- 23 Ağustos 2012
- 14.857
- 39.301
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.061
Mrblar kontrolden çıktım bebeğim iyi şükür hıçkırığını duydum çok tatlıydıcinsiyetle alakalı bişey söylemedi 2li testi devlet hastanesi yapmıyormuş üni hastanesine yönlendirdi şimdi orda bekliyorum
Canm Dr bana 13:30 a randevu vermişti doğal olarak yemek yiyip gittim tok aç farketmiyor.ama tok git bebek dönmezse ikili testi yapmadan gönderen Dr lar var2li test yaptıran arkadaşlar tok mu gittiniz? Burayı takip ediyorum öyle hatırlıyorum. Mart annelerinde birine doktoru aç gel demiş kafam karıştı. Bugün saat 3te gidicem ona göre gideyim
yaa aynen, neyse doğunca hatırlarız her şeyi inşallah
kızlar bende bir yandan doğumdan sonra göğüs ucu yaralarını araştıyorum.önlei almak lazım valla yoksa çok çekeriz allah korusun
bugun doktora gitim devlete.doktor iki parmağımın arasını görüyomusun dedi.işte o bebeğin pipisi dedi:) bu arada 3 lü teste gerek yokmuş 2li testin aynısı çıkıyo
Insaallah kisa surede atlatirsin canim. Dinleniyorsun zaten, ama beslenme de onemli tabi hastayken, zaten iyi beslenemedigimiz icin vucut direncimiz dusuyor ya.
Hamilelik takviminde senin yaklasik agirlik 110 gr yaziyor. 150 gr iyi oluyor bu durumda. Testin kaybolmasina uzulmussun tabi normal olarak ama soyle dusun ki ben o testi hic yaptirmayacagim. Sadece ense kalinligi ve burun kemigibe baktiricagim, geri kalani olasilik hesabi.
Offfd ne cektim var ya, 6 ay tepine tepine aglayarak emzirdim. Bazen biraktiemak icin ugrasirdim dayanamayip acisina, kizkm da daha da yapisirdi, alip duvara vurasim gelirdi kuzumu acidan. Insaallah ikincide olmaz. Dogum sancisi vs hic birseymis gogus acisi yaninda. Su gumus basliklar goruyorum arkadasim da kullaniyor. Eger ise yariyorsa onlardan almayi dusunuyorum.
Kızlar doktor 2 kere erkek dedi. Sonra emin olamadım bir kere daha bakayım dedi. Benimki bacak bacak üstüne attı sonra. Doktor da emin olamadım dedi sizce nedir cinsiyeti
Offfd ne cektim var ya, 6 ay tepine tepine aglayarak emzirdim. Bazen biraktiemak icin ugrasirdim dayanamayip acisina, kizkm da daha da yapisirdi, alip duvara vurasim gelirdi kuzumu acidan. Insaallah ikincide olmaz. Dogum sancisi vs hic birseymis gogus acisi yaninda. Su gumus basliklar goruyorum arkadasim da kullaniyor. Eger ise yariyorsa onlardan almayi dusunuyorum.
Çok gecmis olsun canim hava cok sicak gerçekten klima açıyoruz biraz serin odadan çıkınca asiri sicak çarpıyor resmen bu bile hastalık sebebi cok dikkat etmek gerekiyor bian önce iyilesirsiniz inşallahbende grip oldum oglumda grip yaz günü salgım var şaka gibi adana sicaginda hasta olduk. Aşılar çokta masum değil bir çok danıştığım doktor arkadaşım yaptırmamı önermedi grip aşısını.
Anlamadım nedemek ters duruyor .bebek şuan karnında birmilyon kez yer değiştiriyor.allah aşkına saçma sapan korkular yaratma kendine.doktorun mu söylüyor bunu sanaKızlar bebeğim ters duruyor karnımda ve bugün sağ kasığıma ağrı vuruyor. Baş aşağı olduğu için yürüyüş yapsam mı daha iyi olur uzansam mı? Çok korkuyorum
Yok canim ya cogununun oyle arada kaynamis sehir hastanesi oldu bizim burda ilk defa gittim az daha kayboluyordum alismistim kucuk yerleretam taşınma dönemine denk gelmeniz kötü olmuş tüh, eski sistemi kullanan yer yok muymuş?
Kızlar oğlum yüz üstü düştü dışarda burnu dudakları şişti burnunda ödem oluşmuş cuma sabahı tekrar çağırdı dr buz koyun dedı nasıl geçer bu ödem kötü birşey olmaz dimi
Yok canim ya cogununun oyle arada kaynamis sehir hastanesi oldu bizim burda ilk defa gittim az daha kayboluyordum alismistim kucuk yerlere
Aslinda benim ense kalinligi butun kemigi iyi demisti ama birsuru kan verdim ogrenseydim iyi olurdu neyse kismet degilmisInsaallah kisa surede atlatirsin canim. Dinleniyorsun zaten, ama beslenme de onemli tabi hastayken, zaten iyi beslenemedigimiz icin vucut direncimiz dusuyor ya.
Hamilelik takviminde senin yaklasik agirlik 110 gr yaziyor. 150 gr iyi oluyor bu durumda. Testin kaybolmasina uzulmussun tabi normal olarak ama soyle dusun ki ben o testi hic yaptirmayacagim. Sadece ense kalinligi ve burun kemigibe baktiricagim, geri kalani olasilik hesabi.
Amin canım inş yavrum ya yüzü çok kötü oldugeçmiş olsun canım, ödem olmaması için buz çok önemli, merak etme düşme kaynaklı ödem olur, bi kaç güne de dağılır ödem.
Allahım onunla korusun, bi daha yaşamayın.
Yok cnm benim Elazığ karistirdin galiba:)Yozgattı değil mi? biz de 2,5 ay önce taşındık, benim de tam bhcg için kan verme dönemin, doğumevinde verdim kanı şehir hastanesinde görünmüyor sonuç, doğumevinde kimse kalmamış falan derken bi kişi bulup sonucuna baktırmıştım şükür ki.
şehir hastanelerini maşallah baya büyük yapıyorlar, bende şehir hastanesinde çalışıyorum, önceleri ben kayboluyodum, şimdi de bizi de bulana kadar kayboluyorlar
Amin canım inş yavrum ya yüzü çok kötü oldu
Yok cnm benim Elazığ karistirdin galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?