2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
insallah gosterir :)Valla bugun ebebekde indirimler vardi hastane cikislarinda yariyariya bilseydm cinsiyetini kesin 1 tane alirdim icim gitti coktatlilardi :)
Ay evet ya benim de aklım o kampanyada. Ağustos sonuna kadar geçerli canım inş cinsiyeti öğrenir de alırız ben haftaya 2li test için gidicem doktorum bi tahmin yaparsa ona göre alırım belki e bebekteki hastane çıkışlarından. Cinsiyette yanılma olursa da 1 ay değişim süresi var nasıl olsa

Hayırlısı olsun canım hatırladım senin ultrason görüntüsünü kıza benzetmiştik doktorlar erkek bebekten daha erken emin oluyorlar genelde kız için biraz daha bekliyorlar kesinleşsin diye. Sende ilkinde öyle olmamış ama bu defa bence kız senin

Ya kızlar bakın size söylemeyi unuttum dün gece yine rüya gördüm meşhur cinsiyet rüyalarımdan rüyamda çeyrek altın gördüm valla internette baktım erkek bebek demekmiş sizce ?? :))

Ya kızlar bakın size söylemeyi unuttum dün gece yine rüya gördüm meşhur cinsiyet rüyalarımdan rüyamda çeyrek altın gördüm valla internette baktım erkek bebek demekmiş sizce ?? :))
Benim rüyam kiz bebek demekti canm ama erkek cıktı bence rüyalar gerçek degil

Herkese merhabalar bugün kontrolüm vardı 12+3 günlük aslında ama 13 haftalık çıktı. İkili test için ölçüm yaptı doktorum herşey normal gözüküyormuş ve gayet sağlıklı dedi çok şükür nasıl rahatladım anlatamam. Yine de kan testinin sonucunu bekliyicez eğer sonuçta bir sıkıntı çıkarsa nifty i düşünebilirsiniz dedi gerek kalmaz umarım. Kıpır kıpırdı el salladı, zıpladı falan ama cinsiyeti öğrenemedik. Baya detaylı inceledi ama göstermedi bıcırık. İçimden en başından beri kız geçiyor ailem de kız diyor ama bakalım göstermediyse bir umut olabilir diyorum. 5 eylüle randevu verdi o zamana kadar nasıl sabredeceksem artık oğlumda da çok heyecanlıydım bu bebiş te de insan 2 de olsa 3 de demekki o heyecan hep oluyor.

Benim rüyam kiz bebek demekti canm ama erkek cıktı bence rüyalar gerçek degil
Yaa bende tam ümidimi kesmek üzereydim ama gerçi benim şansıma rüya çıkıyormuş cuma günü pipiyi görüyormuşum
Bugün doktora direkt pipi orda dedim yoo ben göremiyorum dedi ama büyük ihtimal erkek dedi gösterdi bir parlaklık. Ama bu hafta karışabilir haftaya kesin soylerim dedi. Ama yüzü bile ben erkeğim diyor. Elini yüzünü yediğim

Bu da görüntüsü ama anlaşılmıyor alt kısmı tam çıkmamış yoksa teoriye göre birşey tahmin edecektim de

Eklentiler

• IMG_20180807_190607.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 55

Yastun merhaba ben midyenin zararli olduğunu bilmeden 10 tane falan yemisim 9 haftalikken 2 gün once ogrendim suan 11 hafta moralim cok bozuk ne gibi sıkıntılar olur

Yaa kuzum benim bakalım bana ne diyecek çok heyecanlıyım hemen yazarım size

İkili testte usg normal çıktı ense kalınlıgı 1.57 normal burun kemiği oluşmuş. Kanda 10 gün sonra çıkacakmış. Çok hareketliydi. Bir yaramaz daha geliyor bana anlaşılan cinsiyet sormadım. O da söylemedi. Sat a göre 11+2 yim ama usg 12+3 biraz büyük dedi dr. Hiçbişey yemediğim halde bebek gayet güzel beslenmiş aç yaşıyorum ben adeta. Bizden haberler böyle

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…