2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah temiz çıkar merak etmeyin bu 2 ki test için alttan mı bakıyorlar ?
Yok cnm alttan bakma Yok. 2 li testte kan alıyorlar iki tane değere bakıyorlar kanda sonra yaşınızı ve ultrason bilgilerinizle birlikte bilgisayara giriyorlar ve istatistiksel olarak risk değerleri çıkıyor benim riskim 875 de 1 çıktı. İkinci yaptırıp sonucunu beklediğim fetal DNA testinde de kan veriyorsun yurt dışına gönderiyorlar orada benim kabımda bebeğimin hücreleri varmış onları çekip kromozomlarını inceleyip sıkıntı var ya da Yok diyorlar bu test kesin sonuç veriyor direk bebeğe ait kromozomları incelediği için. Merakla bekliyorum inşallah temiz çıkar

İnşallah temiz çıkar canım iyi düşün iyi olsun bende bugun bi kanama yaşadım iğne vurdurdum Dinleniyorum yarın 2 li test için randevumuz vardı zaten gidicez bakalım herşey yolunda mı

Tabii canım evde doğurma cesaretim yok yanımda doktorlar durmalı ama doğumuma gerekmediği sürece karışmamalı benim istediğim bu. Kadın olarak kendi vücudumuza bu konuda güvenmeliyiz. Bu gerçekten fazlasıyla doğal ve sakin olunması gereken bir süreç.

Kızlar. Afedersiniz biraz acık yazıcam. Ama sabah küçük tuvaletimi yaptım. Kilotumda bir şey yoktu. Peçeteye sildim. Böyle biraz kan bulaştı. Bi daha sildim birsey yoktu. Benim nerdeyse bir ay önce böyle olmustu. Doktor progestan vermişti. Daha da kanama yoktu. Acaba birsey olur mu. Geçenki gibi telaş etmek istemiyorum. Bi damla geldi sadece

Kan taze miydi o onemli bence taze ise dr a git drum bana öyle dedi kahve ise panik olma derim burda gordugum kadariyla çoğumuzda oldu boyle şeyler ama yine de evhamla oturacağina git görün ya da dr unu ara

Canım doktorunu bilgilendir ve dinlen muhtemelen ya progestan verir ya da proluton iğne vurulursun

Kan taze miydi o onemli bence taze ise dr a git drum bana öyle dedi kahve ise panik olma derim burda gordugum kadariyla çoğumuzda oldu boyle şeyler ama yine de evhamla oturacağina git görün ya da dr unu ara
Kırmızıydı canım. Geçen evham etmiştim bi sorun yoktu hiç emin olamadım. Haftaya 2li test var. Onu mu beklesem diyorum. Yada bugün kendimi izlesem

Günaydın kızlar...
Geçen gece biz de eşimle birliktelik yaşayıp, idrar yaptıktan sonra peçeteye pembe renkli, leke şeklinde bir damla kan bulaştı. Doktoruma daha soramadım. İnternette vajinada yoğun damarlanma olduğu için bazıları ilişki sırasında inceliğinden dolayı çatlayıp kan sızdırabiliyormuş. Bilgisi olan var mı?

Şimdiy kadar hiç kanamam, ağrım olmadı. Doktorum düşük tehliken de yok diyor, bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…