2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın :) İzmirde olanlar hangi hastaneye ve doktora gidyorsunuz memnun musunuz acaba ? Ben şuana kadar hep Dokuz Eylüle gittim ama doğumu özelde yapmak istiyorum önerebileceğiniz kişiler varmı? Geç kalmadan o doktora da başlamalıyım ilerde kabul etmiyorlarmış diye duydum

Ya maşallah yakışıklı uşakların olacak :) Allah kaderlerini iyi etsin :) Eşim dioki HEdefe ulaşana kadar durmak yok :) Kafayı yedik ailecek hahaha:) Benim anam 3 tane kız doğgurmuş . Biz 3 kız kardeş hep erkek dogurduk . En büyüğü 2. yi yaptı oda erkek oldu. Umut bendeydi ama bende erkek dogaracagım Yani elde var 5 erkek kuzen bir araya gelmicez sanırım bidaha . Mazallah başımıza yıkarlar evi:)

yaa canım valla hamilelikte gazman oluyorum resmen . ödüm kopuo istemsiz bi yerlerde kaçırcam diye Ama oğlum maşallah hiç gazlı değildi. Buda gazlı olmaz inşallah.

ayyyy inanmıyorum valla çok acele ettim ki ilk defa yapıyorum böyle bir şey

ilk de benim de yoktu ikinci de yaşadım aman canları sağolsun öyle böyle geçiyor olursada napalım

Ne kadar sevindim... Allah ol derse olur canım. Bak gördün mü geliyor mucizen bizi arada haberdar et :)

Hoşgeldin tebrik ederim canım. Ben de tüp bebekle hamileyim ilk bebeğim. Progestan fitil olarak ve proluton depot iğne kullanıyorum düşük önlemek için. Benim devamlı değil ama ara ara 4 defa kanamam oldu, lekelenme için normal diyor doktor. Sen içini ferah tut, dinlen yat yorulma, ilişki de yasak bizde. İnşallah sağlıkla gelir tüm bebekler

bizim daha vahim kaynanamin 3 erkek annem 4 erkekten sonra kizi bulmuş eltime kiz diye heveslendi o da erkek çıkınca kadına soruyorum anne sence ne olacak cinsiyeti diye ben ağzımı açmayayım kızım diyor istegimin tersi cikiyor diye

Uuuf inan bende cok merak ediyorum kendimin bebisini hic net birsey demiyor salak doktor inat etti 16 hafta soyleyecem diye ... bende bi daha gitmeyecem ona
Doktora bak ne bicim bir mantiga sahip bizimkilerde 2 tane doktor kiz dedi ikiside erkek dedi Bu arada hafif sancilarim giriyor sol kasigima 13 haftada dun normal dediniz ama ben ensiseleniorum ister istemez bu arada dusuk riski nezaman azaliyor bi fikriniz varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…