2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sağlık ocağına gittim iğne vurdurdum kırmızı gelmeye başladı zaten az daha bekle kesilirse yarın git devam ederse bugun git dedi ebe bizim burda yokmuş öyle dinleme cihazı
Yaaa insallah iyidir kotu dusunme cnm istersen git dr derim usg de baktir kafan rahat olur gece uyuyamazsin cok gecmis olsun ...saglikla gelsin minnosun

Mrb bende geçen çarşamba yaptırdim çok şükür hersey yolunda. Sizde sıkıntı yapmayın Allahın izniyle temiz çıkar. Rabbim korusun yavrularimizi.
Amin canım inşaallah sağolasın bende sonuçları yarın alacağım biraz enfeksiyon riskim var bakalım temiz çıkar inşaallah

Bende yaptırdım 2 li test bir sorun yok dedi 10,000 1 ihtimal çıktı benim Dr. Sağolsun her gittiğimde 20 dk. Ultrason la bakıyor en son renkli 3 boyutlu resim veriyor
Benim doktorumda sağolsun ultrasonla çok detaylı gösterdi bir sorun yok dedi inşaallah testtede sorun çıkmaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

İnşallah canım şimdi baktım kahverengi oldu kırmızılık gitti kesilir inşallah uzandım sakin olmaya çalışıyorum mide bulantım dün de yoktu ondan da stresliyim
Canım 12. Haftadasin belirtiler artik azalarak yok olucak o yüzden tedirgin olma benim de. birgün oluyor iki gün rahat sonra tekrar başlıyor kahve olduysa korkma ama yine de Dr.görün psikoloji çok önemli böyle durumlarda

11 bitti canım yarın 12 olacağız inşallah hiç kesildi mi kanaman hep mi devam etti
Dusugumde hafif kanamam oldu ama koyu renkti bordomsuydu

suanki hamileligimde kanamam kan rengiydi (6 haftalik ken) korkumu anlatamam esimi aramadan taxiye binip hastaneye gittim neyseki kese etrafindaki kanama alanindan kaynakliymis ama 25 hazirandan bugune 2000 lira sirf hastane masrafi yapmisimdi ( sigortam yok turkiyede) ama korku olunca harcanan miktar onemli olmuyor ve 12 haftama kadar 19 ekografi fotografi var bazilari haftada 3 kere gitmisligim

aileme gore bosuna panik yapiorum doktorda korkma falan dedi ama elde korkma bu yuzden snei anliorum cnaim kanaman gectigine gore tedir gin olma kahverengi akinti normalmis senin icin arastirma yaptim placenta vaginal bolgedeyse kanama olabilirmis
12 haftalarda kanama olabilirmis (uygulamam var fransizca orda da okudum) insallah bu soylediklerimdir agrin falan yoksa tedirgin olma

Yaaa insallah iyidir kotu dusunme cnm istersen git dr derim usg de baktir kafan rahat olur gece uyuyamazsin cok gecmis olsun ...saglikla gelsin minnosun
Amin inşallah canım ya bu saatten sonra gidemem zaten baya kesildi aklıma öyle soru geldi işte zaten yarın kontrol günümüzdü gidicez inşallah herşey yolundadır

Kiz

Agrım yok canım ne güzel yazmışsın teşekkür ederim valla kaybın için üzüldüm inşallah bu hamileliğin de sağlıkla alırsın kucağına bende kanama alanı oluştuğunu düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek yarın baya taze kandı benimde ebe devam ederse git etmezse korkma arada kan atmak iyi gelir dedi inşallah bişey yoktur yarın haber veririm artık canım

Maşallah bıcırığa İnşallah kan testinin sonuçları da güzel çıkar canım 5 eylül de çok ya ben hayatta dayanamam giderim başka bir hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…