2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Amin canım cümlemizi valla gecen bi yerde okuduydum kadin tabaği kırıldı diye oturmuş aglamiş bana normal geldi e bu hamilelik boyle bizi anca birbirimiz anlayabilir

cinsiyet niyetiyle hiç duymadım ben . Evlat sahibi olabilmek için okunuyor diye duymuştum. Tüp bebek tedavisine başlrken başlamıştım okumaya öyle alışkanlık oldu okuyorum her gün.
Maşallah ne güzel ediyorsun keske ben de günlük okusaydim bi kac kez insan suresi okudum bi de günlük fetih suresi okuyorum Rabbim kabul etsin insallah

Amin canım cümlemizi valla gecen bi yerde okuduydum kadin tabaği kırıldı diye oturmuş aglamiş bana normal geldi e bu hamilelik boyle bizi anca birbirimiz anlayabilir
Ay canım valla morelimi düzledin allah razı olsun Haklısın olmadık şeylere sinirlenip ağlıyoruz bu günlerde geçicek inşallah

Maşallah ne güzel ediyorsun keske ben de günlük okusaydim bi kac kez insan suresi okudum bi de günlük fetih suresi okuyorum Rabbim kabul etsin insallah

Amin canım Allah hepimizinkileri kabul etsin elimiden geldiğince okuyoruz. Bol bol ayetel kürside okumak lazım.

Yok canım benim piskolojimi bozmadin bende senin gibi bir durumla karşılaşmıştım dile getireceksin tabikide herkesin farklı farklı dertleri var elbette doğumda veya baska hallderde cok kötü durumlarda yasayanlar var cok iyi muamele görende hem biz nerden bilelim aramızda bu kadar hassas birinin olduğunu zaten yazacağımız herseyi düşünürsek biri alınır mı diye bu foruma hiç bir sey yazmamamiz okumamamiz lazım Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin ne diyelim

Aynen öyle canım gerçekten nerden bilelim öyle olacağını belki o arkadaş ta o an çok duygusal dı o yüzden ağladı falan ama ne yapalım hayat hep toz pembe değil gerçek yanı da var herkes melek değil

Aynen öyle canım benimde ailem yok kimsem yok eşimin ailesi uzak yilda birkez görüşüyoruz kimse kimsenin ne cektigini ne yasadigini psikolojisini bilemez bilmek zorundada da değil ama ben her ne olursa olsun güçlü olma taraftariyim Allah herkesin gönlüne gore versin o arkadasta işallah iyi doktor ve hemsirelerle karşılaşır hep

Aynen öyle canım inşallah herkes insan gibi insanlarla karşılaşır ben burda samimiyet ortamı olduğu için yazdım bide özellikle belirttim afyonda olanlar diye böyle bişeyle karşılaşacagım aklıma gelmezdi. Amannn neyse olan oldu söylenen söylendi artık kapatalım bu konuyu boşver

Bencede canım

ilk defa duydum canm enbiya suresini bakayım da çok uzun değilse 4.aya 15 günüm var okumaya çalışayım Allah kabul etsin.inş hepimizin dualarını neslimiz vicdanlı merhamet li olsun

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum ki canım yani hiç hissiyatım yok o konuda :) senin belli mi ?
Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünkü

ay ben yazmıştım yorumu okuyunca gözlerime inanamadım hiç böyle düşüneceği aklıma gelmezdi ki bayana yazdım yanlış anlama falan diye açıklama yaptım baktım ki daha tartışmayalım siz böyle devam edin tarzı konuşmuş demekki anlamayanla fazla uğraşmayacaksın...hepimiz hassasız amaaa

Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünkü
bende zor tutuyorum kendimi kız kıyafetleride okadar tatliş ki içim gidiyo haftaya cumartesi gideceğim bende inşallah değişmemiştir :)

Ben tek tek cevap atmak istemiyorum beni elestirenlere bende hakkımı helal etmiyorum..ben kimseden cekinmiyorum kim neyse söyleyin şikayet edin yani siz yanmasanız baskası yanar bu kadar eminseniz yürekli olun buyurun şikayet edin..ben bi hastahane için de konuşmadım genel anlamda herkes yazdığı için söyledim devlet hastahaneleri lafı geçtiği için..benim kızımı dogurdugum doktor farklıydı normal Doğum yaptım hayatta hiç bi hamileye çok ağır seyleri yazmadım öl fln yani sonuçta herkes hassas tabi dert anlatılır ama genellemek yanlış ve kelimeler ho değildi..ben tartısmıcam anlasamıyorum çünkü zaten bu forumda bazıları baştan beri garip bazılarının ilk hamilelikleri oldugunu daha ilk okudugumda anlıyorum..o gün ağladım üzüldüm sonra eşimle konustum o da bana destek olunca rahatladım valla o da benim gibi düşündüğü için aman dedi yarın bi gün onların yasadıgı durumla ilgili biri kötü bişe yasar onlarda kırılır Şen'de alıngan yazarsın dedi ama tabi kimse bişe yasasın maruz kalsın mecbur olsun istemeyiz herneyse tartısmıcagımı söylemiştim o gün lütfen konuşmayalım tamam size göre siz haklısınız bana göre de ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…