2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
@Hirosum ve kardesi cnm gaz normal benım ilkindede bundada gazım oluyor kızım gazlı degildi etkilemiyor yani oyle aman aman tabi her yenidoganda gaz oluyor senin dediğin kolik bebek sanırım
Yok canım bildiğin gaz biz çok sujur hic öyle sorun olmadi nohutmus kuru fasulye olsun kimyonu biraz fazla katip yedim hep çok da dikkat etmedim ama sorun olmadı şükür her haliyle çok rahattim kızimda halâ da beni yormaz şükür inşallah boyle devam eder kardeşi de ablası gibi olur

Kızlar ben en son 7+2 iken doktora gittim. Şimdi 10+1 oldu salı günü gidecem doktora. Allah korusun bebeğin kalbi durmuş olsa . Herhangi bir belirti olurdu değil mi şimdiye kadar. Kanama lekelenme falan ? Korkuyorum
Canım benim aklına neden böyle kötü şeyler getiriyorsun bebeğin iyidir merak etme için rahat değilse bi hastaneye gidebilirsin

Canım benim aklına neden böyle kötü şeyler getiriyorsun bebeğin iyidir merak etme için rahat değilse bi hastaneye gidebilirsin
Aylardır görmemiş gibiyim o yüzden. Sık ultrasona girmek de zararlı. Salı günü sabah randevum zaten. Netten baktım şimdi kanama kahve rengi lekeler vs olurmuş. Çok şükür yok bende böyle şeyler

Aylardır görmemiş gibiyim o yüzden. Sık ultrasona girmek de zararlı. Salı günü sabah randevum zaten. Netten baktım şimdi kanama kahve rengi lekeler vs olurmuş. Çok şükür yok bende böyle şeyler
İçini ferah tut canım hafta içi olsaydı sağlık ocağında kalp atışlarını dinletirlerdi iyi geliyor insana böyle zamanlarda salı günü görünce hepsini unutursun canım kocaman olmuştur annesi şimdi o neler neler yapıyordur içeride :))

Çok merak ediyorum ediyorum. Hareket de ediyor şimdi :)

Kızlar çok kötü grip oldum heryerım agrıyo hapşırık burun akıntısı neler yapabılırım ne ıyı gelır ((

Gelinden kizmi olur:-( 16 gircem 15.5 haftslik

Kızlar çok kötü grip oldum heryerım agrıyo hapşırık burun akıntısı neler yapabılırım ne ıyı gelır ((

Ay canım geçmiş olsun yaz sıcağında nerden kaptın bolbol sıvı tüket. Limonlu ılık su iç canım boğazına iyi gelir c vitamini almış olursun. İçebilirsen ballı süt iç o da boğazını yumuşatır.

Kizlar hastaneden ciktim.cinsiyet erkekmis.kedin dedi kadin.bize 3.yolu voxuktu.iki erkek oldular
Maşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş..
aynen canım ne gelinden kız olur ne de kaynanadan geline anne allah herkese hem kiz evlat hem erkek evlat sevgisi tattırır işallah
Ben de katılıyorum çünkü kaynanama karşı asla annem gibi hissetmiyorum. Bu tabi karşılıklı gelişen bi ilişki. Kız evlat benim en çok istediğim şeydi çok şükür 2.5 yaşında bir kızım var. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin kız-erkek sağlıkla doğsun tüm bebişler

amin canım inşallah benimde annem olmadığı icin kaynanaminda kızı olmadığı için millet gıptayla bakıyor anne kız gibisiniz diye ama ne kadarda olsa öz anne gibi olmuyor herseyini rahatça paylasamiyorsun yani onun içinde oyledir büyük ihtimalle

Ne güzel canım. Dediğin gibi annenin yerini tutmasa da her zaman yanında olacak bi güç senin için büyük bi şans bence. Ben de öyle olabilmek isterdim ama benim kaynanam bi tuhaf

O sanci bugun bende de oldu hatta su an basladi neden oluyor solda benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…