2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
17 bin mi gerçek mi bu izmir böyle ise istanbulu düşünemiyorum. Şimdiden para biriktirmeye başlayayım bari. Valla kredi çekip doğum yapacak duruma gelicem sanirim
İstanbul’da alternatif çok olduğu için daha makul yerler vardır korkma. İzmir de hastane sayısı belli o yüzden pek seçenek kalmıyor. Hastane az olduğundan kalabalık zaten heryer. Biz tüp bebekte kredi çektik daha onları ödüyoruz :))) evde mi doğursak ne kızlar

Bende çok rüyalar görmeye başladım bu aralar geçen hafta gördüm bende bebeğimi ne kadar çabuk büyümüş öyle inanamadım cuma günü görücem yine inşallah hem ikili test yapıcaz hem de cinsiyeti öğrenicez

Ay hadi inşallah canım normalde de sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa da kız derler canım benim sol göğüsüm büyük bakalım bende tutacak mı
Onu bende duydum ama benim sol göğsüm hep diğerine göre büyüktü, yani hamilelikten kaynaklı değil. Rüyamda da erkek gördüm, annem de erkek görmüş. Bakalım ne çıkacak

Çok mantikli sen öğren kayinvalidenlere 9 ay söyleme

Allah gönlünüze göre versin inş

Kızlar rüyamda kocaman kocaman patatesler gördüm sap sarıydı soyuyordum patatesleri sonra uyandım tekrar uyudum bu sefer de beyaz tavşan gördüm ne anlama geliyor acaba

Rüyada patates soymak, hayalini kurduğunuz servete en kısa zamanda kavuşacağınıza ve arzuladığınız, şöhrete ulaşacağınıza delalet eder. Rüyada görülen patates zenginlik, mal ve mülk olarak yorumlanırken patates soymak, ummadığınız birinden ya da bir yerden gelecek olan yüklü bir paraya işarettir. Rüyada birçok patates soymak ise, elde edeceğiniz malın ve nimetin çokluğuna tabir edilir.

eskiler tarlada doguruyormus benim babaannem tarlada doğurmuş sıfır masraf ve üstüne para alıyor o gün çalıştığı icin

Ay ne güzel rüya görmüşüm o zaman Allah hayırlara çıkarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…