2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Anladım canm ıyi doktor bulmak ve güvenmek zor. Kaynanamlar sirinyerde oturduğu için tınaztepe tercih ettim. Zaten bayramdan sonra istanbula gidicez orda yaşıyoruz. Ama tatil de en önemli testlere denk geldi Allahtan ıyi bir doktora denk geldim. Senin cinsiyet belli mi

3.de daha çok merak oluyormuş ya bende öyleyim zaman geçmiyor öğrenmek için,izmir dönüşünde bildiğim iyi bi dr var uğrayabilirsek o söyler yoksa 16.haftayı bekliyeceğiz mecbur
Bi oğlum bi kızım olursa 3.yü merak etmem ama ikisidir erkek yada ikiside kız olursa merak ederdim

Şule ben rüyamda göğüs gördüm kendiminkini sol göğüs açıktı herkes görüyordu nette baktim kiz evlat diyor
Ay hadi inşallah canım normalde de sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa da kız derler canım benim sol göğüsüm büyük bakalım bende tutacak mı

Ay hadi inşallah canım normalde de sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa da kız derler canım benim sol göğüsüm büyük bakalım bende tutacak mı
Benim sol her zaman sagdan büyük ki normalde de . Ya bilmiyorum ya bir tarafım erkek diyor bir tarafım kız da olabilir diyo. Oğlum da hep erkek hissettim.erkek cıktı. Salı günü inşallah söyler doktorda daha da meraktan catlatmaz

Bende oğlumda hissetmiştim canım benimde bi yanım erkek bi yanım kız diyor aynı duyguları paylaşıyorum bende bakalım cuma günü doktor ne dicek :))

Bi oğlum bi kızım olursa 3.yü merak etmem ama ikisidir erkek yada ikiside kız olursa merak ederdim
hehh aynen öyle,eksik yazmışım izmirden dönerken Ankara da yol üzerinde bi doktor gidelim diyorum kv ne var 1 ay daha bekle biz 9 öğrenmiyorduk diyip duruyor gerçi.kendi annemde aynı ona da dedimki ben öğrencem ama sana 9 ay kesinlikle söylemeyeceğim, eskiden öyle birşey yoktu diye şimdi niye öğrenmiyelim ki

O zamanlar böyle imkanlar yoktu şimdi varken neden değerlendirmeyelim canım

Çok tesekkur ederim. Bilgisine Guvenebilecegim bir doktor ariyorum bakalim insallah bulurum. Sizinde hayirli olsun insallah.

Çok tesekkur ederim.

Günaydın kızlar...
Dün gece rüyamda kız bebek gördüm, bir baktım ki erkek bebek demekmiş.
Bebeğimi gördüm perşembe günü, kocaman olmuş ya, inanamadım. Haftaya cuma ikili test yaptıracağım inşallah. Gerçi sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için bu test çok gerekli mi bilemiyorum.

sadece kentle mi anlaşması varmış sormadım fiyatını ama kimi yerde 8000 kimi yerde 17000 yazıyor kent için
Evet canım, sadece kent te yapıyor. Kanamam oluyor, adam istirahat et diyor, ama verdiği rapor geçersiz, SGK anlaşması olmadığı için. Sağlık ocağına gidiyorum yok Ohal var veremem. Yani bir an önce adam gibi SGK geçerli bir yer bulmam lazım.

Bende mayıs ayı için heyet raporu düşünüyorum çünkü doğum iznine erken cikicam erken doğum riskim olduğu için. Acaba şimdiden doktorla konuşmak mi gerekiyor heyet raporu icin
Hiç bilmiyorum ki canım, şimdiden belli mi erken Doğum riski olduğu. Ama öyle bir durum varsa verir herhalde heyet raporunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…