- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.421
Gözün aydın canım bende 10+ 4 de gittiğimde bizimki 11 olmuştu bizimki de erkenci
cinsiyetini göstermedi ama sağlıklı en azından çok mutluyum. yarın ikili test için kan vereceğim o kadar. ultrasonda her şey iyi görünüyor. ve 3 gün önden gidiyor SAT'a göre.
kıza benzettim canm ben.Selam arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda cinsiyeti 20. Haftada söylüyorlar. En son geçen hafta yani 11. Haftada ultrasona girdik. Bidahaki 20. Haftadaymış. Ama 15. Ya da 16. Haftada sanırım extra ücretle ultrason hakkım olabilir. Henüz emin değilim. Cinsiyet konusunda tahminde bulunanları görünce bende fikrinizi almak istedim. Sanırım burda en Son ben öğrencemultrason fotomuz 11. Haftaya ait. Şimdiden teşekkürler...
Teşekkürler. Benim içimden de kız geçiyor hep ama ultrasondaki çıkıntı acaba erkek mi dedirtti. Ama bu kadar küçük bebişte öyle bariz pipi olmaz herhaldekıza benzettim canm ben.
Ahahah aynı benimki gibi canım benimde içimden kız geçiyor ama o pipi gibi çıkıntıyı görünce dedim kesin Güney geliyorTeşekkürler. Benim içimden de kız geçiyor hep ama ultrasondaki çıkıntı acaba erkek mi dedirtti. Ama bu kadar küçük bebişte öyle bariz pipi olmaz herhalde
Tamda içimizden geçeni ifade etmişsin teşekkürederim . Fazla söze gerek yok....Bak işte ne güzel söylüyorsun insanız hayal kurabiliriz isteyebilir acaba kız mı olacak erkek mi diyebiliriz bi kızım var erkek olsa nasıl olur yada oğlum var bi kızım olsa nasıl olur hatta ikisi de oğlum olsun yada ikiside kızım olsun bile diyen vardır herkesin yaşamak tatmak istediği duygular vardır şimdi biz bunları dedik diye evlat mi seçtik can hepimizin canı değil mi herkesin 9 ay içinde farklı zorluklarımız olacak kimisi kolay bebek sahibi olamıyor kimisi hemen oluyor kimisi rahat geçirirken kimisi aylarca yatakta geçiriyor herkesin yaşadıkları farklı düşünceleri istekleri farklı ama kimse evlat seçmiyor ben burada kimsenin illa çocuğum şu olsun kesinlikle şunu bunu istiyorum diyene şahit olmadım laf arasında keşke şu çocuğumda olsa onuda yaşasam tatsam diyene karışmadık her zaman Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin dedik herkes Doğum yaptığında evlatlarını bağrına basacak ben bile ilk gebeliği sorunsuz geçerken ikincide çift rahimli olduğumu öğrenmem düşük riskimin olması kanamamın hiç kesilmemesi iki kere ağır kanama geçirmem hastanelerde yatmam daha neler neler şu yaşadıklarım beni o kadar yordu ki kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum ben bebeğim kız olsun tabiki isterim sonuçta Allah gönlümden geçeni görüyor neden inkar edeyim ama bu oğlan olsun istemiyorum demek değil iki tane delikanlım olur belki herşey nasip canım bu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri evlat ayrımıdır belki fazla tepki gösterdim belki abarttım ama gerçekten tahammülüm yok
Sen benden önce öğrenirsin. Seninki kız olursa benimkinin de kız olma ihtimali artar bence. TakipteyimAhahah aynı benimki gibi canım benimde içimden kız geçiyor ama o pipi gibi çıkıntıyı görünce dedim kesin Güney geliyortabi belki ayakta olabilir
Cuma günü öğrenicem canım sen benim ultrason görüntümü görmüş müydün aynı mı çıkıntı acabaSen benden önce öğrenirsin. Seninki kız olursa benimkinin de kız olma ihtimali artar bence. Takipteyimerkek derse de o çıkıntı demek ki ponponlarmış cidden derim
aynen bi kere hamileliginde sorun yaşayanlar olarak her kontrolde çok heyecanlaniyoruzTeşekkürler kızlar bakayım kendime hakim olabilirsem gitmeyim. Ben de zararlı olduğunu düşünüyorum sürekli usgye girmenin. Artık duruma göre karar veririm akşam. U Umutherzaman sen de yaşamıştın sanırım, o duyguyu yaşayınca bi kere korku kalıyor. Bir de sonrasında 1 yıl hamile kalamadım . Tam tedaviye başlıcam sıra geldi bebeğim. Allah inş hepimizin yüzünü güldürür.
bende sadece aspirin kullanıyorum suan heterezigot çıkmıştı bendedeAynen canım doğru söylüyorsun yapacak hiç birşey yok öyle bir durumda. Sadece hayal kuruyor olma ihtimali korkutuyor sanırım. Ben sadece aspirin kullanıyorum. Bir düşük olunca ciddiye almıyor drlar. Zorla pıhtılaşma testleri yaptırmıştım. Bi tanesinde homozigot çıktı ama gene iğne vermedi.
Benimde sağda oluyor canm çok şiddetli değilse rahim büyümesi. Hatta benim sırtma vuran bir ağrı gaz ağrısı da olabilir diye düşünüyorum çünkü yiyorum yiyorum yatiyorumCanlar bu arada sol tarafımda çok sancım var kanama olan yerim sanırım çünkü doktor usg cihazını sağ tarafıma yakın tutuyordu bebişi görmek için şuan sol tarafımda sancım var yoksa yine kanamam mı gelecek
Cokkk güzel açıklamşsnz ağzınıza sağlık Rabbim bize saglıkla kavuşmayı olmayanlarda en kısa surede evlatlarını göndersnnnBak işte ne güzel söylüyorsun insanız hayal kurabiliriz isteyebilir acaba kız mı olacak erkek mi diyebiliriz bi kızım var erkek olsa nasıl olur yada oğlum var bi kızım olsa nasıl olur hatta ikisi de oğlum olsun yada ikiside kızım olsun bile diyen vardır herkesin yaşamak tatmak istediği duygular vardır şimdi biz bunları dedik diye evlat mi seçtik can hepimizin canı değil mi herkesin 9 ay içinde farklı zorluklarımız olacak kimisi kolay bebek sahibi olamıyor kimisi hemen oluyor kimisi rahat geçirirken kimisi aylarca yatakta geçiriyor herkesin yaşadıkları farklı düşünceleri istekleri farklı ama kimse evlat seçmiyor ben burada kimsenin illa çocuğum şu olsun kesinlikle şunu bunu istiyorum diyene şahit olmadım laf arasında keşke şu çocuğumda olsa onuda yaşasam tatsam diyene karışmadık her zaman Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin dedik herkes Doğum yaptığında evlatlarını bağrına basacak ben bile ilk gebeliği sorunsuz geçerken ikincide çift rahimli olduğumu öğrenmem düşük riskimin olması kanamamın hiç kesilmemesi iki kere ağır kanama geçirmem hastanelerde yatmam daha neler neler şu yaşadıklarım beni o kadar yordu ki kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum ben bebeğim kız olsun tabiki isterim sonuçta Allah gönlümden geçeni görüyor neden inkar edeyim ama bu oğlan olsun istemiyorum demek değil iki tane delikanlım olur belki herşey nasip canım bu hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri evlat ayrımıdır belki fazla tepki gösterdim belki abarttım ama gerçekten tahammülüm yok
Benim gaz sıkıntım yok canım rahim buyumesi de adet ağrısı gibi oluyor benim ama bu bıçak gibi saplanıp duruyor inşallah cumaya kadar bişe olmazBenimde sağda oluyor canm çok şiddetli değilse rahim büyümesi. Hatta benim sırtma vuran bir ağrı gaz ağrısı da olabilir diye düşünüyorum çünkü yiyorum yiyorum yatiyorum
Amin canım benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤Cokkk güzel açıklamşsnz ağzınıza sağlık Rabbim bize saglıkla kavuşmayı olmayanlarda en kısa surede evlatlarını göndersnnn
Bunu benim mesajıma ithafenmi yazınız anlamadım ama öyleyse bende üzüldüm ben burada oğlu olupta kız isteyene yada kızı olupta erkek isteyen hamile annelere denedim yanlış anlamışsınız ben onu kendi çevremde ben sürekli bunu duyuyorum ve sinir oluyorum onu söyledim yoksa siz ne isterseniz isteyin herkesin kalbinden geçen vardır ama benim yok onu belirttimAllah’ım ben ne desem şimdi bilemedim aşırı öfkelendim anlatamam yani 4 yaşına girecek maviş bir oğlum var dünyalar tatlısı Rabbim uzun ömürler versin tabiki bi anne olarak kız evladınıda tatmak yaşamak isterim çünkü kız çocuklarını da çok severim ama bu çocuğum illada erkek olmasın kız olsun diye Allah’a el açıp dua etmedim her zaman isteğim sağlıklı olsun ne verirse kabulümdür sadece bunu dile getirdik diye bizi evlat ayrımcısı yapmanız hiç hoş değil hiç bir çocuk kolay büyümüyor şuan neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor kanamam içimde gün be gün büyürken inşallah bebeğim tutunur bizi bırakmasın diye dua ediyorum kızda olsa erkek de olsa evlat benim evladım hiç kimse benim kadar düşünemez 9 ay karnımda acısıyla sancısıyla taşıyacak olan benim doğduktan sonra el bebek gül bebek bakacak olan Benim hasta olunduğunda gecelerce başında bekleyecek olan benim canı yandığında yüreği mahşer yerine dönecek olan benim kız erkek hiç farketmez evlat benim evladım can benim canım yeterki Rabbim evlatlarımıza sağlık versin ve evladında hayırlısını versin hepimize biz öyle dedik öyle düşündük diye olmuyor bu çocuklar Rabbim ol der ve olur bizede Allah’ın verdiği bu cana ömrümüzün sonuna kadar bakmak düşer..
Kız isteyenlere sinir oluyorum dediğiniz içindi size tepkim bakın kendiniz diyorsunuz insanların kalbinden geçen vardır diye insanların kalbinden geçenler sizi neden sinir ediyor o zaman dileyen dilediğini söyler ister gerisi rabbime kalmış zaten sizin söyleminiz evlat ayrımı yapıyormuşuza geldi ben ona kızdım yoksa sizde zor günler geçirmişsiniz yaşadıklarınıza asla lafım olamaz ama bu tür şeylere pek tahammülüm yok evlat ayrımı güzel birşey değil yapmam yapanı da sevmem evlat her zaman evlattırBunu benim mesajıma ithafenmi yazınız anlamadım ama öyleyse bende üzüldüm ben burada oğlu olupta kız isteyene yada kızı olupta erkek isteyen hamile annelere denedim yanlış anlamışsınız ben onu kendi çevremde ben sürekli bunu duyuyorum ve sinir oluyorum onu söyledim yoksa siz ne isterseniz isteyin herkesin kalbinden geçen vardır ama benim yok onu belirttim
Canım insallah gelmez içini rahat tut iyi olduğunu düşün beynine o emri vermeCanlar bu arada sol tarafımda çok sancım var kanama olan yerim sanırım çünkü doktor usg cihazını sağ tarafıma yakın tutuyordu bebişi görmek için şuan sol tarafımda sancım var yoksa yine kanamam mı gelecek
İnş canım güzel haberlerini bekliyorum.Benimde aspirine karşı alerjim var ondan iğne verdiler. Bende de iki gen heterezigot.aspirin de cok ise yariyor canm. Insallah bu sefer sağ salim.kucagimiza alırız.Inşallah kısmetimizde vardır. Benimde yarın kontrolüm var bakalım inşallah kuzucugumun kalp atışı atıyordur benimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?