2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Saglik ocaklarida dinliyor surekli usg girmek iyi degilmis tabi siz bilirsiniz ben bildigimi soylemek istedim

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar bakayım kendime hakim olabilirsem gitmeyim. Ben de zararlı olduğunu düşünüyorum sürekli usgye girmenin. Artık duruma göre karar veririm akşam. U Umutherzaman sen de yaşamıştın sanırım, o duyguyu yaşayınca bi kere korku kalıyor. Bir de sonrasında 1 yıl hamile kalamadım . Tam tedaviye başlıcam sıra geldi bebeğim. Allah inş hepimizin yüzünü güldürür.

Aynen canm bana da doktor uzun süre denersin olmayabilir demişti çocuğun ama benim ilk denememde oldu çok şükür. Yani rabbim ol derse olur. Ben her doktora gidişimde doktorun suratına bakıyorum korku ile ve ilk sorum kalp atışı var mi oluyor. Hele 1.5 ay önce bir doktora gitmiştim doktor böyle suratsızdi ve ultrasyona dik dik bakti dedim tamam kalp atışı yok dicek nabzım o kadar yükseldi ki? Yok mu dedim adam.yoo var dedi ama ben gittim geldim yani. Şimdi doktor vesvese yaptığın an git dedi beni stresli gördüğü için ama ben 3 haftadır hiç ultrasyona girmedim ve vesvese yapmadım nedense. Söyle diyorum eğer kalp atışı dursa ne olacak ki geri getiremicem rabbim ne derse o.diyorum ve okuyup okuyup ufluyorum o rahatlatıyor beni. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canm? Ben her gün iğne oluyorum göbekten.pihtilasma cıktı kalp durmasından sonra yapılan testlerde.

3lu tarama mi o nasıl oluyor ben ilk bebekte 2li yaptırdım 3lu te gerek yok demişti yaptırmadm

Aynen canım doğru söylüyorsun yapacak hiç birşey yok öyle bir durumda. Sadece hayal kuruyor olma ihtimali korkutuyor sanırım. Ben sadece aspirin kullanıyorum. Bir düşük olunca ciddiye almıyor drlar. Zorla pıhtılaşma testleri yaptırmıştım. Bi tanesinde homozigot çıktı ama gene iğne vermedi.

canim seni burda yaklasik 3 aydir taniyoruz,senin hislerini de anladigimizi dusunuyorum kendini niye uzuyosun hem sen dusuncelerini en acik,nazik ve guzel sekilde ifade eden insanlardansin. insaniz hepimiz hayal kuracagiz,evlat nimettir ya kolay mi sahipolmak. hele de zorlu surecten gecen anneler uzme tatli canini

Ayyy

Maşlahhh suan aynı gundeyz ben de tatildeymm bebişinz.iyi ya nasıl rahatladım Rabbim korusun kuzularımıızııı
Oyle canim bide tatilde ben bulanti ilacini icip icip yedim otelde :)))4gun one gecmis sen de ye gir yuz..AMA keske kizimi anneme biraksaydim cok yordu beni kiyamiyorumda gerci ya kardes hasta diyo Doktor'a:))))

Citirigim napiyosun bebgeinin cinsiyeti belli oldu mu oglusun nasil Benim kizim cok yaramaz oldu cisede alistiramadimgerci Hala tam konusamiyor

Citirigim napiyosun bebgeinin cinsiyeti belli oldu mu oglusun nasil Benim kizim cok yaramaz oldu cisede alistiramadimgerci Hala tam konusamiyor
valla ayni cnm ya biz de pesinden kos kos :) bugun gittm geldi. 11+5,zaten 20.haftada soyluyorlar cinsiyeti de turkiye oncesi erken ultrason yaptirmayi istedik aslinda 15.haftada olcam ama yok dediler,garanti veremiyorlar:))) eylulde turkiyede ogrencem insallah cinsiyeti. bizde daha cis kaka olayi yok:) daha zaman var goruyorum,seninki de mi tam konusamiyor demek:) bizmki uc dili birden karistiriyor ama genelde burankn dilini konusyo ama hala cumle cumle gecemedi. en fazla this is car tarzi yabda open the door tarzi konusuyor ama hollandaca. sabirsizlikla bekliyoruz tam anlamiyla konusmasini. sen de hastaneye gittm birz rahatladin gordm okudum ama cvp yazamamistm. arada hissizlesince insan urkuyor degil mi:)

bugnku kontolde bi kac kez nub teorisindeki cikinti var ya artik ne diyosak:) onu gordum. baktm simdi kiz bebeklerininki gibi duruyor. foto atmak isterdm ama malesef yine en belirsiz fotonun ciktisini vermis ebe. o kadar guzel goruntuler varken :/

bi de malum test olaylari ile ilgili kafamiz karisik.nipt test diye testi konustuk,3cesit hastaliga bakiyorlar kromozomlara.ya ben nedens ebu testleri istemiyorum oglumda yuzde binde bilmem kac diye sonuc veren testtem yapmistik. bu baya ust duzey ona gore tabi.iki hastalikli olan bebekler anne karninda olur dedi,down olani ztn biliyorsunuz dedi.olay aslinda hastalik varsa ne yapacagimiz? ben dusunmek istememekle beraber yaptirmak da istemiyorum. hem icimdeki pozitiflik,hem de ben o bebege nasil kiyabilirm. kisacasi ben yaptirmayi dusunmuyorum .ztn hasta cikarsa aldirmak isteyenler icin yapilmasi gereken bi test,baya da pahaliymis bu arada. kizlar oyle iste annisler

Benimde aspirine karşı alerjim var ondan iğne verdiler. Bende de iki gen heterezigot.aspirin de cok ise yariyor canm. Insallah bu sefer sağ salim.kucagimiza alırız.Inşallah kısmetimizde vardır. Benimde yarın kontrolüm var bakalım inşallah kuzucugumun kalp atışı atıyordur benimledir.

Beni
Oyle canim bide tatilde ben bulanti ilacini icip icip yedim otelde :)))4gun one gecmis sen de ye gir yuz..AMA keske kizimi anneme biraksaydim cok yordu beni kiyamiyorumda gerci ya kardes hasta diyo Doktor'a:))))
Benim ilk canım kendimi cok yormadm zaten inşh bebeğim de gelişmiştir perşembe gidecem ayrıntıları yazarım

Selam arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda cinsiyeti 20. Haftada söylüyorlar. En son geçen hafta yani 11. Haftada ultrasona girdik. Bidahaki 20. Haftadaymış. Ama 15. Ya da 16. Haftada sanırım extra ücretle ultrason hakkım olabilir. Henüz emin değilim. Cinsiyet konusunda tahminde bulunanları görünce bende fikrinizi almak istedim. Sanırım burda en Son ben öğrencem ultrason fotomuz 11. Haftaya ait. Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• 6BD8ED7C-041A-40CA-BB36-AE4456C2ADE6.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
Bak işte ne güzel söylüyorsun insanız hayal kurabiliriz isteyebilir acaba kız mı olacak erkek mi diyebiliriz bi kızım var erkek olsa nasıl olur yada oğlum var bi kızım olsa nasıl olur hatta ikisi de oğlum olsun yada ikiside kızım olsun bile diyen vardır herkesin yaşamak tatmak istediği duygular vardır şimdi biz bunları dedik diye evlat mi seçtik can hepimizin canı değil mi herkesin 9 ay içinde farklı zorluklarımız olacak kimisi kolay bebek sahibi olamıyor kimisi hemen oluyor kimisi rahat geçirirken kimisi aylarca yatakta geçiriyor herkesin yaşadıkları farklı düşünceleri istekleri farklı ama kimse evlat seçmiyor ben burada kimsenin illa çocuğum şu olsun kesinlikle şunu bunu istiyorum diyene şahit olmadım laf arasında keşke şu çocuğumda olsa onuda yaşasam tatsam diyene karışmadık her zaman Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin dedik herkes Doğum yaptığında evlatlarını bağrına basacak ben bile ilk gebeliği sorunsuz geçerken ikincide çift rahimli olduğumu öğrenmem düşük riskimin olması kanamamın hiç kesilmemesi iki kere ağır kanama geçirmem hastanelerde yatmam daha neler neler şu yaşadıklarım beni o kadar yordu ki kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum ben bebeğim kız olsun tabiki isterim sonuçta Allah gönlümden geçeni görüyor neden inkar edeyim ama bu oğlan olsun istemiyorum demek değil iki tane delikanlım olur belki herşey nasip canım bu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri evlat ayrımıdır belki fazla tepki gösterdim belki abarttım ama gerçekten tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…