2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gece uyuyamıyorum kızlar karnım sıkıntı yapıyor yüzükoyun uyurdum sıkıyor şimdi uykuya dalamıyorum hiç

kizlarr merhaba size birşey danışıcaktım :)
12 haftalık hanileyim ve bugun idrar tahlilimde
Enfeksion ve kan bulundu daha once hamile olan ve idrarinda kan ve enfeksyon olan varmi ? duşul riski yaparmi bebege zarar verirmi ?

bu arada Suprax DT 400mg kulanmamı soyledı doktor ama tedırgınım korkuyorum

Benim arkadaş idrar yolu enfeksiyonu olmuştu hamile iken antibiyotik kullandı geçti bebeği de gayet sağlıklı doğdu canm. Bence antibiyotigini kullan tatlım.

öyle canım doğum sektörü yeni bir ticaret alanına dönüştü hastanelerde. fotoğrafçı makyöz kuaför bile var doğum paketinin içinde. ben ilk hamileliğimde 2015 te küçük bir özel hastanede doğurdum dr um çok iyiydi. 1500 tl ödemiştim. bu sefer devlet hastanesine gidiyorum. dr da iyi bi kadın. hersey yolunda giderse. devlette doğurmayı düşünüyorum. zaten ilki sezeryan olduğu için bu da mecbur sezeryan olacak. eşimde bende işçi insanlarız. gercekten bir doğuma 5-10 bin verebilecek gücümüz yok.

Merhaba kızlar bende bugün bebişimi gördüm 12 haftalık olmuşuz doktor kız olabilir ama tahmin dedi sağlıklıymış çok şükür birde ikili test için kan verdim yaptıran varmı
Mrb bende geçen çarşamba yaptırdim çok şükür hersey yolunda. Sizde sıkıntı yapmayın Allahın izniyle temiz çıkar. Rabbim korusun yavrularimizi.

insallah hep guzel gecer doktorla da iliskin. guzel bi hamilelik ve dogum olsun,tabi boyle maddi zorluklar olunca insan bunalir dusun dusun. her sey guzel olsun ins cnm :)

canım baya büyümüş seninki..kız olmasın..kızlar genelde geç belli edio çünkü..

Ben
ce ozel ve devlet onemı yok doktoruna guven olması lazım

ben ozele gıdıyorum cunku cok tedırgınım( kanamam var yada herhangibi bir agrim oldugunda anında ozele geciyorum acil kadın dogum buldugum ıcın benım sıgortam olmadıgı ıcın zaten ozelde de odeme yapıorum devlettede bı fark yok benım acımdan)

Ama dogumu turkıyede yapmicam bir guvenmiyorum kan bagişlandigi sektore , Prenatal bolumlerıne ve doktorların ticari duşuncelerine ben dusuk yaptıgımda yurt dişindaki doktor cok ılgılenmişti ve bu dogumum inşallah saglıkla olursa ona gidicem doktor insan olsun yeter benım ıcın

Neden türkiye de hastanelere güvenmiyorsun canm özellikle de kann bağışı dedin onu anlamadim çünkü bana da doğumda kan verebilirler plasentadan dolayı ondan merak ettim.

Merhaba kızlar bende bugün bebişimi gördüm 12 haftalık olmuşuz doktor kız olabilir ama tahmin dedi sağlıklıymış çok şükür birde ikili test için kan verdim yaptıran varmı
Bende yaptırdım 2 li test bir sorun yok dedi 10,000 1 ihtimal çıktı benim Dr. Sağolsun her gittiğimde 20 dk. Ultrason la bakıyor en son renkli 3 boyutlu resim veriyor

Benim 10 yaşında bir oğlum var herkes inşallah bu da kız olur diyor ve ben sinir oluyorum kız erkek ne farkeder ya insanlar sanki şartmış gibi değişik olsun benim için kız yada erkek farketmez bundan 6 yıl önce kız bebeğe hamileydim 6 aylikken karnımda suyu bittiği için normal doğum yaptım yaşamadı ve ben kız diye çok sevinmiştim son 2 senedir tekrar çocuk istedik bir türlü olmadı her adet geçikmemde testler falan bir kere adetim 16 gün gecikti 5 kere evde test yaptım en son gittim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif bu adet geçikmemde de test yaptım pat diye çift çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım oda pozitif şimdi tek bir duam var Rabbime rahmine verdin kucağıma da ver sağlıkla demem iki ne olursa olsun yeterki olsun kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın sütüm geldi ozaman ama emzirecek çocuk yok

Tabiki önce sağlıklı olsunlar bende düşük yapmıştım o zaman kiz olur inşallah diyordum sonra kaybedince anladim kızı erkegi yok.saglikli olsun benimle olsun oğlum abi olsun istiyorum o kadar çok kardeş istedi ki. Hala daha diyor aman dikkat et anne düşmesin kardeşim diyor. Bu forumda da herkes önce sağlıklı olsun istiyorlar canm ama bulantı su bu zaman geçmiyor ve cinsiyetle kafa dağıtıyoruz. Inşallah sağ salim bebeğimizi kucağımiza alıriz bu sefer çocuklarımız da kardeşlik duygusunu yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…