2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım kalbi durduğunda kanama kesilir mi ya da devam eder mi bilemiyorum ama eğer düşecek olsa kanaman kesilmez gelir bende kalbi durmuş olsa da kanama kesilebilir gelmeyebilir içeride öylece durabilir de ay sen şimdi takma kafana bunları yatıp dinlenmene bak yarın doktorun güzel haberler verir sana canım

İnşallah canım ya aklımda sürekli bu sorular en iyisi biraz uyumak zaman geçer hiç değilse

Merhaba kızlar burayi yeni keşfettim 11 hafta 5 günlük hamileyim. Doktorum izinde ve benim kontrolüm 14ünde ama kafama takılan birşey var 9 haftalıkken bilmeden 10 tane midye dolma yedim fakat 2gün once zararlı olduğunu duydum şuan çok huzursuzum aranızda doktor veya boyle birsey basina gelen var mı veya benim için yarın falan doktora giden varsa sorabilir mi

Canım güzel sonuçlar alırsın inşallah darısı bizim başımıza cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi :)
2 gün sonraya kalmış sonuç doktorda şaşırdı yoğunluk vardı ondan sanırım inşallah iyi çıkar cinsiyetle ilgili birşey söylemedi ama özele gidicem birde belki o birşeyler söyler

Çok teşekkür ederim arkadaşım dediklerni denicem. Çekirdekten bir kere tiksindim yiyemiyorum daha. Ama antep fıstığı karpuz kavun güzel olur gibi geldi. Hemen aldırayım . Zormuş gerçekten bulantı işi

Gözün aydın canım maşallah bebeğine. Kaç haftalıktın acaba

Git canım söylerler belki ben özele gidiyorum cuma günü söylerim dedi hem de ikili testi yapıcaz
İyi cuma günü birşeyler öğrenirsen ben de öğrenebilirim ben de normalde özele gidiyordum doktorum devlete gidip tahlillerini yatırabilirsin dedi şimdi hem özel hem devlet dönüşümlü gidiyorum

Tesekkur ederim kizlar tabikide onemli olan Hayirli olmasi daha da onemlisi Rabbim sapiklardan zihniyeti pislerden korusun yavrularimizi..bi nub a da bakar misiniz anlayan tutmus mu

Eklentiler

• IMG_3528.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…