2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım kendini bunaltma . Arkadaş maalesef hoş olmayan bir durum yaşamış. Bunlar doktorun karakteriyle alakalı birazda. Benimde eşim acil doktoru devlette. Asla hiçbir hastayı geri çevirme lüksleri yok gebeyede geliyosa mutlaka bakarlar. Benim yaşadığım şehirde özel hastanede var çok şükür imkanımda var gidiyorum. Ve o doktora daha çok güveniyorum. Ama devlette de perinatalog var ona da gidiyorum. Yani sen sıkma canını hepsi aynı değil ve çok fazla tanıdığım insan özellikle devlette doğum yapmak istiyor. Devletteki doktorlar daha çok vaka görüyor daha tecrübeliler. Özeldeki doktorları yetiştirenlerde eğitim araştırma hastanelerinde ki doktorlardır unutmayalım.

Aynen canım katılıyorum arkadasadadestek olalım ama başka arkadaşların moralini bozarak ya da biyerlwri kötüleyerek değil çok sagol

Aynen canım katılıyorum arkadasadadestek olalım ama başka arkadaşların moralini bozarak ya da biyerlwri kötüleyerek değil çok sagol
Amacımız kimsenin piskolojisini bozmak veya uzmek değildi sadece yapilan muameleden rahatsız olduğumuz birseyi bize yapilan bir hakareti yazdık yazdigima da pisman oldum yazmamda bundan sonra kusra bakmayın ama biz yaşadık başkaları da yaşamaz işallah böyle bir durum olduğu için bende üzüldüm

skma canini seker,rahatla seni anliyoruz.tabi ya hepimiz birbirmize uzuluyoruz. psikoloji zaten Allahlik:) ne zaman gitcen doktora bakalim,cinsiyeti ogrencektin ya :)

canım kimse özellikle birilerinin moralini bozmak için buraya bu tarz séyler yazmıyor bence,hatta senin bu kadar aglicagini bilseler yazmazlardı emin ol,sadece arkadaş o an yaşadığı şeyi bizlerle paylaşmış,o an sinirlenmiş,duygularını aktarmiş

Oha ya daha dicek başka bişeyim yok allah muhtaç etmesin onlara bidaha çok zorda kalmadıktan sonra gitmem kimseye de tavsiye etmem

Canim sen yine de beddua etme, Allah'a havale et. Ne iyi doktorlar var, tabi yaninda hic birseyi umursamayan vicdansizlar da var. Allah kimseye muhtac etmesin. Mecbur kalirsak da iyilerle karsilastirsin her daim.
Haklısın canım bi sinirle yazdım öyle tabi allah büyük o bilir. Ama böyle bi saçmalık olabilir mi nasıl bi mantıkdır ya

Yani belki siz rahatlıyorsunuz ama baskalarının psikolojisinibozuyosunuz
Canim ben oğlumu devlette doğurdum doktorum izindeydi ve hiç bilmediğim bir hasteneye ambulansla götürdüler o kadar korkmuştum ki ama öyle insanlarla tanıştım ki hala dua ederim ne dersem yaptılar basimdan dahi sanci anında öptüler öptüler gittiler aman canım yanmasın aman birşey olmasın diye dikişimi attılar kolumda ki damar yolunu bile canım yanmasın diye çıkarttılar doğum başladığı an beni doğum odasına aldılar yatmam ben dedim tamam ayakta ikin o zaman dediler bir yandan da nst bağlı altima çarşaf serdiler tuvaletini yapabilirsin sakin çekinme herşey serbest bağır yik ortalığı ama kötü konuşma dua kapıların açık senin deyip gittiler ara ara bebek iniyor mu diye geldiler sonra hemen çatala yatırıp saniye de bebek geldi anlatılmaz yaşanır gerçekten Allah onlarida hep iyilerle karsilastirsin o yüzden herkes kötü değil mesela annem diz ameliyatı oldu iki gün yattı özel de prof yaptı ünlü ama hemşireler bir Allahın belasiydi çekirdek yemekten anneme iğne bile vurmadılar dayak yemediğimiz kalmıştı o yüzden diyeceğim o ki Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin her yerde iyi de var kötü de

Arkadaşlar böyle seyler konusmayın lütfen pisikolojim bozuluyo benim calıstıgım yerde sadece devlet hastahanesi var köy okulunda hastahane bile Yok siz böle deyince pskolojim bozuluyo..belki devlettte cocugumuza bise olmaz
Canım her devlet hastanesi öyle değil bizim buranın hastanesi özelle yarışıyor yani çok iyiler bence kıyaslama yapma her yer aynı değil canım

Ay çok teşekkür ederim ağlayarak okudum yazınızı Rabbim iyilerle karsılastırısn insallah Allah razı olsun insallah gönlünüzce olur hersey

Doktor yat dedi ama ben şimdi kayınvaldem deyim görümcemin düğünü var kızımın peşinde koşuyorum mecbur sürekli yatmak imkansız maalesef inşallah yukarı çıkar ya böyle çok zor doğuma kadar. Sende ağrı kasılma hissi falan oluyo mu peki? Ben yorulunca karnım taş gibi oluyo sanki aşağıya doğru bi baskı oluyo korkuyorum valla. Sen kaçıncı haftadasın bu arada? Bugün doktor beşinci ayda yukarı çıkar dedi bana

Arkadasim sen sanki fazla alinganlik gostermissin gibi geldi bana. Hassas bir anina denk geldi sanirim. Imkan olsa herkes ozel hastanede ozel muamele ile dogum yapmak ister tabi, imkan olmayinca da yapacak birsey yok, dua edip iyilerle karsilasmayi dileyecegiz Allah'tan. Benim doguda gorev yapan bir cok arkadasim dogum iznine 32 de ayrilip ailesinin yaninda dogum yaptilar bu sebeplerden. Devlet hastanelerinde cok cok iyi merhametli doktorlarimiz var tabi, ama arkadaslarin yasadigi gibi kotu muameleyi de cok duyuyoruz. Burda herkes basina gelenleri anlatip rahatliyor, fikir alisverisi yapiyor, her soylenende boyle alinip uzuleceksek, kendimiz yasayacakmis gibi dusuneceksek hic internere girmememiz, hic kimseyle muhattap olmamamiz lazim, cunku herkesin hemen her seyle ilgili kotu anilari gecmisi olabiliyor.

Son düzenleme:
Katılmıyorum kesinlikle bu tarz şeylere de karsıyım..bu tarz seyler yüzünden insanlar biseylerden korkuyo soğuyor mesala normal Doğum benden sonra tüm arkadaslarım yaptı kimseyi dinlemedik dediler..cunku konussan bazıalrına göre eziyet söyle böyle..yada genelleme ne demek paran yoksa öl muamelesi şikayet edin arkadasım bimer var kurumlar var burda yazmanızın bi anlamı Yok ya da genellemenizin..evet skntı yasayabilirsiniz ama usluplar korkutmalar hiç hoşuma gitmedi ve hamile insanların stresten skntılı anılardan uzak durması gerektiğini bütün psikolojikler söylüyor..Suan böyle konuşuyorsunuz ama doguma yakın yasayasacagınızı düşündüğünüz olayların başka biri tarafından ağır şekilde konusuldugunu görürseniz sizde üzülüceksiniz üzülmem demeyin hormonlar annelik güdüsü..Ya da siz çok güçlüsünüz biz alınganım umarım bigün basınıza gelmez..

Sizin bu cevap sekliniz bile ne kadar cirkin, resmen beddua eder gibi konusmussunuz, ben olumsuz hicbirsey soylemedim, keza arkadaslar da oyle, genelleme yapilmis gibi de gelmedi bana. Sizden baska da bu kadar abartip rahatsiz olan yok. Ortada hakaret, kufur, taciz ya da ne bileyim direk sahislari zan altinda birakacak birsey yoksa kimin neyi nasil yazacagini, neyi ne kadar anlatacagini da siz belirleyemezsiniz. Akli selim insan zaten her doktorun her hastanenin ayni olmadigini olmayacagini bilir. Birileri genelleme yapti diye siz de basiniza gelecek korkusu yasiyorsaniz hassas oldugunuzu gosterir bu gayet. Hassas olmaniz da normal, birsey diyemem, ama burda birbirini tanimayan onlarca insan var, kimse kimsenin hassasiyetini bilemez, dolayisiyla da herkes ayni incelikte dusunup, ayni hassasiyetle anlatamayabilir basina gelenleri. Burda onlarca insanin yazacaklarini onceden ongorup suzgecten geciremeyeceginize gore, o kadar etkileniyorsaniz mesajlari okumayin, ya da boyle kalabaliklarin oldugu forumlari ziyaret etmeyin.

Arkadaşlar böyle seyler konusmayın lütfen pisikolojim bozuluyo benim calıstıgım yerde sadece devlet hastahanesi var köy okulunda hastahane bile Yok siz böle deyince pskolojim bozuluyo..belki devlettte cocugumuza bise olmaz
ay hayır canm bebeğine devlete gidiyorsun diye bişey mi olacak ben onu kastedmedim ki,sen gittiğin devlet hastanesinden memnunsan sıkıntı yoktur benim şansıma.iyisi denk gelmedi o yüzden sadece yıllar önce bi genel cerrahlık durumum vardı Allah ondan binkere razı olsun o devletteki doktorun sayesinde kurtuldum ben çoğunluğu umursamıyor diye dedim bunu sen kontrole gidince farkediyorsun lütfen yanlış anlama

Arkadaslarınızı bilemem ama ben ailelerin yanın
paranız yoksa öl muamelesi lafı,ben istiyosanız kime söylüyorsanız şikayet edebilirim o muamele yapanı skntı yok pesini de bırakmam bu resmen zan altında bırakmak..kelime ve cümleleri doğru anlamayabilirsiniz ben senelerdir burdayım ocak anneleri de grubundaydım neyse sizinle tartışacak değilim zaten bence aynı dili de konuşmuyoruz..Ben karsıyım arkadasım insanları olumsuz düşündürmeye size devam o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…