2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Anlamadım nedemek ters duruyor .bebek şuan karnında birmilyon kez yer değiştiriyor.allah aşkına saçma sapan korkular yaratma kendine.doktorun mu söylüyor bunu sana

Evet son ultrason görüntüsünü atayım bak Karnımda kramp bölgesi oluşmuş ve bebeğin yerini daraltıyor, hareketlerini sınırlıyormuş ve 4.ayında baş aşağı duruyor. Böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi. İstanbul da Medicine hastanesine gidiyorum

Çorba falan içtim canım iyiyim şimdi dikkat edicez artık kışın napıcaz bakalım

Hayatımda ilk defa duyuyorum boule bir şey. Senden sonra google a da baktım rahimde kramp bölgesi diye bir şey bulamadım. Şuanda aşağıda olması pek sorin teşkil etmiyor. Son aylarda bile bebek dönebiliyor ki benim karnında ki bebeğim son gittiğimde taklalar atıyordu. Yeri o kadar geniş ki şuanda bin kere dönecektir. Bence kafanı bunlarla hiç bulandırma.

Kizlar belinde kalça bolgesinde totonun tam üstü afedersniz ağrı yasayan var mı bazen cok zorlaniyorum oturmak rahatlatiyo vitaminlerimi de alıyorum
Hareketlerim kısıtlaniyo

Bilmiyorum aynı ağrı mı ama benimde belimde öne doğru eğilirken ağrı oluyor. Ya da biraz yürüyeyeyim oturunca ağrıyo sonra geçiyo. Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemedim .

Bilmiyorum aynı ağrı mı ama benimde belimde öne doğru eğilirken ağrı oluyor. Ya da biraz yürüyeyeyim oturunca ağrıyo sonra geçiyo. Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemedim .
Evet ayni durumdayim egilemiyorum one dogru cekiyo sanki ağrı biraz oturunca ya da uzaninca geciyo ayaga kalkinca oluyo

Ice doğru mu büyüyo genisliyo acaba internette arastirdim rahim genişlediği büyüdüğü icin olurmus normal yaziyo sinirlere baskı yapar diyo ne kadar surer acaba

Hımm bilmiyorum ki dediğin gibi içe büyğyordur. Eşine zeytinyağı ile hafif hafif masaj yaptır etkisi olur ben öyle yaptım. Banyodada sabunlanırken biraz ovdum belimi.

Kizlar belinde kalça bolgesinde totonun tam üstü afedersniz ağrı yasayan var mı bazen cok zorlaniyorum oturmak rahatlatiyo vitaminlerimi de alıyorum
Hareketlerim kısıtlaniyo
tam kuyruk sokumunda bir aydır ağrı var uykumdan bile uyandırdığı oluyor normal dedi doktor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…