2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sen hamile hamile et kesmisin birde laf mi ediyorlar evet yeni cikti sizde eldiven takın deseydin
hemde yarım dana yı yerde sadece ben parçalara ayırıp sıyırdım görümce zar zor geldi doğramaya yoruldum yoruldum deyip durdu valla şuanda zor yürüyorum belim öyle ağrıyor ki bacağıma vurdu ağrısı topallıyarak yürüyorum

kızlar hamileyken çiğ ete ellemememiz gerekiyordu değil mi ben kv nin etlerini hallederken eldiven taktım da yaptım bana diyolar ki buda yeni.mi çıktı

amaan hamilelikle ilgisi olmasina gerek bile yok, cok normal o koku eline bulasmasin biel ister insan. anca konussunlar iste

Canım ben çift rahimliyim bir rahimde bebek bir rahimde kanamam var hamileliğimin başından beri var hala duruyor ara ara geliyor işte idare ediyoruz :))
En azından direkt bebişle ilgili değilmiş inşallah bi an önce geçer seninki de. Benim hala devam ediyo akıntının içinde kırmızı taze kan yani bu akşam ağrım da var yarın bi acile gidicem endişeleniyorum çok

Canim niye kendini bu kadar yoruyorsun zaten plesantan da asagida hicbir sey senin ve bebeginin sağlığından onemli mi? Bence kendine biraz dikkat etmelisin 3.sezeryanin olucak plesantan zaten asagida sonra benim gibi rahim agzina inmesin plesantan o zaman o kayanan ve gorumcen sana bakacak mi?

hiç öyle düşünmedim ki canm sağol

Lafta multivitaminler bana enerji verecekti. Doktorum bunlari vermeden önce enerjimi sormuştu süper demiştim şimdi elim kolum kalkmıyor kullandığımdan beri çok halsizim. Benim gibi olan var mı?

kızlar hamileyken çiğ ete ellemememiz gerekiyordu değil mi ben kv nin etlerini hallederken eldiven taktım da yaptım bana diyolar ki buda yeni.mi çıktı
Ben bu konuyu geçen hafta konuştuk doktorumla bir sorun olmayacağını sadece yediğim etin iyi pişmiş olmasına dikkat etmemi söyledi rahatsız oluyorsan eldiven kullan ama sağlıksal acıdan problem yok dedi.

Git canım en azından için rahatlar inşallah bişey yoktur

Kızlar sol tarafım yani bebeğin olduğu tarafta acayip sancım var ve yumurta gibi şişti sertleşti orası elimle hissedebiliyorum ayakta durmakta zorluyor beni yattığımda bile sancım az az devam ediyor acaba normal mi bebek mi yapıyor anlayamadım

Valla anlayamadım acaba bebek yer mi acıyor yukarlara doğru bebegin sol tarafda olduğunu nasıl anladın ortada olmaz mı? ya bi de seninki hassas ya belki ondan sancı hissediyor olabilirsin insallah bi sıkıntı yoktur canım

Canım doktora sordum çift rahimliyim ya doktor bebeğin sol tarafta kanamamında sağ tarafta olduğunu söyledi inşallah yer açıyordur bir de dün yoruldum biraz acaba ondan mı ki

Bi de ben magnezyum kullanmıyorum doktora gidince söylicem bi belki magnezyum eksikliğinden bu kadar sancılar kramplar giriyor olabilir sizler kullanmaya başladınız mı?

O
O taraftaki rahim tutan bağlar genişliyordur o yüzden de ağrı yapabilir mi acaba canım? Benim de ağrım olduğunda bi tarafta toplanma hissi oluyo bence dediğin gibi aynı zamanda magnezyum eksikliği falan da olabilir. Bir de iyiyim diye güvenip yorma kendini ben öyle yaptım hemen yine başladı kanama ağrı

benim de son kontrolum dahil bebek sag tarafimdaydi,ultrason aleti karnimin o kisinda olunca bebek tamgorunuyordu. bende kist de cikti,solda kist gorunuyordu. sonra noldu anlamadim son zamanlarda sag tarafimda bebek,ben de hissediyorum yani rahim buyuyor artik elimizle hissedebiliyoruz. bende de sertlesmeler oluyor,kasilmalar oluyor. ilk bebisimde bu tarz seyleri hic hatirlamiyorum. lavaboda afedersiniz kendinizi sıkamıyorsunuz da ,hemen agri yapiyor. 10gune kdr turkiyede doktora gitcm bn de sorcm bunlari

Canım doktora sordum çift rahimliyim ya doktor bebeğin sol tarafta kanamamında sağ tarafta olduğunu söyledi inşallah yer açıyordur bir de dün yoruldum biraz acaba ondan mı ki
Belki kanamalarinin sebebi çift rahimli olisundandır bebeğin oldugu taraf temizse hic korkma o zaman diger rahminden geliyodur kanaman

Ben bu konuyu geçen hafta konuştuk doktorumla bir sorun olmayacağını sadece yediğim etin iyi pişmiş olmasına dikkat etmemi söyledi rahatsız oluyorsan eldiven kullan ama sağlıksal acıdan problem yok dedi.

Çığ et, iyi pişmemiş et yemememiz gerekiyormuş ellemekte sıkıntı olmayacağını söyledi benim doktorum canim
sağolun kızlar,bi 5 saat kadar sürdü etle temasım neyse ben her ihtimale tedbirimi almış oldum

canm dün benimde öyleydi hatta sanki son zamanlarda olan kasılma gibi gissediyordum bayada korktum ama bugün iyiyim belkide rahim büyüyor bebeğe yer açılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…