- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.221
Gögüs hassasiyetim gitmis ondan cok korktum canımbence de için rahatlasın doktora görün,bize de haber et,ama sabahları karın iniyo,akşamları şişlik oluyo genelde
İnsallah kuzumGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar antalyada yasayan var mı yardımcı olsanız nereye gidebilirim Pazar günü neresi açıktır
Bende oyleyım canım yaklaşık 2 3 gündür hiç doymuyorum çok halsızım dışarı çıkamıyorum yarın kontrolüm var inş iyidir bakalımkızlar sabahları uyandığımda deli gibi aç hissediom kendimi hemen bisiler atıştırmam gerekiyo,bide ben dışarda 2 dolaninca yoruluyorum hemen,enerjim çok düşük,evde de öyle hep yatasim uzanasim geliyo,sizdede mi öyle yoksa bendeki bu halsizligin nedeni başka bisi eksikliğinden mi bilemedim,doktorumada söylicem yrn
Canım güle güle kakalar diye bi kitap vardı ilk kızımda çok işime yaramıştı o da korkup tutuyor kabız oluyordu kitabı okuya okuya anlata anlata aşmıştık inatlaşmadan sevecenlikle halletmelisiniz yoksa iyice işler karışıyo :) sabır diliyorum bolcaaAynı şeyleri bende yaptım canım özellikle korkmasın diye fisher price in eğitici tuvaletini aldım müzikli çişini söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapmaya korkuyor tutuyor devamlı konuşup anlatıyorum hatta her zaman benimle klozete gider benimle beraber yapar ama kaka yapmaya korkuyor çocuğum
Bi oğlum var canım anne olarak bi kız evladım olmasını isterim tabiki Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEvet cnm çok kişi oldu sonradan değişen benimde tanıdığım. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sanırım sen kız istiyorsun oglusun olduğu içinbnm ilk olacak Allah nasip ederse. Ama kız çocuklarını çok seviyorum. Oglusum da olsa sevinirim 7 yıldır bekliyorum bebis hasreti çok zor
İnşallah canım bizde atlatırız canım dediğin kitabı internette bakayım bi teşekkür ederimCanım güle güle kakalar diye bi kitap vardı ilk kızımda çok işime yaramıştı o da korkup tutuyor kabız oluyordu kitabı okuya okuya anlata anlata aşmıştık inatlaşmadan sevecenlikle halletmelisiniz yoksa iyice işler karışıyo :) sabır diliyorum bolcaa
Aynen canım iyiki küçük bi şehirdeyim :) burda en iyi hastane en iyi oda hepsi 1500 tlKızlar doğum paketleriniz cok pahalı imiş cidden benburda 1. Sınıf özel hastaneyle konustum dogum paketi yaptıklarini soylesiler oda süslemesi bile dr umun hastalarına ozel icinde yapilacakmıs 1750 dediler sezeryaicin konusuyorum bu arada dogumu yapacak prof sa fiyat baya yukseliyor
Atlatırsınız tabiki canım sen yazınca geçmişe döndüm ilk kızıma tuvaleti öğretirken 2.kızıma 7 aylık hamileydim çok zordu geçmicek gibiydi ama şükür geçiyor sağlık olsun :)İnşallah canım bizde atlatırız canım dediğin kitabı internette bakayım bi teşekkür ederim
Canım şuan bu hastaneler açıkmış Antalya da ama sana hangisi yakın bilemem istersen bi bak canım bunlaraİnsallah kuzum
Darısı başıma inşallah annemle beraber yapıcaz canım tek başıma yapamam düşük riskim varAtlatırsınız tabiki canım sen yazınca geçmişe döndüm ilk kızıma tuvaleti öğretirken 2.kızıma 7 aylık hamileydim çok zordu geçmicek gibiydi ama şükür geçiyor sağlık olsun :)
Eger bebek gosterirse dr soyler artik cnm13 haftadayım
İçini ferah tut bisey olmamıştır devlette acil e gidebilirsin doktor olur orda bazen belirtiler gidiyor sonra bi Bakmışsın fazlasıyla yaşıyorsun oluyor böyle şeylerGögüs hassasiyetim gitmis ondan cok korktum canım
Ay çok tatlı ya elim sürekli karnıma gidiyor :)Benimki de çıktı canım eşimde diyor senin göbek çıkmaya başladı diye
Bende hep bol şeyler giyiyorum kendimi daha rahat hissediyorum. Göbişlerde büyüyor. :)Aynen hanımlar esim oyle soyluyor ama henuz kimse anlamis degil fakat tartida 2 kilo almisim ;( kiyafetlerim hala oluyor fakat belleri siktigi icin bol seylere gidiyor elim
hatta evde hayalet gibi bol tsort elbiselerle dolasiyorum
Bu arada dun sol kasigim agridi ara ara gobek etrafim ve bel kismim fakat cok ayaktaydim malesef aksamdan beri yatiyorum su an hersey duzgun agrim yok
Sizlerde de oluyor mu
Ben cok belirti yasamadigim icinsadece 9.haftamin son 4 gunu icim bulanir gibi oldu o kadar
Bir de 6. Haftamdan beri gogus cevrem genisledi ve noktaciklar olustu
Benim tam tersi bugün sabah çok şiş hissettimGünaydın kızlar benimde akşam karnım oluyo sabah inmiş oluyor sanırım
gaz dan :)
Yani 5 olsa yine iyidoktor ücreti +doğum ücreti mi 5000 çok iyi o zamanben daha hastanelerle görüşmedim ama çınarlı düşünüyorum 3000 civarı olur 2019 diye tahmin ettim
Gaziantep medikal.park canimBende daha cinsiyetini öğ
Nerede bu hastane her şey içindemi bana uygun geldi hiç fiyat sormadım ben ama 10 sene önce normal doğum yaptım 750 TL verdim odayıda eşim süsledi
Ya benim baya çıktı sadece gobüşden kilo aldım galiba 1buçuk kilo aldim bileKızlar göbişleriniz ne alemde. Ben bugün sanki bariz bi şekilde çıkmış hissettim :)
Canim.kalbini serin tut gecen hafta be bi uyandim gogus hassasiyetim falan yok hamilr gibi degilim ayni gun doğum hast aciline gittim baktilar şükür bisey yok belirtiler 1, 2 gun sonra tekrar basladi sende de oyledir muhtemelenKızlar acil durum 5gündür tatildeyim kızım beni cok yordu havuzda karnıma bana fln vurdu cok tasıdım onu ve sürekli onun için havuza girdim ne bulduysam içtim bulantı ilacımı yedim sonra bugün son günümüz..kalktım göğüs hassasiyeti gitmis karnım inmiş bişe olmus mudur panik mi yapıyorumcok mu yordum kendimi mikrop mu kaptım kalbi mi durmuştur offf
korkma kalbini serin tut dr a gidersen bize de haber etGögüs hassasiyetim gitmis ondan cok korktum canım
Bilemeyiz canım belki o da pişman oldu ama iş işten geçtiTabi canım bende öyle düşünüyorum öncesinde tabii ki farklı düşünüyordum ama ne zaman anne oldum fikrim değişti Rabbim kimseyi evladından ayrı kalmak zorunda bırakmasn ben iki saatlik bile bırakıp gidemezken yıllarca iki evladından ayrı nasıl kalabildi hayret ediyorum
Burda özel muayenehanesi olan dr lar 3000 civarı kendi alıyor 1500 -2000 arasi hastane aliyor en fazla 5000 i buluyor tabi hastaneye bagli dr a gidince fiyat baya düşüyor ben gidip görüştüğüm de cok sevindiğim bi nokta da dogum paketi yazmiştım ya doğum koçu bile veriyorlar miş isterseniz ameliuathane ekibimizle tanişriririz gezebilirsiniz dediler oda süsleme falan hepsi icinde olunca bana çok cazib geldiYani 5 olsa yine iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?