- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.261
Ben 12.haftamdayım hala ağzımın tadı geçmedi. Yemek yedikten sonra bulanıyor 20 dakka sonra azalıyor. Sonra midem kazinmaya başlıyor gene bulanıyor.tokken ayrıca yanma var. Canm çekiyor ama bir şeyler dün tost sipariş verdim bol turşulu salcali bir tane yetmedi 10 tane olsa yerdimYa kızlar açken midem bulanıyo tokken midem yanıyo. Ağzımın tadı yok. Hiçbir şey canım çekmiyo zorla yiyorum bir şeyler. 10+4’üm bugün. Sizlerde de öyle mi? Ne zaman canımız bir şeyler çekicek :)
Hakkatten bi geçse artikYa kızlar açken midem bulanıyo tokken midem yanıyo. Ağzımın tadı yok. Hiçbir şey canım çekmiyo zorla yiyorum bir şeyler. 10+4’üm bugün. Sizlerde de öyle mi? Ne zaman canımız bir şeyler çekicek :)
Ben 12.haftamdayım hala ağzımın tadı geçmedi. Yemek yedikten sonra bulanıyor 20 dakka sonra azalıyor. Sonra midem kazinmaya başlıyor gene bulanıyor.tokken ayrıca yanma var. Canm çekiyor ama bir şeyler dün tost sipariş verdim bol turşulu salcali bir tane yetmedi 10 tane olsa yerdim
Canım benim senin içinde bebeğin içinde zor bi süreçti bundan sonrası iyi olur inşallahsürekli farklı doktora gidiyorum aslında.En son devlete gittim ne olur ne olmaz diye şans yüzüme gülmedi bir türlü.Hiperemezis Gravidarum(aşırı kusma) tanısı konuldu bana çok zor zamanlarım oldu bu 2 haftada.Serum felan takıldı vitaminlerle ayakta kaldım bebeğin cinsiyeti tamamen aklımdan gitti açıkcası.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
İnsallah canım cok agrıyo karnım suan hastahane arıyoruz(((
Canm bana da yasak salam sosis ben sucuklu aldım sadece. Bu arada 10.haftada bende kötüydüm ya sanirim kaş çıkıyormuş 10.ve 11.hafta fena oluyormuş. Doktor 12.haftada baya azalacak dedi. Ama ilk defa dün gece burnuma etli bir şey koktu etten tiksinmistim demek ki düzelmeye başladım diye umut ediyorum. Az kaldı cnm senin fe 2 haftacikBen 8. Haftada çok kötüydüm 9. Hafta biraz daha iyiydi 10. Hafta yine fenalardayım. Doya doya yemek yemeyi çok özledimgerçi ayvalık tostu olsa bende yerdim ama işte salam sosis her şey yasak pizza da yiyemiyoruz
Ah ahh aynı benden bahsetmişsin canım ya karnım hep aç ama midem açkende bulanıyor tokkende korkudan bişe yiyesim gelmiyor iştahımı kesiyor bu bulantılarBen 12.haftamdayım hala ağzımın tadı geçmedi. Yemek yedikten sonra bulanıyor 20 dakka sonra azalıyor. Sonra midem kazinmaya başlıyor gene bulanıyor.tokken ayrıca yanma var. Canm çekiyor ama bir şeyler dün tost sipariş verdim bol turşulu salcali bir tane yetmedi 10 tane olsa yerdim
Canm bana da yasak salam sosis ben sucuklu aldım sadece. Bu arada 10.haftada bende kötüydüm ya sanirim kaş çıkıyormuş 10.ve 11.hafta fena oluyormuş. Doktor 12.haftada baya azalacak dedi. Ama ilk defa dün gece burnuma etli bir şey koktu etten tiksinmistim demek ki düzelmeye başladım diye umut ediyorum. Az kaldı cnm senin fe 2 haftacik
Naneli sakız çekirdek ayran bana iyi geliyordu belkı sana da iyi gelir canm. Bende krakerden tiksinmistimİnşallh ccanım. Şuan midem öyle kötü ki uyumak istiyorum sadece uyuyunca geçiyo. Çubuk kralerden de nefret ettim
Ay benim yüzümden mi turşu çekti canm tüh keşke demeseydim. Benimde canm ismini demeyeyim canin cekmesin bursa da ünlü bir et yemeği çekti akşama annemle çıkıp yicem ya dayanamıyorumAh ahh aynı benden bahsetmişsin canım ya karnım hep aç ama midem açkende bulanıyor tokkende korkudan bişe yiyesim gelmiyor iştahımı kesiyor bu bulantılarbu arada canım turşu çekti şimdi
Evde vardı canım yedim hemen bi taneAy benim yüzümden mi turşu çekti canm tüh keşke demeseydim. Benimde canm ismini demeyeyim canin cekmesin bursa da ünlü bir et yemeği çekti akşama annemle çıkıp yicem ya dayanamıyorumbulansa bile yicem
Canım benim iyi olmasına sevindim lakin resimden hiç bişe anlamadım vallahi bebeği zor gördümKızlar cıktım oh atıyomus kalbi cok mutlu oldum istemedim alttan oda normal baktı:)ama utancımdan cinsiyet soramadım zaten cok sertti adam devlet hastahanelerini bazen anlamıyorum bakın nub var mı size zahmet
Naneli sakız çekirdek ayran bana iyi geliyordu belkı sana da iyi gelir canm. Bende krakerden tiksinmistim
Ay insallah yeriz doya doyapEvde vardı canım yedim hemen bi taneşu bulantılarımız geçse de doya doya yemek yesek
kızlar sabahları uyandığımda deli gibi aç hissediom kendimi hemen bisiler atıştırmam gerekiyo,bide ben dışarda 2 dolaninca yoruluyorum hemen,enerjim çok düşük,evde de öyle hep yatasim uzanasim geliyo,sizdede mi öyle yoksa bendeki bu halsizligin nedeni başka bisi eksikliğinden mi bilemedim,doktorumada söylicem yrn
Merhaba kızlar,telefonum bozuldu buraya hiç bakamadım.Kimler cinsiyeti öğrendi onu da bilmiyorum.Bende öğrenemedim malesef,saçma bir şekilde cinsiyeti öğrenmek istediğim zaman doktor bana odadan çık dedi 13.haftada cinsiyet mi öğrenilir dedi.Şuan 14+5 günlük olduk bakalım özel hastaneye gideceğim tekrar inşallah bu sefer görürüm.Aile büyüklerinin de araya girmesiyle eşimle barıştık.Şuan hem onunla hem annesiyle aram iyi..
Ya kızlar açken midem bulanıyo tokken midem yanıyo. Ağzımın tadı yok. Hiçbir şey canım çekmiyo zorla yiyorum bir şeyler. 10+4’üm bugün. Sizlerde de öyle mi? Ne zaman canımız bir şeyler çekicek :)
Kızlar cıktım oh atıyomus kalbi cok mutlu oldum istemedim alttan oda normal baktı:)ama utancımdan cinsiyet soramadım zaten cok sertti adam devlet hastahanelerini bazen anlamıyorum bakın nub var mı size zahmet
Benim de Çarşamba randevum var ama. Cinsiyet belli olur mu ki :))Benim daha 6 günüm var hem ikili test yapıcaz hem de cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım
İzmir de de 10 -15 binler havada uçuşuyor. Tüp bebekçi diye muayenede 350 tl veriyorum her gidişimde. Yazık bize yaaBen özele gidiyorum canım normal doğum 1000 tl sezaryen 1200 tl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?