2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözünaydın canm iyi haberler almisin. Allah saglik verdikten sonra her seyin caresi var dedigin gibi sag salim kucagimiza alalim insallah

Çok geçmiş olsun canım 2 arkadasım yakın zamanda aynı olayı yaşadı Amerika'ya gitti testler Allah a şükür bişe çıkmadı..ve suan toparlak sağlıklı 2 tane oğlan yiğenim var:))içini ferah tut tatlım inşallah senin için de herşey çok güzel olur insallah

Aynen öyle ben kendimce haklıyım doğru söylüyorsunuz. Allah evladınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten uzatmaya gerek yok.

Aynen öyle ben kendimce haklıyım doğru söylüyorsunuz. Allah evladınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten uzatmaya gerek yok.
ayy okadar gerildim ki hiç tanımadığım birinden hakkımı helal etmiyorum denmesi nekadar kötü bi durum çok ayıp yani dünden beri okuyunca çok üzüldüm herkesin yazdığını beğenmek zorunda değilizki okuyup geçiyoruz,niye bukadar uzatıldı

Uzatmıyorum size ayıp farklı bana göre de farklı bana göre zan altında bırakmak hamile kadınların moralini bozmak ya da insanların hepsini o şekilde ağır anmak farklı size göre farklı ben anladım ki tartısmadan bişeye varamıcaz yapılarımız farklı neyse siz de insallah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız uzatmaya gerek yok iyi akşamlar

Ben de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Bu kanamalar ne zaman bitecek yaaa

tövbe tövbeeee siz baştan beri takmışsınız tartışmaya zaten hamile kadınların moralini bozmak nedemek ya ne saçmalıyorsun,orda benim yazdığım paran yoksa öl bu zamanda yani şartlar zor demek istemekle onu oraya nasıl bağladınız kendinizi ne görüyorsunuz siz yok zaten birilerinin yazmasından da ilk çocuğu olduğu belliymiymişte yok eşiniz onların başına gelirse sende yazarsın demişte bune ya..neymiş size göremi yazacak millet koca topik binbir çeşit insan var sizde onlardan birisiniz sayenizde sinir küpü oldum bi söz bukadar mı büyütülürdü,ben değil sadece herkes ınşallah sağlıkla kucağına alsın bebeğini Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın

Ne biçim konuşuyorsunuz siz benimle kimsiniz bende sizin sayenizde gerildim nasıl bi havadır bu hesabımı kapattırıyorum forumlarda girmicem zaten siz de böyle konuşmaya devam edin hem insanların moralini bozup zan altında bırakıyorsun hem laf ediyorsun neyse olumsuzlugun kendine kalsın seviyene inmicem

nasıl kapatıldığını öğreneyim ben kapatıcam siz böyle devam edin

Canım benim çok geçmiş olsun Allah her zaman beterinden korusun inşallah bundan sonra bi sorun çıkmaz sağ sağlim büyür kuzu

Aynen öyle canım vallahi hani öyle hak helal etmemek falan noluyoruz oldum bi an aman boşver ya bunları takmayalım kafamıza

Ah canım ya kıyamam bilmiyorum bu kanamalar ne zaman geçicek gerçekten sinir bozucu seni anlayabiliyorum. Sonra bişey deyince suçlu oluyoruz adam gibi ilgilenmiyorlar işte bu bilindik bişey artık kabul edilsin yani. Gidebilirsin başka yere daha git istersen canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma allahın izniyle bişey olmaz korkma bana da haber ver geçerse falan başka doktora gidersen unutma

Bu aylardaki.kanamalar plesantadan kaynakli olabiliyo cnm plesantanin asagida olup olmadığını sor bence doktora bol bol dinlen canm ayaklarini yuksege tut soluna yat Allah bir daha yasatmasin kanama

Çok geçmiş olsun.

hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum bende sizlerde sağlıkla alırsınız inş kucağınıza hoşçakalın. hiç bukadar gerileceğimi tahmin edemezdim kapatmaları için istekte bulundum olmasa da bir daha girmeyeceğim zaten Allaha emant olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…