2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkadaşlar böyle seyler konusmayın lütfen pisikolojim bozuluyo benim calıstıgım yerde sadece devlet hastahanesi var köy okulunda hastahane bile Yok siz böle deyince pskolojim bozuluyo..belki devlettte cocugumuza bise olmaz

Aynen öl ya da yatarak gel bakalım diyorlar resmen insana

Dikkat et canım kendine hayırlısı olsun :) bilmem ki değişir mi :)

Artık rahatlamaya basladik şükür bulantı agızda acılasma aşırı halsizlik baya baya azaldı 2 haftaya da tam geçer insallah çok şükür diyorum okullarda acılacak zaten asil tempomuz o zaman basliycaği icin aşerme dönemi tamaamen bitmiş olucak insallah

Yani belki siz rahatlıyorsunuz ama baskalarının psikolojisinibozuyosunuz
Canım bence hamilelikden dolayi fazla canini sıkıyor olabilirsin ben de herseye canimi sikip ağlıyorum ha bire ...sonuçda bunlar bilinen seyler ayrıca her devlet hastanesi de ayni değil 1ay kadar once ben gitmistim bebegin kalbi atiyo mu diye suphe duydum dr hanim hic sormadan ultrasonla hemen baktı hic sira falan da bekletmedi olumlu olanları da var ama devlet hast. Genel olarak boyle canini sıkma kötü düşünme ki kötü olmasın

Ayrıca çok sinirlendiğim için yazayım Yok öl demek istiyorlar diyorlar fln yani arkadaşlar tamam olabilir ama rahatlatalım birbirimizi..hadı ben mecburum çalışıyorum gidemem köy okulundayım mecbur devlet hastahanesi bile zor buluyorum imkan Yok ama maddi durumu iyi olmayıp da devlette Doğum yapacak bisürü insan var bunları okuyacakta ayıptır yani sizin gidecek gücünüz olabilir ama insanları üzmeye hakkınız yok..kötüleyip devlet hastahaneleri..

Ay böyle muhabbetler hiç hoşuma gitmiyor canım herkes birbir

Ay böyle muhabbetler hiç hoşuma gitmiyor canım mesala benden sonra bütün arkadaşlarım normal Doğum yaptı cünkü hamileleri rahatlatmak gerektiğine inanıyorum olumsuz konusmak öle bebeğe bişe olacakmıs gibi konuşmak hiç hoş değil

Bence sen güçlü olmaya çalış ozel de doğum yapip da memnun olmayan bicok kisi var ben suna cok inaniyorum sozum kimseye degil yanlis anlasilmasin biseyin uzerine ne kadar cok dusuluyosa o kadar sikinti ile karsilasiliyor benim.ilk gebeligimde ozel sigortam vardı en iyi bilinen en az 4 dr a gittim normal dogurmak icin ama en son rast geldigim dr sagolsun beni normalden sezeryana sevk etti 1 saat dogumhanede hic bisey yapmadan bekletti hayatimin hayal kirikligiydi inanki sonra anladım ki tamamen tabiki bosvermek dogru degil oluruna yani Allah a bırakmak teslim olmak gerekiyor Allah rast getirsin diyelim ve olabildigimce vesvese den uzak kalmaya calısalim

Bide ben normal Doğum yapcam valla bişe olur mu diye psikolojim bozuldu okuduklarımdan aglamaya başladım çok zor hamilelik ya
cnm bes parmagin besi bile bir degil,her doktor ayni olmaz insallah anlayisli ve iyi huylu doktorlara rastlarsin.kendini daha simdiden boyle dusuncelerle yipratma,bnm ablam da ikizleri dogurdu devlette cok da memnundu. herkes iyi insana rastlasa keske

Evet canım bu yuzdende daha olumlu ortamlarda olunması gerektiğine inanıyorum kendi doktorum hep öyle der seni rahatlatacak insanların yanında dur..çünkü gerçekten olumsuz konuşmalar cocuk psikolojisini çok etkiliyo ben kimsenin günahına giremem o yüzden konusma taraftarı değilim yani tamam sen özelde Doğum yap ya devlette yapacakların niye morlaini bozuyosun demi ama?neyse herkes ayni olmak zorunda değil Rabbim iyilerle karşılaştırsın arkadaslarım da hep olumlu düşünsün

Amin insallah canım benim valla psikolojim bozuldu ağladım ama iyiyim simdi..ama insanlar gerçekten garip

Amin insallah canım benim valla psikolojim bozuldu ağladım ama iyiyim simdi..ama insanlar gerçekten garip
burda basimiza gelenleri paylasiyoruz ya istsle aslinda birbirmizin yazdiklarina cok takilmamaliyiz. hatirliyo musn bilmem bizm grupta 26.haftada mi ne dogum yapan olmustu. ay biz hepimiz her an erken dogum yapcak gbydik. bn bi sure uzaklasmistm psikolojim bozulmustu.biri sancim var diodu ben de sanci bekliyodum skntisi olanin skntisina yorum yapmak onunla dertlesmek cok guzel ki amac bu ama kendimizi de o skntiyi yasayacakmis gbi sartlamamamiz lazim. sen de simdi el mahkum oraya gideceksin ins guzel insanlar oradadir. Allah yardimcimiz olsun cnm. pozitiff

Arkadaşlar böyle seyler konusmayın lütfen pisikolojim bozuluyo benim calıstıgım yerde sadece devlet hastahanesi var köy okulunda hastahane bile Yok siz böle deyince pskolojim bozuluyo..belki devlettte cocugumuza bise olmaz
senin gittiğin yerdeki doktorlar hemsireler iyise takma kafana canım heryer oyle değil büyük sehirlerde baktıkları için bence böyle elbette devlette de iyi doktorlar iyi sağlık çalışanları var iyisine denk gelemedik biz sen psikolojini bozma sakin

Canm hayırlı olsun kızın Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benimde plesanta rahim agzinda bana da doktor her an kanaman olabilir dedi ve yatis verdi resmen yemek yemege ve tuvalete kalkiyorum. Plesanta yukari cikasaya kadar böyle yatis yapicam haftaya doktora gidecem cok merak ediyorum yukari cikti mi diye.Insallah plesantalarimiz yukarı cikarda surekli yatmak zorunda kalmayiz. Doktor sana da yatman gerekiyor dedi mi?

Canm her devlet hastanesi her ozel hastane ve her insan bir degil ki. Sikma canını,ama seni cok iyi anliyorum bende ayni seyleri yasamistim.Bende ilk oglumu doguda calisirken doğurmuştum. Millet su da tarlada evde doğum yapiyor artik normal dogum cok yayginlasti. cok guzel bir sey normal dogum insallah o mutlulugu yasarsin ben cok istemistim ama olmamisti malesef.

Canım zaten insanlar derdini anlatmasın demiyorum sadece ne demek devlet hastahaneleri öl diyo Söle diyo böle diyo neyse bundna sonra bende olumsuz konuşayım normal doğum hakkknda fln bakalım kimse yapabiliyo mu bak kendin söyledin o zaman nasıl üzülmüştük diye..o yasamıstı sonuçta ama böyle hoş değil genelleme yapıp insanların moralını bozmak olumsuz konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…