2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ilk bebeğin mi Canm? Hangi sehirde oturuyorsun. cok guclu bir anne olucaksin bence bebegin de cok sansli. Gurbette olmak zor ama saglik olduktan sonra her seyin ustesinden geliriz insallah.

Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünkü

Evet özellikle kız diyince değişme ihtimali oluyomuş. Bol bol vaktimiz olacak nasılsa bekleyelim birazcık daha :) sağlıkla gelsin kuzucuklar.

Aynen canim

arkadaşım neden niçin tartışıyoruz neden bu şekilde algılıyorsun hak helal edip etmemek ne alaka lütfen ama cidden anlayamadım

Azaldı canm benimde artik yemek yapabiliyorum tek vitamin ilacini icerken midem kalkiyor o da 2 dakkaya geciyor aslinda 4.5.6.aylar hamileligin enguzel aylari rahat edicez artık Allah izin verirse

Azaldı canm benimde artik yemek yapabiliyorum tek vitamin ilacini icerken midem kalkiyor o da 2 dakkaya geciyor aslinda 4.5.6.aylar hamileligin enguzel aylari rahat edicez artık Allah izin verirse

Ayy güzel zamanlarına başlıyoruz o zaman :) bende decavit kullanıyorum akşamları içiyorum bende onu yatarken . Ama dediğin gibi bu vitaminler kocaman yaa insan biraz küçükyapar ::)

İyiyim canım malum gelen giden oldu bayram ziyaretleri falan bakıyorum arada canım bi de iki gündür düşük tansiyonla uğraşıyorum

Ayy ben gurbette bir başıma olunca herkesidr kendim gibi sandım kusura bakma Geçmiş olsun canım. Düşük tansiyon çok zor bende yaşamıştım doktorum bana soda önermişti. Bulantılardan dolayı yiyemiyor musun ?

Merhabalarnasılsınız sevgili anneler?
Ben iyiyim şükür bir halsizlik söz konusu kronik gibi oldu her daim . Evde hiç bir işe girişesim yok..buna rağmen belimde bir ağrı oluyor ara ara sol bel çukurunda ,dinlenince geçiyor . Ara ara da kramp değil ama sol bacağımda bir huzursuz hâl özellikle de geceleri.Kilo alan var mı benim gibi 2 kilo aldım öyle fazla yemiyorum hatta canım hiç bişey istemiyor aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum
En son doktor gyno ferro diye bir demir ilacı vermişti .o ilaç resmen beni çarptı .doktora sordum kullanma o zaman dedi ama onun yerine hiç bişey vermedi multivitaminde var zaten dedi şaşırdım
Uzun zamandır giremeyince konudan konuya atladim gibi oldu ama kusura bakmayın

Senle günümüz ayni yok azaldıysa bi daha gelmez insallah 12. Haftada betahcg azalmaya basliyor muş 16 da baya asagilara iniyomuş o yuzden hamileligin balayi deniyormus bu döneme aman gitsin gelmesin canim hem hareketlerini hissedip bağimızi kuvvetlendirecegimiz doneme giroyoruz insallah

o halsizlik bendede var canım aynen hic bir is yapasım yok aksama kadar yatip uzanmak istiyor canım.Bazen yemek yapasım bile gelmiyor hiç.Hatta geçen eşim takılıyor bana bizim kız çok rahat olacak diye

Ayyy amin amin inşallah o günleri görelim. Benim ilk olacak nasipse birde tüp bebek çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım 8e 5 olmuş tuzlu ayran içtim 3 bardak anca kendime geldim vallahi gözümü zor açıyordum

Merhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.

Ne hakkınız varda helal edip etmiyorsunuz kusura bakmayın! Ben bur da bişey yazdım konu nerelere gitti hepimiz hamileyiz ve kabul edin siz çok çok hassasınız burda bişey yazıldı diye oturulup ağlanmaz senin doktorun iyidir beni düzgünce eleştirirsin bende tamam der otururum. Ne yani sizin yazdığunız kelimeler çok mu hoş onların da başına gelince sende yazarsın ne kadar çirkin bi düşünce ben sizin için dua ettim mesajlarımı iyi okuyun allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedim sizin dediğiniz aynısı başına gelsin buradan anlışılıyo zaten ben size benşm yaşadıgımı yaşa demedim in kusura bakmayın. Ben yaşadığım olayı bi özel hastanede yaşasaydım aynısını onlar için de yazardım.

Ben bire bir size yazmadım devlet hastahanesindekiler öl diyo söyle böyle oluyo diyenlere yazdım bilmiyorum siz dediyseniz size de yazdım kim ne dedi suan hatırlamıyorum herkesin kod adı var diye..Evet biz insanları genelde hep sakinleştirmeye genellememeye calsırız ve bu tarz şeylerin pesini bırakmaz şikayet ederiz hamileleride rahatlatma taraftarıyız genelleyip moral bozup insanların hepsini zan altında bırakmak bence cirkin...yaşamış olabilirsiniz biz hep yanınızda oluruz her zaman ama kimsenin kimseyi paran yoksa öl fln neyse ya konusmucam bayramda hepsini okudum ben siz mi kullandınız kim kullandı hatırlamıyorum düşünmekte istemiyorum artık zaten siz kendinizce haklısınız ben kendimce tartışmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…