- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.221
Gözünaydın canm iyi haberler almisin. Allah saglik verdikten sonra her seyin caresi var dedigin gibi sag salim kucagimiza alalim insallahMerhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
Çok geçmiş olsun canım 2 arkadasım yakın zamanda aynı olayı yaşadı Amerika'ya gitti testler Allah a şükür bişe çıkmadı..ve suan toparlak sağlıklı 2 tane oğlan yiğenim var:))içini ferah tut tatlım inşallah senin için de herşey çok güzel olur insallahMerhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
Aynen öyle ben kendimce haklıyım doğru söylüyorsunuz. Allah evladınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten uzatmaya gerek yok.Ben bire bir size yazmadım devlet hastahanesindekiler öl diyo söyle böyle oluyo diyenlere yazdım bilmiyorum siz dediyseniz size de yazdım kim ne dedi suan hatırlamıyorum herkesin kod adı var diye..Evet biz insanları genelde hep sakinleştirmeye genellememeye calsırız ve bu tarz şeylerin pesini bırakmaz şikayet ederiz hamileleride rahatlatma taraftarıyız genelleyip moral bozup insanların hepsini zan altında bırakmak bence cirkin...yaşamış olabilirsiniz biz hep yanınızda oluruz her zaman ama kimsenin kimseyi paran yoksa öl fln neyse ya konusmucam bayramda hepsini okudum ben siz mi kullandınız kim kullandı hatırlamıyorum düşünmekte istemiyorum artık zaten siz kendinizce haklısınız ben kendimce tartışmaya gerek yok
ayy okadar gerildim ki hiç tanımadığım birinden hakkımı helal etmiyorum denmesi nekadar kötü bi durum çok ayıp yani dünden beri okuyunca çok üzüldüm herkesin yazdığını beğenmek zorunda değilizki okuyup geçiyoruz,niye bukadar uzatıldıAynen öyle ben kendimce haklıyım doğru söylüyorsunuz. Allah evladınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten uzatmaya gerek yok.
Amin sizinde Rabbim sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsinAynen öyle ben kendimce haklıyım doğru söylüyorsunuz. Allah evladınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten uzatmaya gerek yok.
Uzatmıyorum size ayıp farklı bana göre de farklı bana göre zan altında bırakmak hamile kadınların moralini bozmak ya da insanların hepsini o şekilde ağır anmak farklı size göre farklı ben anladım ki tartısmadan bişeye varamıcaz yapılarımız farklı neyse siz de insallah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız uzatmaya gerek yok iyi akşamlarayy okadar gerildim ki hiç tanımadığım birinden hakkımı helal etmiyorum denmesi nekadar kötü bi durum çok ayıp yani dünden beri okuyunca çok üzüldüm herkesin yazdığını beğenmek zorunda değilizki okuyup geçiyoruz,niye bukadar uzatıldı
Ben de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.Vallahi çok haklısın canım ilgi diye bişey yok acile gitmek için illa yatar hasta mı olmak lazımmış ne saçma iş ben de doğruyu söyledim diye muayene olamadım hayır kadın bide aktif kanaman olsa bile pruloton iğne vurup yollayacaktım yine ultrasonla bakmam dedi sesimi yükselttim böyle bi saçmalık olur mu dedim ee kurallar böyle diyor bana böyle bişey var da ben mi bilmiyorum aktif kanama olsa bi bakılmaz mı içerde kanama alanı var mı yok mu bebegin kalbi atıyo mu atmıyo diye allahım daha sinirden kuduruyorum ya
tövbe tövbeeee siz baştan beri takmışsınız tartışmaya zaten hamile kadınların moralini bozmak nedemek ya ne saçmalıyorsun,orda benim yazdığım paran yoksa öl bu zamanda yani şartlar zor demek istemekle onu oraya nasıl bağladınız kendinizi ne görüyorsunuz siz yok zaten birilerinin yazmasından da ilk çocuğu olduğu belliymiymişte yok eşiniz onların başına gelirse sende yazarsın demişte bune ya..neymiş size göremi yazacak millet koca topik binbir çeşit insan var sizde onlardan birisiniz sayenizde sinir küpü oldum bi söz bukadar mı büyütülürdü,ben değil sadece herkes ınşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasınUzatmıyorum size ayıp farklı bana göre de farklı bana göre zan altında bırakmak hamile kadınların moralini bozmak ya da insanların hepsini o şekilde ağır anmak farklı size göre farklı ben anladım ki tartısmadan bişeye varamıcaz yapılarımız farklı neyse siz de insallah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız uzatmaya gerek yok iyi akşamlar
Ne biçim konuşuyorsunuz siz benimle kimsiniz bende sizin sayenizde gerildim nasıl bi havadır bu hesabımı kapattırıyorum forumlarda girmicem zaten siz de böyle konuşmaya devam edin hem insanların moralini bozup zan altında bırakıyorsun hem laf ediyorsun neyse olumsuzlugun kendine kalsın seviyene inmicemtövbe tövbeeee siz baştan beri takmışsınız tartışmaya zaten hamile kadınların moralini bozmak nedemek ya ne saçmalıyorsun,orda benim yazdığım paran yoksa öl bu zamanda yani şartlar zor demek istemekle onu oraya nasıl bağladınız kendinizi ne görüyorsunuz siz yok zaten birilerinin yazmasından da ilk çocuğu olduğu belliymiymişte yok eşiniz onların başına gelirse sende yazarsın demişte bune ya..neymiş size göremi yazacak millet koca topik binbir çeşit insan var sizde onlardan birisiniz sayenizde sinir küpü oldum bi söz bukadar mı büyütülürdü,ben değil sadece herkes ınşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
nasıl kapatıldığını öğreneyim ben kapatıcam siz böyle devam edinNe biçim konuşuyorsunuz siz benimle kimsiniz bende sizin sayenizde gerildim nasıl bi havadır bu hesabımı kapattırıyorum forumlarda girmicem zaten siz de böyle konuşmaya devam edin hem insanların moralini bozup zan altında bırakıyorsun hem laf ediyorsun neyse olumsuzlugun kendine kalsın seviyene inmicem
Canım benim çok geçmiş olsun Allah her zaman beterinden korusun inşallah bundan sonra bi sorun çıkmaz sağ sağlim büyür kuzuMerhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
Aynen öyle canım vallahi hani öyle hak helal etmemek falan noluyoruz oldum bi an aman boşver ya bunları takmayalım kafamızaayy okadar gerildim ki hiç tanımadığım birinden hakkımı helal etmiyorum denmesi nekadar kötü bi durum çok ayıp yani dünden beri okuyunca çok üzüldüm herkesin yazdığını beğenmek zorunda değilizki okuyup geçiyoruz,niye bukadar uzatıldı
Ah canım ya kıyamam bilmiyorum bu kanamalar ne zaman geçicek gerçekten sinir bozucu seni anlayabiliyorum. Sonra bişey deyince suçlu oluyoruz adam gibi ilgilenmiyorlar işte bu bilindik bişey artık kabul edilsin yani. Gidebilirsin başka yere daha git istersen canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma allahın izniyle bişey olmaz korkma bana da haber ver geçerse falan başka doktora gidersen unutmaBen de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Bu kanamalar ne zaman bitecek yaaa
Napıcaksın canım kapatıparkadaşlar nasıl kapatılıyor bu hesap size zahmet bilenler bi söylesin hemen,
Bu aylardaki.kanamalar plesantadan kaynakli olabiliyo cnm plesantanin asagida olup olmadığını sor bence doktora bol bol dinlen canm ayaklarini yuksege tut soluna yat Allah bir daha yasatmasin kanamaBen de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Ben de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?