2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Amin arkadasim insallah hepimizin bebeklerini saglikla kucagina almaya nasip eder Allah cok zor cok basindan gecen sende kimsede bir daha yasamasın cok uzuldum

ben de uzuldum yazdiklariniza. Allah bir daha yasatmasin,saglikli bir dogum hayirli bir evlat dilerim size.ama insanlar kotu niyetle demiyor yani o sozlere takilip o derece caninizi skmayin derim nacizane.ay insanlar o kadar bos seylere yorum yapiyor ki onlari susturmak mumkun degil zaten. bu soylenen ise en masumlarindan biri olabilir diger seylerin yaninda. nasip kismet bakalim biz ogrenemeyenlerin bebekleri ne olacak :)

Allah’ım ben ne desem şimdi bilemedim aşırı öfkelendim anlatamam yani 4 yaşına girecek maviş bir oğlum var dünyalar tatlısı Rabbim uzun ömürler versin tabiki bi anne olarak kız evladınıda tatmak yaşamak isterim çünkü kız çocuklarını da çok severim ama bu çocuğum illada erkek olmasın kız olsun diye Allah’a el açıp dua etmedim her zaman isteğim sağlıklı olsun ne verirse kabulümdür sadece bunu dile getirdik diye bizi evlat ayrımcısı yapmanız hiç hoş değil hiç bir çocuk kolay büyümüyor şuan neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor kanamam içimde gün be gün büyürken inşallah bebeğim tutunur bizi bırakmasın diye dua ediyorum kızda olsa erkek de olsa evlat benim evladım hiç kimse benim kadar düşünemez 9 ay karnımda acısıyla sancısıyla taşıyacak olan benim doğduktan sonra el bebek gül bebek bakacak olan Benim hasta olunduğunda gecelerce başında bekleyecek olan benim canı yandığında yüreği mahşer yerine dönecek olan benim kız erkek hiç farketmez evlat benim evladım can benim canım yeterki Rabbim evlatlarımıza sağlık versin ve evladında hayırlısını versin hepimize biz öyle dedik öyle düşündük diye olmuyor bu çocuklar Rabbim ol der ve olur bizede Allah’ın verdiği bu cana ömrümüzün sonuna kadar bakmak düşer..

Bu arada yaşadıklarınıza çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Allah çocuklarımızı bize bağışlasın

Dr geldim kuzum iyi şükür .Cinsiyet için çok erken dedi 10+6 haftalık 10 gün sonra ikili test için çağırdı progestanı da bırak dedı şükürler olsun vitamin ilacı verdi ay insan ekrandan ayrılmak ıstemıyo ya oğlumda nasıl mutlu rabbim inş saglıkla kucaklamamızı nasıp eder bu arada doğumu sordum 2100 dediler :)

Gözün aydın hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.

Gözünaydın canm darısı bana inşallah yarın.

Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah çok göresim geldi kuzumu ya

Bende biliyorum kötü niyet yok kısmet deyip geçiştiriyorum ama hamilelik hormonu dan kaynaklanıyor galiba gıcık oluyorum

Ne oldu sıkıntı nedir vesvese yapıyorsun. Kanama sancı filan mı yaşıyorsun.
Yok cnm şükür ağrı sancı. Ama ilk gebeliğimde kalp atışını duymamıştım. Ondan bir korku kaldı. Haftama göre normal heralde bulantılarım geçti. Ama işte diyorum ya vesvese içim içimi yiyor.

Git canm bence bazi özellerde kadın doğumcu oluyor 24 saat. Doktorum bana vesvese yaptigin an git kalp atışını dinle demişti bende çünkü daha önce kalp durması yaşadım. Ondan stres olmaman için gidip kalp atışını dinleyip rahatlamak daha mantıklı.

Sakin olmaya çalış, bak 14. Haftaya gelmiş maşallah, neden birşey olsun. Mide bulantısı hep süren birşey değil ki. Hem devamlı ultrason iyi bir şey değilmiş yabancı makalelerde okudum.
Sen içini ferah tut, biraz meditasyon filan rahatlatıcı müzik dinle, tesbih çek. Yani seni sakinleştiren birşeyler yaparsan belki iyi gelir.

Saglik ocaklarida dinliyor artik devamli usg girmek iyi degil en az 15 gun gecmeli diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…