- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.181
Amin canım cümlemiziAmin canım inşallah. Vallahi pişman oldum yazdığıma yazmadığıma kendimi de kötü hissediyorum arkadaş ağlamış falan içime dert oldu şu anda ama yazdıklarıda yanlış öyle üzmek kırmak değil di amacım. Dediğin gibi dengemiz şaştı normalde o hastaneyi başına yıkarım o kadının ama kalkıp bişey söyleyemedim çıktım ağlayarak eve gittim sinirimden. O arkadaştan da tekrar özür dilerim yani belli ki yanında ailesi falan yok uzak bi yerde inşallah allah iyilerle karşılaştırsın onu da herkesi de
Maşallah ne güzel ediyorsun keske ben de günlük okusaydim bi kac kez insan suresi okudum bi de günlük fetih suresi okuyorum Rabbim kabul etsin insallahcinsiyet niyetiyle hiç duymadım ben . Evlat sahibi olabilmek için okunuyor diye duymuştum. Tüp bebek tedavisine başlrken başlamıştım okumaya öyle alışkanlık oldu okuyorum her gün.
Canm senin cinsiyet belli mi?cinsiyet niyetiyle hiç duymadım ben . Evlat sahibi olabilmek için okunuyor diye duymuştum. Tüp bebek tedavisine başlrken başlamıştım okumaya öyle alışkanlık oldu okuyorum her gün.
Ay canım valla morelimi düzledin allah razı olsunAmin canım cümlemizivalla gecen bi yerde okuduydum kadin tabaği kırıldı diye oturmuş aglamiş bana normal geldi e bu hamilelik boyle bizi anca birbirimiz anlayabilir
Maşallah ne güzel ediyorsun keske ben de günlük okusaydim bi kac kez insan suresi okudum bi de günlük fetih suresi okuyorum Rabbim kabul etsin insallah
Canm senin cinsiyet belli mi?
Yok canım benim piskolojimi bozmadin bende senin gibi bir durumla karşılaşmıştım dile getireceksin tabikide herkesin farklı farklı dertleri var elbette doğumda veya baska hallderde cok kötü durumlarda yasayanlar var cok iyi muamele görende hem biz nerden bilelim aramızda bu kadar hassas birinin olduğunu zaten yazacağımız herseyi düşünürsek biri alınır mı diye bu foruma hiç bir sey yazmamamiz okumamamiz lazım Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin ne diyelimAman bende yazmam artık ayrıca eşimin sağdıcının eşi doğum yaptı devlette ve kadını o kadar azarlamışlar ki doğumda ne bagırıyon bi sen misin doğuran yazmıcaktım bunları ama şu anda gerçekten çok sinirliyim demek ki bizim afyonda sıkıntı var inşallah herkes iyilerle karşılaşsın ama olan bişeyi de saklamak istemiyorum. Aman bunu yazdım diye yine kimin psikolojisini bozduysam şimdiden özür dilerim.
Hadi hayirlisi canm hakkinda heyecan dorukta.Yok canım haftaya pazartesi randevum var o gün belli olur diye düşünüyorum :)
Hadi hayirlisi canm hakkinda heyecan dorukta.
içinden ne geciyor canım cinsiyetYok canım haftaya pazartesi randevum var o gün belli olur diye düşünüyorum :)
Aynen öyle canım gerçekten nerden bilelim öyle olacağını belki o arkadaş ta o an çok duygusal dı o yüzden ağladı falan ama ne yapalım hayat hep toz pembe değil gerçek yanı da var herkes melek değilYok canım benim piskolojimi bozmadin bende senin gibi bir durumla karşılaşmıştım dile getireceksin tabikide herkesin farklı farklı dertleri var elbette doğumda veya baska hallderde cok kötü durumlarda yasayanlar var cok iyi muamele görende hem biz nerden bilelim aramızda bu kadar hassas birinin olduğunu zaten yazacağımız herseyi düşünürsek biri alınır mı diye bu foruma hiç bir sey yazmamamiz okumamamiz lazım Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin ne diyelim
Aynen öyle canım benimde ailem yok kimsem yok eşimin ailesi uzak yilda birkez görüşüyoruz kimse kimsenin ne cektigini ne yasadigini psikolojisini bilemez bilmek zorundada da değil ama ben her ne olursa olsun güçlü olma taraftariyim Allah herkesin gönlüne gore versin o arkadasta işallah iyi doktor ve hemsirelerle karşılaşır hepAynen öyle canım gerçekten nerden bilelim öyle olacağını belki o arkadaş ta o an çok duygusal dı o yüzden ağladı falan ama ne yapalım hayat hep toz pembe değil gerçek yanı da var herkes melek değil
Aynen öyle canım inşallah herkes insan gibi insanlarla karşılaşır ben burda samimiyet ortamı olduğu için yazdım bide özellikle belirttim afyonda olanlar diye böyle bişeyle karşılaşacagım aklıma gelmezdi. Amannn neyse olan oldu söylenen söylendi artık kapatalım bu konuyu boşverAynen öyle canım benimde ailem yok kimsem yok eşimin ailesi uzak yilda birkez görüşüyoruz kimse kimsenin ne cektigini ne yasadigini psikolojisini bilemez bilmek zorundada da değil ama ben her ne olursa olsun güçlü olma taraftariyim Allah herkesin gönlüne gore versin o arkadasta işallah iyi doktor ve hemsirelerle karşılaşır hep
içinden ne geciyor canım cinsiyet
Bencede canımAynen öyle canım inşallah herkes insan gibi insanlarla karşılaşır ben burda samimiyet ortamı olduğu için yazdım bide özellikle belirttim afyonda olanlar diye böyle bişeyle karşılaşacagım aklıma gelmezdi. Amannn neyse olan oldu söylenen söylendi artık kapatalım bu konuyu boşver
ilk defa duydum canm enbiya suresini bakayım da çok uzun değilse 4.aya 15 günüm var okumaya çalışayım Allah kabul etsin.inş hepimizin dualarını neslimiz vicdanlı merhamet li olsunMaşallah ne güzel hatim yapabilmişsin. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Transfer günümden beri meryem suresi okuyorum öyle her gün devam ediyorum . Enbiya suresi ilk 4 ayda 70 kere okunmalıymış . İnsan suresi yusuf suresi bunlarda bol bol okunmalıymış.
Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünküHiç bilmiyorum ki canım yani hiç hissiyatım yok o konuda :) senin belli mi ?
ay ben yazmıştım yorumu okuyunca gözlerime inanamadım hiç böyle düşüneceği aklıma gelmezdi ki bayana yazdım yanlış anlama falan diye açıklama yaptım baktım ki daha tartışmayalım siz böyle devam edin tarzı konuşmuş demekki anlamayanla fazla uğraşmayacaksın...hepimiz hassasız amaaaYok canım benim piskolojimi bozmadin bende senin gibi bir durumla karşılaşmıştım dile getireceksin tabikide herkesin farklı farklı dertleri var elbette doğumda veya baska hallderde cok kötü durumlarda yasayanlar var cok iyi muamele görende hem biz nerden bilelim aramızda bu kadar hassas birinin olduğunu zaten yazacağımız herseyi düşünürsek biri alınır mı diye bu foruma hiç bir sey yazmamamiz okumamamiz lazım Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin ne diyelim
bende zor tutuyorum kendimi kız kıyafetleride okadar tatliş ki içim gidiyo haftaya cumartesi gideceğim bende inşallah değişmemiştir :)Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?