2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sağolun canlar Allah razı olsun ben kız hissediyordum ama bizimki ters köşe yaptı bana Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bi maviş daha geliyor ailemize
canım ilk başta şok yaşıosun :) Sonra alışıosun :) Evi başımıza yıkmasa bari erkekler :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar ikili taramam yapıldı kan tahlilim haftaya çıkacak bebeğim gayet iyi cinsiyetini de erkek dedi ama kesin değil dedi
aaa gözün aydın canm,bende muayene oldum kız gibi görüyorum yanılma payım olabilir dedi ama o doktorun yanıldığını hiç görmedik diyolar :)

Gözünaydın canım
Kızlar ikili taramam yapıldı kan tahlilim haftaya çıkacak bebeğim gayet iyi cinsiyetini de erkek dedi ama kesin değil dedi
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla gelsin

bugün gidiyorummm yıllık izne 17 eylüle kadar yokum kızlar. bu arada kızımla güzel günler geçirmek tatil yapmak istiyorum. inşallah iyi geçer midem biraz düzeldi gibi çok şükür. cinsiyetide tatilin sonuna doğru öğrenirim heralde. biraz daha büyüsün kuzucum. herkese iyi bayramlar şimdiden

Benimde pıhtılaşma çıktı canım leiden mutasyonu bende hergün devam ediyorum göbekten iğneye clexan 4000 oluyorum. Bebişleri sağlıkla kucağımıza alalımda iğne olmak hiç mühim değil. Benimde 2016 mayısında bir düşüğüm var hiç kalp atışı duymamıştık 9 haftaya kadar beklemiştim...

Vallahi bu sene erkek senesi benim oğluma doğum yaptığım sene de erkek senesiydi kız senesi ne zaman acaba
2016 kiz senediydu 2017 erkek 2018 kiz senesi hayirlisi olsun canim saglikla gelsin minnos usg varmi bakabilirmiyim gecenki nub kapaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…