben bugün sanki bariz bi şekilde çıkmış hissettim :)
Ya benim baya çıktı sadece gobüşden kilo aldım galiba 1buçuk kilo aldim bile
Canim.kalbini serin tut gecen hafta be bi uyandim gogus hassasiyetim falan yok hamilr gibi degilim ayni gun doğum hast aciline gittim baktilar şükür bisey yok belirtiler 1, 2 gun sonra tekrar basladi sende de oyledir muhtemelen
Gögüs hassasiyetim gitmis ondan cok korktum canım
korkma kalbini serin tut dr a gidersen bize de haber et

Bilemeyiz canım belki o da pişman oldu ama iş işten geçti

Yani 5 olsa yine iyi
Burda özel muayenehanesi olan dr lar 3000 civarı kendi alıyor 1500 -2000 arasi hastane aliyor en fazla 5000 i buluyor tabi hastaneye bagli dr a gidince fiyat baya düşüyor ben gidip görüştüğüm de cok sevindiğim bi nokta da dogum paketi yazmiştım ya doğum koçu bile veriyorlar miş isterseniz ameliuathane ekibimizle tanişriririz gezebilirsiniz dediler oda süsleme falan hepsi icinde olunca bana çok cazib geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…