- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.201
Ilk bebeğin mi Canm? Hangi sehirde oturuyorsun. cok guclu bir anne olucaksin bence bebegin de cok sansli. Gurbette olmak zor ama saglik olduktan sonra her seyin ustesinden geliriz insallah.Aynen öyle canım benimde ailem yok kimsem yok eşimin ailesi uzak yilda birkez görüşüyoruz kimse kimsenin ne cektigini ne yasadigini psikolojisini bilemez bilmek zorundada da değil ama ben her ne olursa olsun güçlü olma taraftariyim Allah herkesin gönlüne gore versin o arkadasta işallah iyi doktor ve hemsirelerle karşılaşır hep
Benim icimden hep kız geciyordu:)Büyük ihtimal kız dedi doktor da ama biz 1 ay daha bekleyelim dedik yoksa ha bire bebek kiyafetlerine falan bakıyorum ama frenliyorum olurda değişir diye değişenler olmuş çünkü
Aynen canimay ben yazmıştım yorumu okuyunca gözlerime inanamadım hiç böyle düşüneceği aklıma gelmezdi ki bayana yazdım yanlış anlama falan diye açıklama yaptım baktım ki daha tartışmayalım siz böyle devam edin tarzı konuşmuş demekki anlamayanla fazla uğraşmayacaksın...hepimiz hassasız amaaa
arkadaşım neden niçin tartışıyoruz neden bu şekilde algılıyorsun hak helal edip etmemek ne alaka lütfen ama cidden anlayamadımBen tek tek cevap atmak istemiyorum beni elestirenlere bende hakkımı helal etmiyorum..ben kimseden cekinmiyorum kim neyse söyleyin şikayet edin yani siz yanmasanız baskası yanar bu kadar eminseniz yürekli olun buyurun şikayet edin..ben bi hastahane için de konuşmadım genel anlamda herkes yazdığı için söyledim devlet hastahaneleri lafı geçtiği için..benim kızımı dogurdugum doktor farklıydı normal Doğum yaptım hayatta hiç bi hamileye çok ağır seyleri yazmadım öl fln yani sonuçta herkes hassas tabi dert anlatılır ama genellemek yanlış ve kelimeler ho değildi..ben tartısmıcam anlasamıyorum çünkü zaten bu forumda bazıları baştan beri garip bazılarının ilk hamilelikleri oldugunu daha ilk okudugumda anlıyorum..o gün ağladım üzüldüm sonra eşimle konustum o da bana destek olunca rahatladım valla o da benim gibi düşündüğü için aman dedi yarın bi gün onların yasadıgı durumla ilgili biri kötü bişe yasar onlarda kırılır Şen'de alıngan yazarsın dedi ama tabi kimse bişe yasasın maruz kalsın mecbur olsun istemeyiz herneyse tartısmıcagımı söylemiştim o gün lütfen konuşmayalım tamam size göre siz haklısınız bana göre de ben..
Azaldı canm benimde artik yemek yapabiliyorum tek vitamin ilacini icerken midem kalkiyor o da 2 dakkaya geciyor aslinda 4.5.6.aylar hamileligin enguzel aylari rahat edicez artık Allah izin verirseKızlar ben bugün 13+2 oldum hamdolsun. Mide bulantım bugün daha iyi sanki yani güzelce kahvaltı yaptım yemek yiyebildim. Sizlerde durumlar nasıl ? Geri gelir mi acaba yoksa azalıyor mu artık azalma vakitleri mi geldi acaba :)
Azaldı canm benimde artik yemek yapabiliyorum tek vitamin ilacini icerken midem kalkiyor o da 2 dakkaya geciyor aslinda 4.5.6.aylar hamileligin enguzel aylari rahat edicez artık Allah izin verirse
Çok sevindim canım senin adına darısı hepinizin başınaAzaldı canm benimde artik yemek yapabiliyorum tek vitamin ilacini icerken midem kalkiyor o da 2 dakkaya geciyor aslinda 4.5.6.aylar hamileligin enguzel aylari rahat edicez artık Allah izin verirse
İyiyim canım malum gelen giden oldu bayram ziyaretleri falan bakıyorum arada canım bi de iki gündür düşük tansiyonla uğraşıyorum
İyiyim canım malum gelen giden oldu bayram ziyaretleri falan bakıyorum arada canım bi de iki gündür düşük tansiyonla uğraşıyorum
Senle günümüz ayni yok azaldıysa bi daha gelmez insallah 12. Haftada betahcg azalmaya basliyor muş 16 da baya asagilara iniyomuş o yuzden hamileligin balayi deniyormus bu döneme aman gitsin gelmesin canim hem hareketlerini hissedip bağimızi kuvvetlendirecegimiz doneme giroyoruz insallahKızlar ben bugün 13+2 oldum hamdolsun. Mide bulantım bugün daha iyi sanki yani güzelce kahvaltı yaptım yemek yiyebildim. Sizlerde durumlar nasıl ? Geri gelir mi acaba yoksa azalıyor mu artık azalma vakitleri mi geldi acaba :)
o halsizlik bendede var canım aynen hic bir is yapasım yok aksama kadar yatip uzanmak istiyor canım.Bazen yemek yapasım bile gelmiyor hiç.Hatta geçen eşim takılıyor bana bizim kız çok rahat olacak diyeMerhabalarnasılsınız sevgili anneler?
Ben iyiyim şükür bir halsizlik söz konusu kronik gibi oldu her daim . Evde hiç bir işe girişesim yok..buna rağmen belimde bir ağrı oluyor ara ara sol bel çukurunda ,dinlenince geçiyor . Ara ara da kramp değil ama sol bacağımda bir huzursuz hâl özellikle de geceleri.Kilo alan var mı benim gibi 2 kilo aldım öyle fazla yemiyorum hatta canım hiç bişey istemiyor aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum
En son doktor gyno ferro diye bir demir ilacı vermişti .o ilaç resmen beni çarptı .doktora sordum kullanma o zaman dedi ama onun yerine hiç bişey vermedi multivitaminde var zaten dedi şaşırdım
Uzun zamandır giremeyince konudan konuya atladim gibi oldu ama kusura bakmayın
Senle günümüz ayni yok azaldıysa bi daha gelmez insallah 12. Haftada betahcg azalmaya basliyor muş 16 da baya asagilara iniyomuş o yuzden hamileligin balayi deniyormus bu döneme aman gitsin gelmesin canim hem hareketlerini hissedip bağimızi kuvvetlendirecegimiz doneme giroyoruz insallah
Sağol canım 8e 5 olmuş tuzlu ayran içtim 3 bardak anca kendime geldim vallahi gözümü zor açıyordumAyy ben gurbette bir başıma olunca herkesidr kendim gibi sandım kusura bakmaGeçmiş olsun canım. Düşük tansiyon çok zor bende yaşamıştım doktorum bana soda önermişti. Bulantılardan dolayı yiyemiyor musun ?
Ne hakkınız varda helal edip etmiyorsunuz kusura bakmayın! Ben bur da bişey yazdım konu nerelere gitti hepimiz hamileyiz ve kabul edin siz çok çok hassasınız burda bişey yazıldı diye oturulup ağlanmaz senin doktorun iyidir beni düzgünce eleştirirsin bende tamam der otururum. Ne yani sizin yazdığunız kelimeler çok mu hoş onların da başına gelince sende yazarsın ne kadar çirkin bi düşünce ben sizin için dua ettim mesajlarımı iyi okuyun allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedim sizin dediğiniz aynısı başına gelsin buradan anlışılıyo zaten ben size benşm yaşadıgımı yaşa demedim in kusura bakmayın. Ben yaşadığım olayı bi özel hastanede yaşasaydım aynısını onlar için de yazardım.Ben tek tek cevap atmak istemiyorum beni elestirenlere bende hakkımı helal etmiyorum..ben kimseden cekinmiyorum kim neyse söyleyin şikayet edin yani siz yanmasanız baskası yanar bu kadar eminseniz yürekli olun buyurun şikayet edin..ben bi hastahane için de konuşmadım genel anlamda herkes yazdığı için söyledim devlet hastahaneleri lafı geçtiği için..benim kızımı dogurdugum doktor farklıydı normal Doğum yaptım hayatta hiç bi hamileye çok ağır seyleri yazmadım öl fln yani sonuçta herkes hassas tabi dert anlatılır ama genellemek yanlış ve kelimeler ho değildi..ben tartısmıcam anlasamıyorum çünkü zaten bu forumda bazıları baştan beri garip bazılarının ilk hamilelikleri oldugunu daha ilk okudugumda anlıyorum..o gün ağladım üzüldüm sonra eşimle konustum o da bana destek olunca rahatladım valla o da benim gibi düşündüğü için aman dedi yarın bi gün onların yasadıgı durumla ilgili biri kötü bişe yasar onlarda kırılır Şen'de alıngan yazarsın dedi ama tabi kimse bişe yasasın maruz kalsın mecbur olsun istemeyiz herneyse tartısmıcagımı söylemiştim o gün lütfen konuşmayalım tamam size göre siz haklısınız bana göre de ben..
Ben bire bir size yazmadım devlet hastahanesindekiler öl diyo söyle böyle oluyo diyenlere yazdım bilmiyorum siz dediyseniz size de yazdım kim ne dedi suan hatırlamıyorum herkesin kod adı var diye..Evet biz insanları genelde hep sakinleştirmeye genellememeye calsırız ve bu tarz şeylerin pesini bırakmaz şikayet ederiz hamileleride rahatlatma taraftarıyız genelleyip moral bozup insanların hepsini zan altında bırakmak bence cirkin...yaşamış olabilirsiniz biz hep yanınızda oluruz her zaman ama kimsenin kimseyi paran yoksa öl fln neyse ya konusmucam bayramda hepsini okudum ben siz mi kullandınız kim kullandı hatırlamıyorum düşünmekte istemiyorum artık zaten siz kendinizce haklısınız ben kendimce tartışmaya gerek yokNe hakkınız varda helal edip etmiyorsunuz kusura bakmayın! Ben bur da bişey yazdım konu nerelere gitti hepimiz hamileyiz ve kabul edin siz çok çok hassasınız burda bişey yazıldı diye oturulup ağlanmaz senin doktorun iyidir beni düzgünce eleştirirsin bende tamam der otururum. Ne yani sizin yazdığunız kelimeler çok mu hoş onların da başına gelince sende yazarsın ne kadar çirkin bi düşünce ben sizin için dua ettim mesajlarımı iyi okuyun allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedim sizin dediğiniz aynısı başına gelsin buradan anlışılıyo zaten ben size benşm yaşadıgımı yaşa demedim in kusura bakmayın. Ben yaşadığım olayı bi özel hastanede yaşasaydım aynısını onlar için de yazardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?