2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Iyi aksamlar kızlar ayiptir söylemesi sizde de kabizlik var mı hamilelik den oldugunu ďüşunuyorum incir süt acı falan yiyorum napsam gecmedi ne önerirsiniz acaba dr a falan soranıniz oldumu benim dr haftaya daha 1 haftam var

canim insallah yoktur bana ozelden mesaj at yarin belki internete giremem girerim unuturum seni merak ediorum yarin banada haber vermeyi unutma ve bebek sagliksizmis ta vicut atmis bilimsel olarak oyle diyorlar hayirlisi buymus diyelim

bana doktor hurma demişti ben sehır degıstırdım suan ıyıyım ve bol su ıc ıyı gelır

Ben ilk haftalar kabızdım kayısı yiyordum süt içiyordum şuan artık tam tersi oldum ishalim

canim insallah yoktur bana ozelden mesaj at yarin belki internete giremem girerim unuturum seni merak ediorum yarin banada haber vermeyi unutma ve bebek sagliksizmis ta vicut atmis bilimsel olarak oyle diyorlar hayirlisi buymus diyelim
Tamam canım haber veririm muhakkak teşekkür ederim ilgin için çok sağol. Aynen herşeyin hayırlısı olsun inşallah

evet canim sizde kiz demiştiniz yaaaa insallah bende kiza benzettim nubu cok belli bide tesekkur ederim canım Allah hayirlisiyla gonlumuze gore nasip eder insallah :)

evet canim sizde kiz demiştiniz yaaaa insallah bende kiza benzettim nubu cok belli bide tesekkur ederim canım Allah hayirlisiyla gonlumuze gore nasip eder insallah :)
Amin canım inş... darısı başımıza inş bizler de öğreniriz bende bir kız var bakalım bu ne olacak ilkinden daha çok merak ediyorum

Eklentiler

• 66112489-2026-4B00-93C9-DBD12B55B48B.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 60
Benimde ikili de usg sonuçlarım iyi çıktı ama kan sonuçlarından ve sanırım yaştan dolayı riskim biraz fazla çıktı.875 de 1 çıktı. Ben de cuma günü serbest fetal DNA için kan verdim sonucunu bekliyoruz. Aslında cut Off değeri 250 yani 250 de 1 ya da daha çoksa riskin bu test yapılıyormuş ama doktorum önerince yaptırmak istedim yaş 35 olunca atlamak istemedi herhalde. İnşallah temiz çıkar sizin de nifty e gerek kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…