2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben bebegimin cinsiyetini dun ogrendim renkli ultrasonda yapti 13 haftaliklarda yapildigini bilmiordum bebegim kiz olucak simdi isim arayisindayiz ve baya zor isim bulmak
Kizlarda isim daha cok canm. Hayirli olsun bu arada. Bizde bugyn kesinlesince isim arayisina basliyoruz insallah net gosterir.

Ayy hayırlı olsun. Asya ismini çok severim :)
yengemin ismi asya olucak :/ yoksa bende kucuklugumden beri seviyorum o ismi :) arya isminide seviorum hata boyle listem var

Yade ( kiz kardesimin ismi yeda ) ona benzesin diye ve esimin fenerli olmasi ve volkan demirelin kizinin ismi olmasi belki bonustur
Nil mavi su, ve misirin bir nehri
Liva : bayrak anlamina gelior ve kuranda gecior
Aleda : nazli kaprisli demek
Arya: opera daki bir sarki

( almila ismini seviyorum ygnimin ismi , ada , ezgi , ela isimlerini kulanamam esimin kuzenleri ve benim kuzelerilin ismi )
Butun guzel isimleri benden once kaptilar :/

Kizlarda isim daha cok canm. Hayirli olsun bu arada. Bizde bugyn kesinlesince isim arayisina basliyoruz insallah net gosterir.
inşallah canım ben hala 100de 100 kiz olduguna ınanmıyorum aslında 10 haftalikken acildeki doktor bize erkek demisti erkek isimlerinde liste yapmistim sonra 2 li teste kiz gibi dedi budefa kiz listesi yapmistim 2 gun sonra kramp girmisti agrim cok kotu diye nobetci kadin doguma gitim bana erkek demisti memlekete gidince idrar da enfeksyon cikinca doktor muayene edince kiz dedi ve bu son kontrolumde dun oldum tekrar kiz dediler yani 5 kere cinsiyette kararsizdilar hahah :))

Hahaha çok güldüm senin dogana kadar belli olmicak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…