- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.241
Nerde canım güzelmiş hangi hastaneBurda özel muayenehanesi olan dr lar 3000 civarı kendi alıyor 1500 -2000 arasi hastane aliyor en fazla 5000 i buluyor tabi hastaneye bagli dr a gidince fiyat baya düşüyor ben gidip görüştüğüm de cok sevindiğim bi nokta da dogum paketi yazmiştım ya doğum koçu bile veriyorlar miş isterseniz ameliuathane ekibimizle tanişriririz gezebilirsiniz dediler oda süsleme falan hepsi icinde olunca bana çok cazib geldi
Gaziantep medikal parkNerde canım güzelmiş hangi hastane
Kizlar türk kahvesi içiyorum ben bana cokiyi geliyor zaten surekli icerdim de hamilelikde bi sikinti olmaz insallah siz iciyomusunuz
Yaa bende ilk haftalar tiksindim ama simdi.cokiyi geliyor bi enerjik oluyorumBen normalde günde 3 fincan içerdim. Şimdi ağzıma sürmüyorum. Tiksindim
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hayat senin ve bebeğin için en iyisi olur doktoruna gelince ben zaten başta da beğenmemiştim doktorunu adam kasım ayında doğumdan bahsediyordu deli midir nedir bence değiştir doktorunu canım ne olursa olsun istediğini istediğin zaman sorabilirsin doktoruna seni böyle azarlamaya hakkı yok bizlerde merak edip soruyoruz ama kimse doktorundan böyle bi cevap almıyor lütfen en kısa zamanda değiştir doktorunu çok sinir oldum şuanMerhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
Halkında hayırlısı olsun canm insallah bundan sonra hep mutlu olursunuzMerhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
Aranizin düzelmesine cok sevindim Rabbim birlik beraberlil muhabbet versin insallah bebeginiz hayirla gelicektir dr un tavrida ayrıca sinir bozucuMerhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hayat senin ve bebeğin için en iyisi olur doktoruna gelince ben zaten başta da beğenmemiştim doktorunu adam kasım ayında doğumdan bahsediyordu deli midir nedir bence değiştir doktorunu canım ne olursa olsun istediğini istediğin zaman sorabilirsin doktoruna seni böyle azarlamaya hakkı yok bizlerde merak edip soruyoruz ama kimse doktorundan böyle bi cevap almıyor lütfen en kısa zamanda değiştir doktorunu çok sinir oldum şuanAllah bundan sonra bebeğinle yanında olsun canım Rabbim kötü günler yaşatmasın inşallah iyi olursunuz
Sanada esinede cok cok teşekkür ederim canım gidiyorum arıyoruz yani bi hastahane bakalım ne diyecek cok agrıyoCanım antalyada yaşamıyorum ama eşim doktor senin için ona sordum. Büyük bi devlet hastsanesine ya da üniversite hasanesinin aciline gitsin karnıma darbe aldım desin bakarlar dedi. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ama benim kanım özel hstane varsa onlarında aciline gidebilirsin orada da bakarlar. Göğüs hassasiyetine takılma 3 aydan sonra zaten baya gidiyomuş hassasiyet bir çok arkadaşım öyle söyledi. Rahat ol ama git bi görün için rahhatlasın
Sanada esinede cok cok teşekkür ederim canım gidiyorum arıyoruz yani bi hastahane bakalım ne diyecek cok agrıyo
İnsallah canım cok agrıyo karnım suan hastahane arıyoruzGaziantep medikal.park canim
Ya benim baya çıktı sadece gobüşden kilo aldım galiba 1buçuk kilo aldim bile
Canim.kalbini serin tut gecen hafta be bi uyandim gogus hassasiyetim falan yok hamilr gibi degilim ayni gun doğum hast aciline gittim baktilar şükür bisey yok belirtiler 1, 2 gun sonra tekrar basladi sende de oyledir muhtemelen
korkma kalbini serin tut dr a gidersen bize de haber et
Aranizin düzelmesine cok sevindim Rabbim birlik beraberlil muhabbet versin insallah bebeginiz hayirla gelicektir dr un tavrida ayrıca sinir bozucu
sagol canım Allah razı olsunSakin ol canım Allahın izniyle bir şey olmayacak. Bizi haberdar et hemen dualarım seninle.
Odadan çık demek de ne nebicim doktor öyle bende sordum cinsiyet henüz erken belli olmaz dedi peki dedim bittiMerhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
canım aklım sende kalmıştı iyi olmana sevindim umarım bundan sonra esin kıymetini bilir akli başına gelmiştir üzme artik kendini de bebeğini de sen çok güçlü bir kadınsın bunu unutmaMerhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
Odadan çık demek de ne nebicim doktor öyle bende sordum cinsiyet henüz erken belli olmaz dedi peki dedim bitti
Senin adına sevindim inşallah hep iyi olursunuz hâlâ ayni evde misinz kayınvalideyle
canım aklım sende kalmıştı iyi olmana sevindim umarım bundan sonra esin kıymetini bilir akli başına gelmiştir üzme artik kendini de bebeğini de sen çok güçlü bir kadınsın bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?