2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktor baya baktı çıkıntı göremedim dedi kız dedi büyük ihtimal sizin
Allah bağışlasın canım bende öyle yaş farkı fazla olsun istemiyorum. olabilir canım muhtemelen doğrudur o zaman tiksinme olayları

Valla bende tam süperim diyemesemde iyiyim şükür, arada yokluyo gibi oluyo ama genel anlamda tiksinme ve bulanma durumları azaldı. İnşallah bi daha gelmemek üzere gitmişlerdir :)
ay işallah canım benimkide bitmek bilmiyor tam bitti herhalde diyorum illa birsey oluyor ama ufaktan birşeyler yemeye başladım bu iyiye isaret diye düşünüyorum doktor en fazla 16. Haftada bitmesi lazim dedi

ay işallah canım benimkide bitmek bilmiyor tam bitti herhalde diyorum illa birsey oluyor ama ufaktan birşeyler yemeye başladım bu iyiye isaret diye düşünüyorum doktor en fazla 16. Haftada bitmesi lazim dedi

Ay inşallah ya, hala tiksindiğim şeyler var gerçi ama olsun bulantı yok ya darısı komple bitti dediğimiz günlere

Sizin fazla alınganlık yaptığınızın kanısındayım hiç haber izlemeyin yada hiç net kullanmayın burda bişeylerden faydalanmak istiyorsak sadece duymayı beklediğimiz cümleler olmayacaktır arkadaşlar sıkıntısını yazdılar ki yazmasalardı bilinen bir durum devlet hastanelerinin durumu çok daha fazlası var burda kasıtla yazılma yok sadece muayene olamamışlar bundan etkilenip bu denli rahatsız oluyorsan toplumun her yerinde Doğuma ilişkin sıkıntılar var soyutlamayZsın kendini... parası olmayan napsın diyorsun tabi ki herkes özel ister imkan dahilinde değilse de gerçekçi olmak gerekir bilinçli olup haklarını bilmek burda okuduğun bilgilerle doktorunla ilişkinde daha mantıklı olmak gerek burda olumlu olumsuz her tür yazışma olucaktır haberde kaza görünce arabaya binmiyormusun illaki hayata devam ediyorsun dua edip güzellikler dilemek gerek alınganlık sadece seni üzer

Canım ben her gün meryem suresi sekine duası okuyorum. Her gün ya mübdi çekiyorum. Her perşembe yusuf suresi ve yasin suresi her cuma ashabı bedir isimlerini okuyorum . Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin meryem suresi ni okuyunca bebek güzel mi oluyordu bende daha çok okusam bu bebişimde çok boşladım malesef, tek sevindiğim ramazana denk geldi hamileyken bi hatim yapmış oldum inş

Amin insallah canım benim valla psikolojim bozuldu ağladım ama iyiyim simdi..ama insanlar gerçekten garip
Ben o anki sinirimi yazdım buraya kadın kanamam olsa bile bakmayacagını söyledi bana tabiki herkes aynı değil ama ben böyle bi durumla karşılaştım hayatımın şokunu yaşadım öyle insanlar garip falan çok ayıp söylediğin sen iyileriyle karşılaşırsın inşallah başına böyle bişey gelmez ama o an benşm ne hissettiğimi anlaman gerekirdi öyle kimsenin psikolojisini de bozmak için yazmadım buraya kusura bakmayın.!

Bozmasaydın moralini senin doktorun iyiyse madem. Ben ne yazdım afyonda olanlar gitmesin hiç dedim başka ilde çok çok iyi doktorlar vardır burda da vardır bana cinsi denk gelmiştir o gün ve aşırı derecede sinirlendim üzüldüm genelleme yaptım. Genelleme yaptıgım için özür dilerim kusura bakmayın kimin psikolojisini de bozduysam özür dilerim.

Aman bende yazmam artık ayrıca eşimin sağdıcının eşi doğum yaptı devlette ve kadını o kadar azarlamışlar ki doğumda ne bagırıyon bi sen misin doğuran yazmıcaktım bunları ama şu anda gerçekten çok sinirliyim demek ki bizim afyonda sıkıntı var inşallah herkes iyilerle karşılaşsın ama olan bişeyi de saklamak istemiyorum. Aman bunu yazdım diye yine kimin psikolojisini bozduysam şimdiden özür dilerim.

Allah kabul etsin meryem suresi ni okuyunca bebek güzel mi oluyordu bende daha çok okusam bu bebişimde çok boşladım malesef, tek sevindiğim ramazana denk geldi hamileyken bi hatim yapmış oldum inş

Maşallah ne güzel hatim yapabilmişsin. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Transfer günümden beri meryem suresi okuyorum öyle her gün devam ediyorum . Enbiya suresi ilk 4 ayda 70 kere okunmalıymış . İnsan suresi yusuf suresi bunlarda bol bol okunmalıymış.

Aynen öyle ağzına sağlık canım çok teşekkür ederim tam da dediğin gibi oldu

Helal olsun ağzına sağlık canım çok teşekkür ederim. Söylemek istediğim herşeyi yazmışsın. Belki sinirle olmaması gereken sözler yazdım ama amacım kimseyi üzmek kırmak öyle psikolojisini bozmak değil burda kaç defa okudum acile gidip içini rahatlatıp gelenler var ve ben öyle bişeyle karşılaşınca benim ağırıma gitti benim pisikolojimin bozulması gerekirken ben bozmuşum yine herkesten çok çok özür dilerim.

Söylenicek son nokta bi anlık sinirle yazdım neler olmuş. Neyse ya allah herkese kolay doğumlar çocuğunu saglıcakla kucağına almayı nasip etsin başka dicek bi sözüm yok

Meryem suresini ne icin okuyosun ben kiz bebek icin okunuyor diye duymustum ama emin degilim

Söylenicek son nokta bi anlık sinirle yazdım neler olmuş. Neyse ya allah herkese kolay doğumlar çocuğunu saglıcakla kucağına almayı nasip etsin başka dicek bi sözüm yok
Canim biz paylasılanlarin kimsenin psikolojisi bozulsun diye yazilmadıgıni biliyoruz ki boyle olumsuz şeyleri cok okuduk ya da çevreden duyduk zaten arkadasın dedigi gibi forumlarda neler neler yazıyor bize düşen hoşgörülü olmak en iyisi bu hamilelik insanı cok hassaslaştiriyor kizmam dedigimiz nelere sinirlenip köpurüyoruz hepimiz hamileyiz ve dengemiz altüst olmus durumda hepimiz bebeklerimizi saglikla kucağimiza alıriz inşallah

Meryem suresini ne icin okuyosun ben kiz bebek icin okunuyor diye duymustum ama emin degilim

cinsiyet niyetiyle hiç duymadım ben . Evlat sahibi olabilmek için okunuyor diye duymuştum. Tüp bebek tedavisine başlrken başlamıştım okumaya öyle alışkanlık oldu okuyorum her gün.

Amin canım inşallah. Vallahi pişman oldum yazdığıma yazmadığıma kendimi de kötü hissediyorum arkadaş ağlamış falan içime dert oldu şu anda ama yazdıklarıda yanlış öyle üzmek kırmak değil di amacım. Dediğin gibi dengemiz şaştı normalde o hastaneyi başına yıkarım o kadının ama kalkıp bişey söyleyemedim çıktım ağlayarak eve gittim sinirimden. O arkadaştan da tekrar özür dilerim yani belli ki yanında ailesi falan yok uzak bi yerde inşallah allah iyilerle karşılaştırsın onu da herkesi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…