2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynı şey benimde başıma geldi Bursa da devlet hastanesinde hamile değildim o zaman anlam veremediğim ağrı ve kanamadan dolayı doktora randevu bulamamıştık devlete acile gittik birseyiniz yok ataktasınız iyisiniz demektir acillik degilim diye geri gönderdiler devlet hastanelerinde ilgi değer sıfır bende diyorun allah düşürmesin bir daha gitmeyi düşünüyorum bende

Aynen canım aynı durumdayiz bende hem dana ertesi gunde keçi devirdim cok kötüyüm şuan

kızlar iştah durumunuz ne alemde?ben de hala iştah artişi yok ,3.5 ay oldu artık iştah art işi olmasi gerekmiyor mu yakarnimda çıkmadı daha
normal canm korkma,aynı haftadayız başlarda iştahım iyiydi şimdi hiç aklıma gelmiyor yemek yemek,karnımda bazen gazdan 6 aylık gibi şişyor ama normalde yok görenler hiç karnın çıkmamış diyolar aslında 2 kilo aldım ben ama herkes zayıflamışsın diyo,merak etme 4,5 ay olunca ne ara bukadar büyüdü diyeceğiz

Aynen canım aynı durumdayiz bende hem dana ertesi gunde keçi devirdim cok kötüyüm şuan
kendimizi iyi hissedince de kenara geçip seyretmek bana ters geliyor ama sonradan da acısısnı çekiyoruz işte sabahı zor ettim belim kitlenmiş gibiydi yatakta dönemiyordum gece bundan sonra ne olursa olsun birazdaha dikkat edelim

Keske kenardan durup bakanlar gibi olabilsek öylevolmadigimiz icin her daim islerin icinde buluyoruz kendimizi.Dikkat etmek lazım ama bizim olunca mecbur yaptık aynen dediğin gibi dahada dikkat etmek lazım

Aynen canım bende öyle düşünüyorum sende dikkat et kendine aman

Vallahi çok haklısın canım ilgi diye bişey yok acile gitmek için illa yatar hasta mı olmak lazımmış ne saçma iş ben de doğruyu söyledim diye muayene olamadım hayır kadın bide aktif kanaman olsa bile pruloton iğne vurup yollayacaktım yine ultrasonla bakmam dedi sesimi yükselttim böyle bi saçmalık olur mu dedim ee kurallar böyle diyor bana böyle bişey var da ben mi bilmiyorum aktif kanama olsa bi bakılmaz mı içerde kanama alanı var mı yok mu bebegin kalbi atıyo mu atmıyo diye allahım daha sinirden kuduruyorum ya

herzaman derim paran yoksa öllll devlette umrundamıymış sancın mı var bebek mi düşürüyon Allah iyi etsin onları,bi gün acile 8 aylık vardır bi kadın giriyor yerler silinmiş yazı falanda yok kadın bi düştü doktor ve hemşire karşısında fındık yiyo hiiçç umru değil vicdansızların

inş canım 1 aya hem karnımız büyür hem hareketlerini hissederiz; inş hamile olduğunuzu anlayalım biraz

Canim sen yine de beddua etme, Allah'a havale et. Ne iyi doktorlar var, tabi yaninda hic birseyi umursamayan vicdansizlar da var. Allah kimseye muhtac etmesin. Mecbur kalirsak da iyilerle karsilastirsin her daim.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum sende dikkat et kendine aman
Dayanamadım hastaneye gittim Denizli de devlet hastanesine kadın doğum servisinin içinde acil bölümü kurmuşlar hemen girdim şikayetlerimi söyledim doktor ultrasonla baktı bebek iyi dedi haftasıyla uyumluymuş ama plesanta aşağıdaymış tam rahim ağzına yakın dedi o yüzden kanama olmuştur zamanla yukarı çıkıyo dedi iğne verdi yat dinlen dedi bir de ilk defa cinsiyet tahmini duydum kıza benziyo dedi bir kızım var ona kız kardeş olsun çok istiyorum açıkçası sevindim ama değişir mi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…