- 5 Haziran 2015
- 1.390
- 1.997
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #12.741
Teşekkür ederimCanım özel msj atılmadığında gözümden kaçabilio :) Ekliyorum.
işallah biter canım benim tam gaz devam bugün ne yediysem çıkardım. Çok kötüyümAyy kızlar bugün ilk defa canım bir şey çekti çok mutlu oldum acaba bitiyor mu artık bu bulantılar. 11+5’im. Sizlerde durum nasıl ?
Ayy kızlar bugün ilk defa canım bir şey çekti çok mutlu oldum acaba bitiyor mu artık bu bulantılar. 11+5’im. Sizlerde durum nasıl ?
işallah biter canım benim tam gaz devam bugün ne yediysem çıkardım. Çok kötüyüm
Benim de tam gaz devam. Dun felakettim ama, hamileligim suresince en kotu gunumdu galiba. Ara ara boyle cok cok asiri kotu oluyorum niyeyse. Baya agladim dun. Serum taktirdim ama fayda etmedi. Misafirim geldi de onlarin yaninda biraz acildim sohbet muhabbet derken sukur. Bugun de kusmadim ama kafami asagi eysem kusarim o derece. Kendimi tutuyorum. Ara ara benim de canim bisiler istiyor ama yiyemiyorum yine de. Sanki onume gelse yiyecekmisim gibi hissediyorum, onume gelince de asla yiyemiyorum.
işallah biter canım benim tam gaz devam bugün ne yediysem çıkardım. Çok kötüyüm
Bende sabah aç karına ve kahvaltıdan sonra kötüydüm ama akşam üzeri canım bir şey çekti eşime aldırdım ve fazlasıyla yedim . Ama şimdi sanki yine kaynıyor midem her şey kokuyor mutfağıma asla giremiyorum mutfak iğrenç kokuyor sanki
Offf 6.haftada bulantilar bir basladi, o zamandan beri sayilidir mutfaga girdigim. Daha hic yemek kahvalti birsey hazirlayamadim.
Bana öyle dedi doktor da bi türlu baslayamadim midemi çok bulandiriyorKızlar folik asiti bırakıp Demir ilacına başlayan var mı
ayniyiz canım desene herkesin bu haftalardann sonra azalıyor bizimkiler coştuBenim de tam gaz devam. Dun felakettim ama, hamileligim suresince en kotu gunumdu galiba. Ara ara boyle cok cok asiri kotu oluyorum niyeyse. Baya agladim dun. Serum taktirdim ama fayda etmedi. Misafirim geldi de onlarin yaninda biraz acildim sohbet muhabbet derken sukur. Bugun de kusmadim ama kafami asagi eysem kusarim o derece. Kendimi tutuyorum. Ara ara benim de canim bisiler istiyor ama yiyemiyorum yine de. Sanki onume gelse yiyecekmisim gibi hissediyorum, onume gelince de asla yiyemiyorum.
Aynen canım bende valla. Eşim işe giderken kahvaltı hazırlayıp bırakıyor. Kahvaltı dediğimde peynir ve ekmek zaten sadece . Mutfağa girince nevrim dönüyor. Ama biticek inşallah bu günlerde az kaldı dayanalım:)
ayniyiz canım desene herkesin bu haftalardann sonra azalıyor bizimkiler coştu
Bi de onumuz Kurban Bayrami. Nasil olcak bilmiyorum. Esimin akrabalari cok kalabalik. 20 ev geziyoruz bayramda nerdeyse. Boyle giderse dayanmam mumkun degil kokulara.
Ayy canım yanında limon kolonyası yeşil elma bulundur . Bizde eşimin köyüne gidicez bende kolonya şişesini boynuma asıp gezicem galiba:)
Kolonya diyince bile midem bulaniyor desem. Parfum dus jeli sampuan vs kokulara gelemiyorum hic. Artik dedim siz gezersiniz ben evde kalirim kotu olursam.
Ayy canım yanında limon kolonyası yeşil elma bulundur . Bizde eşimin köyüne gidicez bende kolonya şişesini boynuma asıp gezicem galiba:)
ay canım çok zor bizde her yil kurbanda eşimin memleketine gidiyorduk ben çok kötü olunca bu yıl gitmeyeceğiz evde yatmaya devamBi de onumuz Kurban Bayrami. Nasil olcak bilmiyorum. Esimin akrabalari cok kalabalik. 20 ev geziyoruz bayramda nerdeyse. Boyle giderse dayanmam mumkun degil kokulara.
Hoşgeldin canm hayirli.olsun bebeğin hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun acaba istanbuldaMerhaba kızlar..
Uzun zamandır takip ediyorum sizi üye olmaya yeni fırsatım oldu benide listeye ekleyebilir mısınız?
Yaş 28 istanbul son adet tarihi: 9 mayıs 2018 dogum tarihi : 11.02.2019 ilk çocuk kilo 58 cinsiyet henüz belli değil
Ah canım ya senin baya ağır geçiyor Allah yardımcın olsun en kısa zamanda azalsın ve bitsin inşallah.
ay canım çok zor bizde her yil kurbanda eşimin memleketine gidiyorduk ben çok kötü olunca bu yıl gitmeyeceğiz evde yatmaya devam
tamam canim insallah bende carsamba gunune almis esim o gun izinli olacak gidip ciktiktan sonra yazarim kendine iyi bakAynen randevulu ama 1 gun oncesi arasan bulursun canim cuma aramistim cumartesi icin verdiler esimle gidiym dye haftasonu istemisdm ozellikle .ne demek canim ayrica insallah sanada hayri olur :) bende haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Canım ben portakal suyuyla içiyorum hiç midem bulandırmıyor yani çok çok az bulandırıyor c vitamini demirin emilimini hızlandırdığı için iyi geliyormuş denemenin tavsiye ederimBana öyle dedi doktor da bi türlu baslayamadim midemi çok bulandiriyorama zorla da olsa icicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?