- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #12.421
merhaba ben de konyadayımwhite_chocolate_mocha bilgilerimi yazayım ben de,
Yaş:34, KONYA, SAT: 16.05.2018, BDT: 20.02.2019, 2. çocuk, cinsiyet belli değil, şimdiden teşekkürler.... @tubisimben sen de buradasın:) yine yeniden beraberiz, dileğimiz kabul oldu:)
bende 7. Haftadan beri yaşıyorum. 1 kerede çok miktarda kırmızı kanamam oldu. Progestan ve iğne kullanıyorum. 15. Haftaya kadar geldik çok şükür. İnşallah en kısa zamanda geçerMerhaba arkadaslar herkese kismetse bende 2019 subat annesi olucam
Uzun zorlu süreçlerden geçtim 2 basarisiz tup bebek denemem var mart ayinda 2. olumsuz sonucumu aldım ;( ardından Rabbim mucizemi gönderdi kendiliginden
11 haftamizi doldurduk şükür ama kahve lekem hic kesilmedi bebek iyi kontrollerde şükür ama can sıkıyo lekeler benim gibi olan var mi progestan hap kullanıyorum kanamam olmadi lekeyle geçiyo
Kısaca kendimi tanıttım tekrardan merhaba
ben 37tl ödedim.Kızlar özelde ikili test fiyatları ne kadar
Kuzum Benim kizima 16 ya kadar erkek demislerdi belli olmaz saglikli olsun ama degisebiliyo yada goremeyebiliyo yada kordon goruyo olabiliyo:)Benim ümidim kalmadı pek ama en son ayrıntılı ultrasonu bekliyorum orada 4 boyutlu görmem lazım pipiyi
muhtemelen 600-700 diye duymustum da bu fiyatlar yine iyimisBen 150 verdim 1 sene önce bi akrabam 200 verdi aynı hastaneherkes tutturabildiğine herhalde
Bende.pahali diye duymuştum 50 isteyince hatta 49 sevindirik.oldum bayaucuzmus o zaman pahalı diye duymuştum
Ben 60 liraya yaptırdım canımKızlar özelde ikili test fiyatları ne kadar
Tabi yarin 2bucukda randevum cikar cikmaz yazarm hastane temizligine safadan daha cok guveniyorm acikcasi eltim ve ablam orda ameliyat olduda memnundular 2side. CokUzuldum senin durumunada tek doktorla kalmamak lazim tabi boyle onemli konularda semra hanim bayadir orda ve tecrubeli 1 doktor aslinda ayrintili bilgi niye vermedi sasirdimsemra hanıma gittim ben de her doktorun sistemi ayrı yani bebeğim 15. haftada ama o bana uç aylık hamilesin ve bebeğin eşi aşağı kaçmış dedi sorduğumda da tek kelime ile cevap verdi takip edicez diye bide hastanenin temizliğine takılıydım onun için devam edip etmemekte kararsızım yarın doktor ve hastane konusunda fikrini söylersen sevinirim nisa hastanesi bana çok yakın bebeğim ve kendim için en doğrusunu yapmaya çalışırken doğuma kadar doktor doktor dolaşmaktan korkuyorum
Ya evet doktorlara 1 guvensizligim yok ama korkuyorm iste bide herseyi cok bilmek de yapiyo sanirim surekli internetde biseyler okuyp kafama takiyorm son ayinda bebegni ölú dogurup sebebini safra kesesi iltihabna baglayanlar falan var.:/ hayirlisi artik..Benşm bi arkadaşım 5 aylık hamileyken apandisit ameliyatı oldu olması gerekenden daha az narkoz verdiler kadın doğum doktoru da girdi ameliyata hemen ayıldı zaten sonra kontrollerini yaptılar şimdi kız maşallah kocaman oldu ilk okula başlayacak doktorlar bilir işini korkma eğer öyle bişey olursa
bende çok büyük umutla inşallah doktorumu bulmuş olurum diyerek gitmiştim ama daha çok ordan çıkıp eczacımla konuşurken anladım durumumun aslında ciddi bişey olabileceğini buda beni rahatsız etti doğrusu bide dikkatimi çeken daha önce ittiğim dr. her seferinde tansiyonumu ve kilomu ölçüyordu semra hanım sormadı bile sadece muayeneden sonra son olarak gördüğüm kadarıyla terslik yok bir ay sonra gel tekrar dedi neyse Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla ve sağlıklı olarak kavuşmayı nasip etsinTabi yarin 2bucukda randevum cikar cikmaz yazarm hastane temizligine safadan daha cok guveniyorm acikcasi eltim ve ablam orda ameliyat olduda memnundular 2side. CokUzuldum senin durumunada tek doktorla kalmamak lazim tabi boyle onemli konularda semra hanim bayadir orda ve tecrubeli 1 doktor aslinda ayrintili bilgi niye vermedi sasirdim
Eyvah eyvah öğren bence çok geç olmadanBurada da ne denir ki iyi dilekte bulunuyoruz devamında maşallah inşallah direk geliyor
Yaw siz isim bile belli ben daha cinsiyeti öğrenemedim isim hic yok esime soruyorum supriz canım kimlikte görürsun diyo
Aynen canım nasip bakalım iyice büyüsün kesinleşsin de ciciler alalımKuzum Benim kizima 16 ya kadar erkek demislerdi belli olmaz saglikli olsun ama degisebiliyo yada goremeyebiliyo yada kordon goruyo olabiliyo:)
Gelmişiz 14 e iki hafta daha bekleriz ne olcak bebeler iyi olsun da napakEvet canm devlete gidiyorum.ozele gidiyorlar canm erken öğrenenler ama Dr dedi ki kesin belli olmaz varsayım olarak der cinsiyeti
Ay benle uğraşıyor kız yapacağından yerim adamı yerEyvah eyvah öğren bence çok geç olmadan
Tatil falan zamanım olmadı bakmaya .gözün ayfın oğlun oluyormuş galiba hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Olsun iyi gelmiştir tatil canım aynen doktor erkek gibi dedi ama kesin değil bakalım haftaya yine söylerim dedi :))Tatil falan zamanım olmadı bakmaya .gözün ayfın oğlun oluyormuş galiba hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba, ben de 3 yıldır konya'dayım, ne taraftasınız siz?merhaba ben de konyadayım
bende 7. Haftadan beri yaşıyorum. 1 kerede çok miktarda kırmızı kanamam oldu. Progestan ve iğne kullanıyorum. 15. Haftaya kadar geldik çok şükür. İnşallah en kısa zamanda geçer
ben 37tl ödedim.
etkilediğini bilmiyorum ama gerçekten de benim karnım hep gaz doluyordu oğlum bi doğdu sürekli saç kurutma makinası sesleri,arabayla dolaştırma ve bi çok gaz damlası kullanmıştım çok gazlı bi bebektiGünaydın kızlar hemen bi soru ile güne baslayim .simdi gebelikte gaz sıkıntısı olduğunu biliyoruz ama ben kizimda ne hamilelikte ne lohusa iken hic gaz problemi cekmedim çok şükür kiziminda gaz problemi yoktu ama ve lakin bunda daha test yapmadan önce bile gaz sancısı çektim resmen hayatımda ilk defa ve arada hâlâ rahatsiz ediyor benim korkum şu ki suanki gaz durumu bebeği etkiler mi yani doğduğunda gazlı bi bebek olur mu gazlı bebekler çok zor oluyor
biraz Uzun oldu ama neyse
Ya çok zor gazlı bebek kolik bebekler Allah yardim etsin etrafımızda vardı bize çok ozeniyorlardi kadın oturup yemek yiyemiyorduetkilediğini bilmiyorum ama gerçekten de benim karnım hep gaz doluyordu oğlum bi doğdu sürekli saç kurutma makinası sesleri,arabayla dolaştırma ve bi çok gaz damlası kullanmıştım çok gazlı bi bebekti
Bir arkadaşım insgatramda oğlumun pipisini kutluyoruz diye ne eğlenceler paylaştı 16 haftada kız olduğunu öğrenmişler daha pazartesi günü oldu bu olay oda aynı keşke paylaşmasaydık diye üzülüyorgünaydın millet,cinsiyet 16 da değişenler olmuş okuyunca içime kurt düştü ben kendimi tutamayıp görmemişin oğlu oğlu olmuş gibi instagrmd.bile paylaştım Allah Allah herkes bunu bekliyormuş benden yorum rekoru kırdım birde 4 hafta sonra kız değilmiş diyormuşum ayyy niye bukadar ace edip paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?