2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
2li test yaptıran arkadaşlar tok mu gittiniz? Burayı takip ediyorum öyle hatırlıyorum. Mart annelerinde birine doktoru aç gel demiş kafam karıştı. Bugün saat 3te gidicem ona göre gideyim
Canm Dr bana 13:30 a randevu vermişti doğal olarak yemek yiyip gittim tok aç farketmiyor.ama tok git bebek dönmezse ikili testi yapmadan gönderen Dr lar var

kızlar bende bir yandan doğumdan sonra göğüs ucu yaralarını araştıyorum.önlei almak lazım valla yoksa çok çekeriz allah korusun

ayy aynen, nasıl bir acıdır o, garmastan pomad azıcık gecirmşti benim, bi de gögüs kalkanı, ve kuru tutmak (nasıl olacaksa)

o ve balmumu yazıyolar cnm.yapmak lazım

Kızlar doktor 2 kere erkek dedi. Sonra emin olamadım bir kere daha bakayım dedi. Benimki bacak bacak üstüne attı sonra. Doktor da emin olamadım dedi sizce nedir cinsiyeti

maşallah ne tatlı çıkmış eli yüzü belli sanki, senin bebişte keyif adamı olacak demek, bacak bacak üstüne atıp yatıyo anne karnında

ya benim de kızım mıknatıs gibi çekerdi memeyi, allahım acıdan ağlardım bende, tabi 1-2 dk sonra uyuşurdu ama o acıya dayanmak gerçekten çok zordu, aynen dediğin gibi doğumdan daha zordu

Çok gecmis olsun canim hava cok sicak gerçekten klima açıyoruz biraz serin odadan çıkınca asiri sicak çarpıyor resmen bu bile hastalık sebebi cok dikkat etmek gerekiyor bian önce iyilesirsiniz inşallah
Sen salgın demissin bebde şalgam gibi okudum canim çekti vallahi

Kızlar bebeğim ters duruyor karnımda ve bugün sağ kasığıma ağrı vuruyor. Baş aşağı olduğu için yürüyüş yapsam mı daha iyi olur uzansam mı? Çok korkuyorum
Anlamadım nedemek ters duruyor .bebek şuan karnında birmilyon kez yer değiştiriyor.allah aşkına saçma sapan korkular yaratma kendine.doktorun mu söylüyor bunu sana

Kızlar oğlum yüz üstü düştü dışarda burnu dudakları şişti burnunda ödem oluşmuş cuma sabahı tekrar çağırdı dr buz koyun dedı nasıl geçer bu ödem kötü birşey olmaz dimi

geçmiş olsun canım, ödem olmaması için buz çok önemli, merak etme düşme kaynaklı ödem olur, bi kaç güne de dağılır ödem.

Allahım onunla korusun, bi daha yaşamayın.

Yok canim ya cogununun oyle arada kaynamis sehir hastanesi oldu bizim burda ilk defa gittim az daha kayboluyordum alismistim kucuk yerlere

Yozgattı değil mi? biz de 2,5 ay önce taşındık, benim de tam bhcg için kan verme dönemin, doğumevinde verdim kanı şehir hastanesinde görünmüyor sonuç, doğumevinde kimse kalmamış falan derken bi kişi bulup sonucuna baktırmıştım şükür ki.

şehir hastanelerini maşallah baya büyük yapıyorlar, bende şehir hastanesinde çalışıyorum, önceleri ben kayboluyodum, şimdi de bizi de bulana kadar kayboluyorlar

Aslinda benim ense kalinligi butun kemigi iyi demisti ama birsuru kan verdim ogrenseydim iyi olurdu neyse kismet degilmis

Yok cnm benim Elazığ karistirdin galiba:)

Kızlar ikili test kaçıncı haftaya kadar yapılıyor. Burada randevuyu ayın 29una buldum. 13 haftalık olacak o zamana. Bayram biter bitmez gel hemen dedi. Şehir dışına çıkacam ben de orada yaptirsam sonucları nasıl alacam ama hemen çıkmıyormuş Ankarada yaşayan varsa Zübeyde hanımdı sanırım hastanenin adı ikili test yaptıran var mı orada? Ne zamana çıktı. Olmazsa orada yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…