2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nerde canım güzelmiş hangi hastane

Merhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hayat senin ve bebeğin için en iyisi olur doktoruna gelince ben zaten başta da beğenmemiştim doktorunu adam kasım ayında doğumdan bahsediyordu deli midir nedir bence değiştir doktorunu canım ne olursa olsun istediğini istediğin zaman sorabilirsin doktoruna seni böyle azarlamaya hakkı yok bizlerde merak edip soruyoruz ama kimse doktorundan böyle bi cevap almıyor lütfen en kısa zamanda değiştir doktorunu çok sinir oldum şuan Allah bundan sonra bebeğinle yanında olsun canım Rabbim kötü günler yaşatmasın inşallah iyi olursunuz

Halkında hayırlısı olsun canm insallah bundan sonra hep mutlu olursunuz

Aranizin düzelmesine cok sevindim Rabbim birlik beraberlil muhabbet versin insallah bebeginiz hayirla gelicektir dr un tavrida ayrıca sinir bozucu

sürekli farklı doktora gidiyorum aslında.En son devlete gittim ne olur ne olmaz diye şans yüzüme gülmedi bir türlü.Hiperemezis Gravidarum(aşırı kusma) tanısı konuldu bana çok zor zamanlarım oldu bu 2 haftada.Serum felan takıldı vitaminlerle ayakta kaldım bebeğin cinsiyeti tamamen aklımdan gitti açıkcası.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Sanada esinede cok cok teşekkür ederim canım gidiyorum arıyoruz yani bi hastahane bakalım ne diyecek cok agrıyo

İnsallah canım cok agrıyo karnım suan hastahane arıyoruz(((

Aranizin düzelmesine cok sevindim Rabbim birlik beraberlil muhabbet versin insallah bebeginiz hayirla gelicektir dr un tavrida ayrıca sinir bozucu

cidden sürekli acil kadın doğum ünitesindeydim bu aralar.Doktorların tavrı korkunç ama Suriyelilerden bıkmışlar sanırım onlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor.NST'ye bağlanan kadınların yanında serum taktılar bana boş yatak yok diyip cidden aşırı doğum korkusu oluştu bende

Odadan çık demek de ne nebicim doktor öyle bende sordum cinsiyet henüz erken belli olmaz dedi peki dedim bitti
Senin adına sevindim inşallah hep iyi olursunuz hâlâ ayni evde misinz kayınvalideyle

canım aklım sende kalmıştı iyi olmana sevindim umarım bundan sonra esin kıymetini bilir akli başına gelmiştir üzme artik kendini de bebeğini de sen çok güçlü bir kadınsın bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…