2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canim hurmayi ilk zamanlar onermiyorlar düşüğe neden oluyor die biliyorum ama son zamanlarda yeniyor kasların açılmasını kolaylaştırıyormus iyice araştırın bence
Benim arkadaşim son ayda surekli yedi masallah doğumu kolay oldu tabi benim ki sezeryan ama olsun yinede yemeyi düşünüyorum Kuran-i Kerim de Hz Meryeme dogum yapacaği zaman hurma yemesi söylenmiş ki uzmanlarda öneriyor da dedigim gibi ilk.aylarda yenmeli mi bilemedim

Bende yapancı bi belgeselde gördüm hamilelik bir hastalık değildir cokk doğal bir süreçtir hamilelere herşeyi kısıtlamaya gerek yoktur dogum için de zaten cok doğal bi süreç müdahale ye de gerek yoktur falan diyordu bi yandan doğru tabi benim annem ve yaşında Kı çevremde Kı coğu kadın evde doğum yapmış hatta ablam ıkınci çocuğunu ebe gelene kadar kendı ve çevresinde Kı bu kaç kadınının yardımıyla gebe 4 te evde doğurmuş.. Bundan dört yıl önce.. Ama bunlar yapabilmş diye bende yapabilirim diyemiyırum tehlikeleri en aza indirmekten fayda var diye düiünyrm

Amin canım inşaallah sağolasın bende sonuçları yarın alacağım biraz enfeksiyon riskim var bakalım temiz çıkar inşaallah
İnşallah cnm için rahat olsun. Enfeksiyon hamilelikde genelde yaşanıyor. Bende ctesi gittim acile enfeksiyon başlamış tek kullanımlık ilaç verdi. Bol bol su iç dedi. O kadar da dikkat ediyorum temizliğime. Ama işte Normal deyince rahatladım biraz.

İnşallah temiz çıkar merak etmeyin bu 2 ki test için alttan mı bakıyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…