2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim kusmalarım bitmedi haala Poşetle geziyorum yürüyüş yaptığım hareket ettiğim zaman da bulantım artıyor Uyumak değilde uzanıyorum evde

ya o zaman bende o durumdayım diyebilirim, biraz oturuyoruz falan sonrasında uzanma ihtiyacı hissediyorum, genelde de uzanarak katılıyorum sohbete

Benim de 2.5 yaşında kızım var dediğin gibi cinsiyet belli olunca önceki kıyafetleri güzelce gözden geçirmemiz lazım.

Kızlar karnımda ki kramp sorun olur mu sizce? İçinizde böyle bir şey yaşayan olmadı mı? Şuan bebeğin baş aşağı durması normal değil mi?

QUOTE="Pearlaqua, post: 56957175, member: 878638"]Çok uyuma problem olur mu kızlar? Benim uykum çok geliyor herkes uyuma bebeğin yapışık olur hareketsiz olur felan diyor[/QUOTE]
Ne alakasi varmis acaba sacma bence hareket tamamen bebekle alakali ben ilk gebelikte de bundan da hareketliyim yürüyorum falan kizim cok hareketliydi bu biraz tembel mesela

Kızlar karnımda ki kramp sorun olur mu sizce? İçinizde böyle bir şey yaşayan olmadı mı? Şuan bebeğin baş aşağı durması normal değil mi?
kramp ne krampı gaz sancıları oluyor bizlerde de,bebekler henüz çok küçük terste durur yan da durur kocaman yerleri var,yemek konusunda da ben ilk çocuğumda 4 ay lokma yemedim sadece vitamin haplarını yutuyordum serum önermişti doktor ondan.bile midem bulanıyordu geri söktürüyordum ilk 4 ay hiç birşey yemesen bile o senin depolarından beslenir korkma diyodu doktor.senin doktorun şimdiden neden korkutuyor anlamadım şimdiden erken doğum demesi tuhaf

Benim gibi olan yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…