2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy kızlar bugün ilk defa canım bir şey çekti çok mutlu oldum acaba bitiyor mu artık bu bulantılar. 11+5’im. Sizlerde durum nasıl ?

işallah biter canım benim tam gaz devam bugün ne yediysem çıkardım. Çok kötüyüm

Benim de tam gaz devam. Dun felakettim ama, hamileligim suresince en kotu gunumdu galiba. Ara ara boyle cok cok asiri kotu oluyorum niyeyse. Baya agladim dun. Serum taktirdim ama fayda etmedi. Misafirim geldi de onlarin yaninda biraz acildim sohbet muhabbet derken sukur. Bugun de kusmadim ama kafami asagi eysem kusarim o derece. Kendimi tutuyorum. Ara ara benim de canim bisiler istiyor ama yiyemiyorum yine de. Sanki onume gelse yiyecekmisim gibi hissediyorum, onume gelince de asla yiyemiyorum.

Ilk gebeligimde de 14.haftaya kadar cok bulantim olmustu ve 7 kilo vermistim o donemde. O zaman kusmam yoktu ama asiri koku hassasiyeti bulantidan dolayi hicbirsey yiyemiyordum. O zaman da sat 17 nisandi. Yine ilk uc ay yaz aylarina denk gelmisti. Canim bir kis meyvesi istemisti. Ama nasil istemek, gozum dondu, kokusu burnumdan bir turlu gitmedi. Bulup yiyene kadar cildiracaktim nerdeyse. Bulantim varken dahi kac hafta surekli o meyveden yedim esim dunyanin parasini harcamisti 1 tanesini bile alabilmek icin
Simdi daha hic asermedim bu sekilde.

işallah biter canım benim tam gaz devam bugün ne yediysem çıkardım. Çok kötüyüm

Bende sabah aç karına ve kahvaltıdan sonra kötüydüm ama akşam üzeri canım bir şey çekti eşime aldırdım ve fazlasıyla yedim . Ama şimdi sanki yine kaynıyor midem her şey kokuyor mutfağıma asla giremiyorum mutfak iğrenç kokuyor sanki

Offf 6.haftada bulantilar bir basladi, o zamandan beri sayilidir mutfaga girdigim. Daha hic yemek kahvalti birsey hazirlayamadim.

Offf 6.haftada bulantilar bir basladi, o zamandan beri sayilidir mutfaga girdigim. Daha hic yemek kahvalti birsey hazirlayamadim.

Aynen canım bende valla. Eşim işe giderken kahvaltı hazırlayıp bırakıyor. Kahvaltı dediğimde peynir ve ekmek zaten sadece . Mutfağa girince nevrim dönüyor. Ama biticek inşallah bu günlerde az kaldı dayanalım:)

ayniyiz canım desene herkesin bu haftalardann sonra azalıyor bizimkiler coştu

ayniyiz canım desene herkesin bu haftalardann sonra azalıyor bizimkiler coştu

Bi de onumuz Kurban Bayrami. Nasil olcak bilmiyorum. Esimin akrabalari cok kalabalik. 20 ev geziyoruz bayramda nerdeyse. Boyle giderse dayanmam mumkun degil kokulara.

Bi de onumuz Kurban Bayrami. Nasil olcak bilmiyorum. Esimin akrabalari cok kalabalik. 20 ev geziyoruz bayramda nerdeyse. Boyle giderse dayanmam mumkun degil kokulara.

Ayy canım yanında limon kolonyası yeşil elma bulundur . Bizde eşimin köyüne gidicez bende kolonya şişesini boynuma asıp gezicem galiba:)

Ayy canım yanında limon kolonyası yeşil elma bulundur . Bizde eşimin köyüne gidicez bende kolonya şişesini boynuma asıp gezicem galiba:)
ay canım çok zor bizde her yil kurbanda eşimin memleketine gidiyorduk ben çok kötü olunca bu yıl gitmeyeceğiz evde yatmaya devam

Hoşgeldin canm hayirli.olsun bebeğin hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun acaba istanbulda

Ah canım ya senin baya ağır geçiyor Allah yardımcın olsun en kısa zamanda azalsın ve bitsin inşallah.

Amin canim sagolasin. Allah hepimizin yardimcisi olsun insaallah. Bu son bulantili kusmali gunlerimiz olsun. Rahat enerjik guzel gunlerimiz baslasin insaallah..

ay canım çok zor bizde her yil kurbanda eşimin memleketine gidiyorduk ben çok kötü olunca bu yıl gitmeyeceğiz evde yatmaya devam

Gitmemek en iyisi ama, 1 saatlik mesafede olunca gitmemek de olmuyor. Mecburen giderim artik da duruma gore evde kalirim.

Selam kizlar benimde sabah 9 gibi randevum var numunede.Aslinda ozele gidiyorum ama aralarda devletede muayene oluyorum.saglik ocaginda tahlil yaptirdim bugun idrarda bolca epitel, lokosit ve eritrosit cikti onlari gostermem lazim cok kafama takildi insallah cok onemli degildir

Aynen randevulu ama 1 gun oncesi arasan bulursun canim cuma aramistim cumartesi icin verdiler esimle gidiym dye haftasonu istemisdm ozellikle .ne demek canim ayrica insallah sanada hayri olur :) bende haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
tamam canim insallah bende carsamba gunune almis esim o gun izinli olacak gidip ciktiktan sonra yazarim kendine iyi bak

Bana öyle dedi doktor da bi türlu baslayamadim midemi çok bulandiriyor ama zorla da olsa icicem artik
Canım ben portakal suyuyla içiyorum hiç midem bulandırmıyor yani çok çok az bulandırıyor c vitamini demirin emilimini hızlandırdığı için iyi geliyormuş denemenin tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…