2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kıza benzettim canm ben.

Teşekkürler. Benim içimden de kız geçiyor hep ama ultrasondaki çıkıntı acaba erkek mi dedirtti. Ama bu kadar küçük bebişte öyle bariz pipi olmaz herhalde
Ahahah aynı benimki gibi canım benimde içimden kız geçiyor ama o pipi gibi çıkıntıyı görünce dedim kesin Güney geliyor tabi belki ayakta olabilir

Tamda içimizden geçeni ifade etmişsin teşekkürederim . Fazla söze gerek yok....

Ahahah aynı benimki gibi canım benimde içimden kız geçiyor ama o pipi gibi çıkıntıyı görünce dedim kesin Güney geliyor tabi belki ayakta olabilir
Sen benden önce öğrenirsin. Seninki kız olursa benimkinin de kız olma ihtimali artar bence. Takipteyim erkek derse de o çıkıntı demek ki ponponlarmış cidden derim

aynen bi kere hamileliginde sorun yaşayanlar olarak her kontrolde çok heyecanlaniyoruz

bende sadece aspirin kullanıyorum suan heterezigot çıkmıştı bendede

Benimde sağda oluyor canm çok şiddetli değilse rahim büyümesi. Hatta benim sırtma vuran bir ağrı gaz ağrısı da olabilir diye düşünüyorum çünkü yiyorum yiyorum yatiyorum

Cokkk güzel açıklamşsnz ağzınıza sağlık Rabbim bize saglıkla kavuşmayı olmayanlarda en kısa surede evlatlarını göndersnnn

Benimde sağda oluyor canm çok şiddetli değilse rahim büyümesi. Hatta benim sırtma vuran bir ağrı gaz ağrısı da olabilir diye düşünüyorum çünkü yiyorum yiyorum yatiyorum
Benim gaz sıkıntım yok canım rahim buyumesi de adet ağrısı gibi oluyor benim ama bu bıçak gibi saplanıp duruyor inşallah cumaya kadar bişe olmaz

Bunu benim mesajıma ithafenmi yazınız anlamadım ama öyleyse bende üzüldüm ben burada oğlu olupta kız isteyene yada kızı olupta erkek isteyen hamile annelere denedim yanlış anlamışsınız ben onu kendi çevremde ben sürekli bunu duyuyorum ve sinir oluyorum onu söyledim yoksa siz ne isterseniz isteyin herkesin kalbinden geçen vardır ama benim yok onu belirttim

Kız isteyenlere sinir oluyorum dediğiniz içindi size tepkim bakın kendiniz diyorsunuz insanların kalbinden geçen vardır diye insanların kalbinden geçenler sizi neden sinir ediyor o zaman dileyen dilediğini söyler ister gerisi rabbime kalmış zaten sizin söyleminiz evlat ayrımı yapıyormuşuza geldi ben ona kızdım yoksa sizde zor günler geçirmişsiniz yaşadıklarınıza asla lafım olamaz ama bu tür şeylere pek tahammülüm yok evlat ayrımı güzel birşey değil yapmam yapanı da sevmem evlat her zaman evlattır

kontrolden çıktım %80 küçük hanfendi geliyormuş,ölçümler normal haftasiyla uyumlukıpır kıpır bebişim, U Umutherzaman ve M Mother of pearl kan pıhtılasmasi yaşayan arkadaşlarım,bende yarın kan vercem papp-a sonucuna göre belki aspirinin yanında iğne ekleyebilir bakalım 1 hafta sonra sonuçlar cikar

Canım insallah gelmez içini rahat tut iyi olduğunu düşün beynine o emri verme

İnş canım güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…