- 4 Kasım 2010
- 963
- 609
- 323
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.381
Benim 10 yaşında bir oğlum var herkes inşallah bu da kız olur diyor ve ben sinir oluyorum kız erkek ne farkeder ya insanlar sanki şartmış gibi değişik olsun benim için kız yada erkek farketmez bundan 6 yıl önce kız bebeğe hamileydim 6 aylikken karnımda suyu bittiği için normal doğum yaptım yaşamadı ve ben kız diye çok sevinmiştim son 2 senedir tekrar çocuk istedik bir türlü olmadı her adet geçikmemde testler falan bir kere adetim 16 gün gecikti 5 kere evde test yaptım en son gittim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif bu adet geçikmemde de test yaptım pat diye çift çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım oda pozitif şimdi tek bir duam var Rabbime rahmine verdin kucağıma da ver sağlıkla demem iki ne olursa olsun yeterki olsun kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın sütüm geldi ozaman ama emzirecek çocuk yok
Benim 10 yaşında bir oğlum var herkes inşallah bu da kız olur diyor ve ben sinir oluyorum kız erkek ne farkeder ya insanlar sanki şartmış gibi değişik olsun benim için kız yada erkek farketmez bundan 6 yıl önce kız bebeğe hamileydim 6 aylikken karnımda suyu bittiği için normal doğum yaptım yaşamadı ve ben kız diye çok sevinmiştim son 2 senedir tekrar çocuk istedik bir türlü olmadı her adet geçikmemde testler falan bir kere adetim 16 gün gecikti 5 kere evde test yaptım en son gittim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif bu adet geçikmemde de test yaptım pat diye çift çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım oda pozitif şimdi tek bir duam var Rabbime rahmine verdin kucağıma da ver sağlıkla demem iki ne olursa olsun yeterki olsun kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın sütüm geldi ozaman ama emzirecek çocuk yok
Bu arada yaşadıklarınıza çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Allah çocuklarımızı bize bağışlasınBenim 10 yaşında bir oğlum var herkes inşallah bu da kız olur diyor ve ben sinir oluyorum kız erkek ne farkeder ya insanlar sanki şartmış gibi değişik olsun benim için kız yada erkek farketmez bundan 6 yıl önce kız bebeğe hamileydim 6 aylikken karnımda suyu bittiği için normal doğum yaptım yaşamadı ve ben kız diye çok sevinmiştim son 2 senedir tekrar çocuk istedik bir türlü olmadı her adet geçikmemde testler falan bir kere adetim 16 gün gecikti 5 kere evde test yaptım en son gittim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif bu adet geçikmemde de test yaptım pat diye çift çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım oda pozitif şimdi tek bir duam var Rabbime rahmine verdin kucağıma da ver sağlıkla demem iki ne olursa olsun yeterki olsun kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın sütüm geldi ozaman ama emzirecek çocuk yok
Çok şükür cnm gordum ıkı haftada kocaman olmuş masallah saglıkla kucagımıza alalım inşArse82 canım naptın gördün mü kuzunu :)
Gözün aydın hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.Dr geldim kuzum iyi şükür .Cinsiyet için çok erken dedi 10+6 haftalık 10 gün sonra ikili test için çağırdı progestanı da bırak dedı şükürler olsun vitamin ilacı verdi ay insan ekrandan ayrılmak ıstemıyo ya oğlumda nasıl mutlu rabbim inş saglıkla kucaklamamızı nasıp eder bu arada doğumu sordum 2100 dediler :)
Gözünaydın canm darısı bana inşallah yarın.Dr geldim kuzum iyi şükür .Cinsiyet için çok erken dedi 10+6 haftalık 10 gün sonra ikili test için çağırdı progestanı da bırak dedı şükürler olsun vitamin ilacı verdi ay insan ekrandan ayrılmak ıstemıyo ya oğlumda nasıl mutlu rabbim inş saglıkla kucaklamamızı nasıp eder bu arada doğumu sordum 2100 dediler :)
AminBu arada yaşadıklarınıza çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah çok göresim geldi kuzumu yaDr geldim kuzum iyi şükür .Cinsiyet için çok erken dedi 10+6 haftalık 10 gün sonra ikili test için çağırdı progestanı da bırak dedı şükürler olsun vitamin ilacı verdi ay insan ekrandan ayrılmak ıstemıyo ya oğlumda nasıl mutlu rabbim inş saglıkla kucaklamamızı nasıp eder bu arada doğumu sordum 2100 dediler :)
Gözün aydın hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.
Gözünaydın canm darısı bana inşallah yarın.
amin kızlar inş sizde hayırlı haberlerle gelırsınızHadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah çok göresim geldi kuzumu ya
Amin canım inşallahamin kızlar inş sizde hayırlı haberlerle gelırsınız
Bende biliyorum kötü niyet yok kısmet deyip geçiştiriyorum ama hamilelik hormonu dan kaynaklanıyor galiba gıcık oluyorumben de uzuldum yazdiklariniza. Allah bir daha yasatmasin,saglikli bir dogum hayirli bir evlat dilerim size.ama insanlar kotu niyetle demiyor yani o sozlere takilip o derece caninizi skmayin derim nacizane.ay insanlar o kadar bos seylere yorum yapiyor ki onlari susturmak mumkun degil zaten. bu soylenen ise en masumlarindan biri olabilir diger seylerin yaninda. nasip kismet bakalim biz ogrenemeyenlerin bebekleri ne olacak :)
Ne oldu sıkıntı nedir vesvese yapıyorsun. Kanama sancı filan mı yaşıyorsun.Kızlar iş çıkışı acile yada devlete gidince ultrasonla bakarlarmı. Çok vesvese yapıyorum ya randevum da ayın 18 ine. Bi gidip görsem rahatlıcam sanki.
Bakarlar cnm agrım felan var dersen iyi dr denk gelırsen tabiKızlar iş çıkışı acile yada devlete gidince ultrasonla bakarlarmı. Çok vesvese yapıyorum ya randevum da ayın 18 ine. Bi gidip görsem rahatlıcam sanki.
Yok cnm şükür ağrı sancı. Ama ilk gebeliğimde kalp atışını duymamıştım. Ondan bir korku kaldı. Haftama göre normal heralde bulantılarım geçti. Ama işte diyorum ya vesvese içim içimi yiyor.Ne oldu sıkıntı nedir vesvese yapıyorsun. Kanama sancı filan mı yaşıyorsun.
Git canm bence bazi özellerde kadın doğumcu oluyor 24 saat. Doktorum bana vesvese yaptigin an git kalp atışını dinle demişti bende çünkü daha önce kalp durması yaşadım. Ondan stres olmaman için gidip kalp atışını dinleyip rahatlamak daha mantıklı.Yok cnm şükür ağrı sancı. Ama ilk gebeliğimde kalp atışını duymamıştım. Ondan bir korku kaldı. Haftama göre normal heralde bulantılarım geçti. Ama işte diyorum ya vesvese içim içimi yiyor.
Sakin olmaya çalış, bak 14. Haftaya gelmiş maşallah, neden birşey olsun. Mide bulantısı hep süren birşey değil ki. Hem devamlı ultrason iyi bir şey değilmiş yabancı makalelerde okudum.Yok cnm şükür ağrı sancı. Ama ilk gebeliğimde kalp atışını duymamıştım. Ondan bir korku kaldı. Haftama göre normal heralde bulantılarım geçti. Ama işte diyorum ya vesvese içim içimi yiyor.
Saglik ocaklarida dinliyor artik devamli usg girmek iyi degil en az 15 gun gecmeli diyorlarSakin olmaya çalış, bak 14. Haftaya gelmiş maşallah, neden birşey olsun. Mide bulantısı hep süren birşey değil ki. Hem devamlı ultrason iyi bir şey değilmiş yabancı makalelerde okudum.
Sen içini ferah tut, biraz meditasyon filan rahatlatıcı müzik dinle, tesbih çek. Yani seni sakinleştiren birşeyler yaparsan belki iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?