2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tepecik Doğuma gideyim dedim iyi bir doktor önerdiler. Koridorlar mülteci kampı gibi adım atacak yer yok. Doktorun kapı kilitli , hemşire açarsa huraaaa içeri 3-5 kişi aynı anda. Tam bir muayeneden geçmek çok zor gerçekten. Benim doktor Kent hastanesi diyor, orası da çok pahalı. Napçaz bakalım Doğuma hiç belli değil

İzmir de de 10 -15 binler havada uçuşuyor. Tüp bebekçi diye muayenede 350 tl veriyorum her gidişimde. Yazık bize yaa (( battık vallahi
Buca tınaztepe hastanesi serkan güçlü yu şiddetle tavsiye ederim canm riskli gebelik uzmanı. Ben yaz için ona gidiyorum keşke izmirde olsaydım onda olurdum doğumu. Ama istanbuldayım

Ayyy
Kızlar cıktım oh atıyomus kalbi cok mutlu oldum istemedim alttan oda normal baktı:)ama utancımdan cinsiyet soramadım zaten cok sertti adam devlet hastahanelerini bazen anlamıyorum bakın nub var mı size zahmet
Maşlahhh suan aynı gundeyz ben de tatildeymm bebişinz.iyi ya nasıl rahatladım Rabbim korusun kuzularımıızııı

Buca tınaztepe hastanesi serkan güçlü yu şiddetle tavsiye ederim canm riskli gebelik uzmanı. Ben yaz için ona gidiyorum keşke izmirde olsaydım onda olurdum doğumu. Ama istanbuldayım
Çok teşekkür ederim, ben hala SGK anlaşmalı bir yer arıyorum. Hem takip hem Doğum için. Haftaya gidip görüşeyim bari.

Muayene ücretine razıyım zaten. Bari ilaçları yazıp, testleri yapsa, rapor falan verse, doğumu da makul bir fiyata yapsalar yeter :)
Allah büyük deyip gidiyoruz bakalım, bu devirde gerçekten maddiyat çok zorluyor, karı koca çalıştığımız halde. Allah tüm çocuklara yardım etsin amin

sadece kentle mi anlaşması varmış sormadım fiyatını ama kimi yerde 8000 kimi yerde 17000 yazıyor kent için

Bende mayıs ayı için heyet raporu düşünüyorum çünkü doğum iznine erken cikicam erken doğum riskim olduğu için. Acaba şimdiden doktorla konuşmak mi gerekiyor heyet raporu icin

sadece kentle mi anlaşması varmış sormadım fiyatını ama kimi yerde 8000 kimi yerde 17000 yazıyor kent için
17 bin mi gerçek mi bu izmir böyle ise istanbulu düşünemiyorum. Şimdiden para biriktirmeye başlayayım bari. Valla kredi çekip doğum yapacak duruma gelicem sanirim

aynı evdeyiz .. inşallah iyi oluruz
İnşallah canım kayınvalide ile oturmak zorunda kalan herkese Rabbim gani gani sabir versin artık eskisi kadar olamazlar çünkü çekmeyeceğini ve arkanda destekçim olduğunu bilmeleri caydirici olur e inşallah gerçekten çok iyi olursunuz

Kızlar cıktım oh atıyomus kalbi cok mutlu oldum istemedim alttan oda normal baktı:)ama utancımdan cinsiyet soramadım zaten cok sertti adam devlet hastahanelerini bazen anlamıyorum bakın nub var mı size zahmet
Çok anlamam da nub a göre ayak tarafı dik duruyorsa erkek seninki de dik gibi geldi bana :)

17 bin mi gerçek mi bu izmir böyle ise istanbulu düşünemiyorum. Şimdiden para biriktirmeye başlayayım bari. Valla kredi çekip doğum yapacak duruma gelicem sanirim
daha hastanelerle bizzat görüşmedim ama forumlarda acayip fiyatlar yaziyo biriktir arkadaşım 6 ay kaldı surda kenara ne koysan kardir

kizlar ya ozel ya da devlet ne bu boyle nasil insanlar bunlar. dogum ya bu olay,resmen ticaret olmus hem de ne kadar gecirirlerse afedersiniz! devlettekiler bikmis ztn guleryuz yok.biz burda ebe merkezine gidiyoruz hepsi o kadar guleryuzlu ki. para da vermiyoruz,normal devletin hastanelerinde dogum,ozel diye bise yok,istedigmizi soruyoruz destek veriyorlar ne bileyim bizm insanimiz neden bunlari yapamiyor? su haftalarda dusundurdukleri seylere baksaniza bnm.canim sıkılıyor yani. Allah yardimciniz olsun hele ki 5000lerden baslayan fiyat verenlere gitmek zorunda kalanlara ayri olsun,ne para yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…