2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bulantilar bitti derken, dun mahvoldum, kusmaktan halim kalmadi, mideme giren iki lokma da durmadi icinde. Bugun de hafif bulantili uyandim. Gittikce artmaz da rahatlarim insaallah. Artik 14.haftaya girdim, bi rahatlayamadim.
Bir hafta daha sabir die die bu haftaya geldin ama bir hafta daha sabir 14 de bende öyleydm simdi bile bulanıyor vitaminleri içince ama icmiyorum

Bi de tüm topik alınmadı tek o fenalıklar geçirdi bunu da düşünse yanlışı bulması kolay olur
ya yazdığımı bulup paylaşasım var tekrardan çok alakasız benim yazdığımla çekilen yer ama aynı konuya dönmek istemiyorum nolur hepimiz kapatalım bu gereksiz konuyu gerçekten bebeğimi strese soktum boş yere sanada ayrıca teşekkür ederim konuşmalarını okudum

Eşim ve ben çocukluğumuzda hiperaktiviteden muzdariptik. Bilemiyorum ya baya zor günler bekliyor gibi

arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim geçmiş gibi,hareketlerini hala hissedemiyorum iştahım da pek yok ama ona rağmen bugün 3 kilo almış çıktım tartıda,cumartesi gününe randevu alacağım çok merak ediyorum

Rica ederim arkadaşım kimse kimseyi kasıtlı üzmedi ama o kişi kasıtlı üzünce sessiz kalamadım üzülme bebeğinden değerli değil kimse güzel günler bekliyor bizi :)

günaydın arkadaşlar dayanamadım geri dönüşümü talep ettim,çok üzüldüm o günden beri tekrardan konuşmak istemiyorum ama msj atan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
Hoşgeldin canım Ortalığı karıştırdın karıştırdın sonra gittin bulaşma kız kimseye herkese laf anlatılmaz ne yoruyorsun kendini

Al bendende o kadarcanim..karnim gurulduyor hatta o derece
Tombik olucaz gibi bu aylarda bulantılar bitince iştah artişi cok olurmuş oyy oyy nedir bizim bu kilolarla çektiğimiz esime diyorum neden sadece ben yasiyorum sıkıntıları sende ceksen benim gibi kafayi yiyorum bazen

Benimde hassasiyetim 10 gündür Yok canım karnım çıkmasa hamile değilim diycem

Benim hassasiyetim hala var sabahları sut gelecek gibi oluyor ama hassasiyet olayina cok.da takilmamak gerek bence benim istahim açık ama yediklerime baya dikkat ediyorum yine de hafta da 300 gr falan geliyor çozemedim bu işi sen de dr a gidince sorarmisin ay da kac kilo almaliyim diye her yerde 1 yaziyor son 3 ay da ayda 2 almaliymisiz da elimizde olmadan geliyor kilolar
günaydın arkadaşlar dayanamadım geri dönüşümü talep ettim,çok üzüldüm o günden beri tekrardan konuşmak istemiyorum ama msj atan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
Hosgeldin canim gereksiztadsız bi olaydı gecti gitti gelmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…