2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canım haklısın biraz okumamak lazım herşeye bi fikrimiz olunca böyle oluyor

canım kanama olmayınca korkma bende 2 aydır ani keskin sancikar çekiyorum doktorlar bazı insanlar daha hassas olduğu için daha çok hissediyor diyor kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok bana böyle hissediyorsan muhtemelen doğuma kadar sürer dedi senin de mi ilk gebelik canım

bende her iki hamileligimdede cok gazliydim. oglum kolik bir bebekti 2 yasinda hala elektirik supurge sesiyle uykuya daliyor :)

Kızlar bir söylenti var bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar bakabilir mi test edelim ultrasyon kağıdı duz tutulunca bi bebek kesenin sağına yakınsa kız sol tarafına daha yakınsa erkek diyorlar ultrason kağıdına bakıp yazabilir misiniz

Mrb ben kısmetse 2. Bebeğimide aynı doktor aynı hastanede doğurcam medikale gidiorum,zekeriya güner doktorumun adı ama ailemde su hastanesinde ve özel karataşda yapanlar var herkes memnundu,arkadaşlarımızdanda ata da yapıpda cok memnun olanlar var.sanırım 5/6 dan sonra kabul etmiyorlar o yüzden acele etme araştır bence

Canım İzmirli değilim ama orada akrabalarım var 2 doğumunu da Egepolde yapmıştı gayet memnundu

Amin kuzum amin inşallah Vallahi biz de 3 kızız açılışı ben yaptım benim bi ufağım daha yeni evlendi işte küçüğümüz üniversiteyi yeni bitirdi şimdi teyze kızı da hamile o da kız istiyordu elitleri falan hep oğlan doğurmuş aile de hiç kız yok ilkten kız dediler sonra oğlan oldu benden de kız beklediler çünkü oğlumda çok rahattım hiç bir belirtim yoktu bu farklı olunca hepimiz kız sandık bakalım değişecek mi ha bu uşaklardan yandık valla

Kizlar hastaneden ciktim.cinsiyet erkekmis.kedin dedi kadin.bize 3.yolu voxuktu.iki erkek oldular
Kac haftaliktin canm? Kesin derken pipiyi gördü yani benim doktor kesin konuşmadı ama büyük ihtimal erkek dedi benim de 2 erkek oldu. Ama 3. Cocugun kiz olmasi garanti degil ki canm ya. Bizim.arkadas 3. Kiz olsun diye yaptı erkek oldu 3 oglu var simdi. Saglik olsun artik gelinlerimiz kızımız olur

Kızlar ben en son 7+2 iken doktora gittim. Şimdi 10+1 oldu salı günü gidecem doktora. Allah korusun bebeğin kalbi durmuş olsa . Herhangi bir belirti olurdu değil mi şimdiye kadar. Kanama lekelenme falan ? Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…