2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
14.haftamin sonundayim hala agizdaki aci.tat gecmedi vitamin ilaci icince hala kuscak gibi oluyorum ama su eskisine göre iki bardak iciyorum.midemi bulandirmiyor.ama 11.haftalarda su icmek istemiyordum.
Su icmemiz lazım ama.nasıl ıçince aģzm acılasiyor yoksa iyi bi geçse şu durumda gerci hamileligin her donemi farklı sikayetler oluyor Allah yardimcimiz olsjn

Su icmemiz lazım ama.nasıl ıçince aģzm acılasiyor yoksa iyi bi geçse şu durumda gerci hamileligin her donemi farklı sikayetler oluyor Allah yardimcimiz olsjn
1 2 haftaya icersin canm ben gunde 2.5 litre iciyorum hatta bir iciste 2 bardak iciyorum.agzim hemen kuruyor sicaklarinda etkisi var tabi. Amin canm Allah yardimcimiz olsun

Kizlar siz de su icmeler nasil bana hala su acı geliyor cok da susuyorum ama kana kana su icmeyi ozledim

Ben de dun dedim ayni seyi esime. Kana kana su icmeyi cok ozledim diye. Ben de agzim kurudukca yudum yudum ara ara iciyorum. Tadi aci geliyor, midemi bulandiriyor. Haftalarimiz da ayni zaten normal demek ki.

1 2 haftaya icersin canm ben gunde 2.5 litre iciyorum hatta bir iciste 2 bardak iciyorum.agzim hemen kuruyor sicaklarinda etkisi var tabi. Amin canm Allah yardimcimiz olsun
Ciddi mi çok sevindim yaa su icmek cidden onemli metabolizma yi da hizlandiriyor bebek icin de lazım

kızlar hamilelikte okuduğunuz sureler dualar var mı?Ben her hamileliğimde insan suresini günlük okurdum bunda da ara ara okumaya çalışıyorum 1 defada yusuf suresini okudum ,başka bilmediğimiz bilmeyip de yapmamız gereken ne var acaba

Canım ben her gün meryem suresi sekine duası okuyorum. Her gün ya mübdi çekiyorum. Her perşembe yusuf suresi ve yasin suresi her cuma ashabı bedir isimlerini okuyorum . Allah kabul etsin inşallah.

Aynen canım ya ağrılarım çok oluyo bi anda başladı ama düne kadar gayet hareketliydim hiçbi sıkıntım yoktu bi günde ağrılar kasılmalar kanama falan başladı inşallah çıkar yoksa böyle çok zor doğuma kadar dediğin gibi fırsat buldukça sol tarafıma yatıyorum bi an önce evime dönsem de rahatlasam..

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya birebir benim şikayetlerimi yazmışsın. Allah yardımcımız olsun..

Doktor baya baktı çıkıntı göremedim dedi kız dedi büyük ihtimal sizin
Allah bağışlasın benim bir kızım var 21 aylık ve kızımda çaydan nasıl tiksinmiştim 6 aya kadar içemedim. Normalde kahve kokusu duysam arkasından gidebilirdim ama 5 ay ağzıma kahve koyamadım. Şimdi bir oğlum olacak inşallah ama çay ve kahveyle aram iyi ondan sordum

Benim sudan tiksinme gibi birsey olmadi gunde 2-3 litre rahat iciyorum. Ama hamilelik oncesindede oyleydim cayi cok severdim onu icemiyorum garip herkesin farklı oluyor demekki canım

Ben caydan da tiksindim, bir iki yudum ancak kahvaltida zorla iciyordum. Tabi benim bulantilar coktu. Onun da etkisi vardir. Simdi iki gundur falan icebilmeye basladim. Yine eskisi gibi bayilarak icmiyorum ama en azindan midemi bulandirmiyor. Suyu rahat rahat icmeye baslayamadim ama hala.

Günaydın kızlar, su durumu bende de hala kötü, bu kadar susuzluğa iyi yaşıyorum diyorum resmen, 1-2 haftaya bulantı da gitmiş su da içer olursak daha ne isteyeyim

Canim senin bulantilar azalmaya baslamadi mi? Benim iki uc gundur baya azaldi bulantilarim sukurler olsun. Insaallah pik yapip geri gelmez de.

Canim senin bulantilar azalmaya baslamadi mi? Benim iki uc gundur baya azaldi bulantilarim sukurler olsun. Insaallah pik yapip geri gelmez de.

Valla bende tam süperim diyemesemde iyiyim şükür, arada yokluyo gibi oluyo ama genel anlamda tiksinme ve bulanma durumları azaldı. İnşallah bi daha gelmemek üzere gitmişlerdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…