2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya bizim sorunumuz çişi söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapamıyor korkuyor tutuyor
Bizimkinin altını hiç bağla
Bende İzmir özele gidiyorum benim doktor hepsi bir arada 5 bini bulur dedi. Doğum fotoğrafçısı içinde dedi
Bizde doğum fotoğrafı fiyatı ayrı oluyor değişik seçenekler sunmuşlar oradan seçiyorsun istediğin albümü ve içerikleri

350 canm çok iyi doktor özel muayenesi var ama tınaztepe hastanesi ile anlaşmış tahliller orda yapılıyor.
Evet gerçekten çok iyi doktor aynı zamanda çok da vicdanlı bir insan bir süre görüşmüştük ama sonra şifa kapandı. O arada Yeşim BÜLBÜLE gitmeye başladım ve çok çok iyi güler yüzlü profesyonel bi r dr . Yeşim Bülbül ile karşılaşınca başkasını da aramadım tabi o ara Serkan Güçlü kente geçmişti.

Benimde cuma günü doktor cinsiyetini söylerim dedi vakit geçmiyor ya

Senle aramızda 3 gün var acaba benimkide söyler mi:)
YA ben hiç merak etmiyorum o yüzden hiç sormadım bile doktora. İlk çocuk olunca bide tüp bebek olunca sanırım cinsiyet en son aşamada kalıyor :) ama ikinci çocuk olsa bende heyecanlanırdım :)

Evet bende ilk defa gittim geçen ay tatilde olduğum için gerçekten çok olumlu dille sabırlı bir şekilde konuştu belkide şimdiye kadar böyle bir doktorla karşılaşmadığım için bana süper geldi. Yeşim hanım nerde ve ücreti ne kadar?

Aynen canım ilk çocukta bende merak etmiyordum ne olursa olsun farketmez diyo insan ama ikincide merak ediyor insan :)) bakalım gösterirse seninkini de söyler belki ya da bi tahminde bulunur nasip canım

Aynen canım ilk çocukta bende merak etmiyordum ne olursa olsun farketmez diyo insan ama ikincide merak ediyor insan :)) bakalım gösterirse seninkini de söyler belki ya da bi tahminde bulunur nasip canım
3.de daha çok merak oluyormuş ya bende öyleyim zaman geçmiyor öğrenmek için,izmir dönüşünde bildiğim iyi bi dr var uğrayabilirsek o söyler yoksa 16.haftayı bekliyeceğiz mecbur

Yeşim hanım bayraklı martı towerde folkartlarin orda. Kasım-2016 doğumlu bir kızım var onun takibini prof yeşim bülbül yapmıştı. Ve doğumunu da o zaman 3500 hocaya 1500 egepol hastanesine ödemiştik. Ve muayenesi 250 tl idi. Şimdi 400 diye gittim ama eski hastası olduğum için 300 e yaptı. Ikili tarama ve ayrıntılı usg de yapıyor. Kent hastanesi ve egepolle anlaşması vardı. Bu sefer doğum ücretlerini konuşmadım çünkü kızım 42 haftaya kadar gelmedi ve ben normal doğum istiyorum diye gık demeden bekledi 42ye kadar.ve son iki hafta 2 günde 1 kontrole çağırdı sanırım 36 yada 38 haftadan sonra da muayene ücreti talep etmedi. Çok uzun oldu kusura bakma ama tercih etmemin bir çok sebebi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…