2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
arkadaşlar göbeğim 4. aya girince fazlasıyla büyümeye başladı insanlar anlar oldu hamile olduğumu. sizde durumlar nedir benim göbek mi aldı başını gitti?

arkadaşlar göbeğim 4. aya girince fazlasıyla büyümeye başladı insanlar anlar oldu hamile olduğumu. sizde durumlar nedir benim göbek mi aldı başını gitti?

Ben bi şişiyorum bi iniyorum, hamile pantolonu aldım giyince üstü bol oldu rahat edemedim, hala yüksek bel pantolonla idare ediyorum.

Ben bi şişiyorum bi iniyorum, hamile pantolonu aldım giyince üstü bol oldu rahat edemedim, hala yüksek bel pantolonla idare ediyorum.
ben hala esnek bir pantolonum var onu giyiyorum ilk aldığımda belimden düşerdi köşede duruyordu şimdi tam oluyor çok rahat hamilelik kıyafeti alma zamanım geldi mi pek anlamadım ya olmazsa alayım dımdızlak kalmayayım dışarı çıkarken.

Kaçış yok, eninde sonunda alıcaz

Bazen insan dar bişi giymek istemiyor, o zaman kurtarıcı işte.

Aynen canım zor oluyor o hasta olmasın ben olurum onun yerine çocuklar hasta olduğu zaman perişan oluyorlar Allah’tan çabuk atlattık biz sizde iyileşirsiniz hemen inşallah

Ayniyiz canm benimde karnım belli bol giyince belli olmuyor fakat darda direk belli oluyor.sabah daha küçük akşam şiş oluyor daha büyük duruyor

canim asiye hanimdan memnun kaldim sordugum her soruyu ayrintili ictenlikle yanitladi ben fmf hastasiym ve safra kesesi ameliyat olayim var yani aklima gelen herseyi konusdum ve ayrintili anlatti cevapladi.Iyiki ona gitmisim diyebilirim umarim sanada yardimci olur.guler yuzu ilgisi beni etkiledi.

Aynen canım tüp bebek olduğu için daha bir hassasız vallahı oğlumda o korku tedırgınlık çok vardı sanki bu sefer daha rahatım oğlumda mesela çok dr gıderdım bunda kendımi çok frenliyorum ama tabi tedırgınlık az da olsa var sanırım Doğuma kadarda devam edıcek hareketler başlasın rahatlıcaksın cnm rabbim inş saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepimize

çok sevindim senin adına ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için bende en kısa zamanda ona gitmeye çalışıcam randevu ile bakıyor dimi randevusuz gidilmiyor yani

çok sevindim senin adına ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için bende en kısa zamanda ona gitmeye çalışıcam randevu ile bakıyor dimi randevusuz gidilmiyor yani
Aynen randevulu ama 1 gun oncesi arasan bulursun canim cuma aramistim cumartesi icin verdiler esimle gidiym dye haftasonu istemisdm ozellikle .ne demek canim ayrica insallah sanada hayri olur :) bende haberlerini bekliyorum yaz mutlaka

Benim arkadaşımda vardı biraz ağrılı bir gebelik geçirdi taşlardan dolayı ama çok şükür doğum olana kadar idare ettiler ve doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldu. Umarım sizin de bebişi bekler saglikla

Ben prof yeşim bülbül e gidiyorum. Özel muayenehanesi var doğumu da egepol ve kentte yaptırıyor. Kızımın doğumunu da onda yapmıştım. Çok iyi doktor gözüm kapalı güvenirim ve tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…