2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bulantilar bitti derken, dun mahvoldum, kusmaktan halim kalmadi, mideme giren iki lokma da durmadi icinde. Bugun de hafif bulantili uyandim. Gittikce artmaz da rahatlarim insaallah. Artik 14.haftaya girdim, bi rahatlayamadim.
Bende 2 gündür çok iyidim midem hiç bulanmadı bende dün aksam tam bitti dedim sabah bulantiyla uyandım ufaktan terkedecek galiba bunlar biteceginin sinyali bence

Hoşgeldin canım aramıza seni gördüğüme sevindim bende de 1 kg almışım harekette yok gobuste yok sadece ayaktayken gecen arkadaşım bakmak istedi o dedi sanki bir taraf daha şişkin diye. Bence biz cok iyiyiz dün bir akrabamız haftaya doğumu varmış bize ugradilar kadın dedi 16 haftada 10 kilo aldım dedi sonra doktoru kızınca frenlemis 18 kilo ilr doğum yapacakmış bence burdaki arkadaslar cok kilo almayacakBende 15. Haftaya girdim diyince şaşırdı hic bir sey belli değil diyor

Tombik olucaz gibi bu aylarda bulantılar bitince iştah artişi cok olurmuş oyy oyy nedir bizim bu kilolarla çektiğimiz esime diyorum neden sadece ben yasiyorum sıkıntıları sende ceksen benim gibi kafayi yiyorum bazen
Bide benim midemde bi yanma oluyor ilk zamanlar bile bu kadar olmamisti.degisik

Oo baya iyiymişsin sen canim 1 kilo süper ama iste bu haftalarda dikkat edilmezse birden kilo aliniyomuş

Senin kılon kaç canm ortalama 11-16 diyorlar.tabiki kilosu yüksek olanlar için 6-9 arasi.bende almışım 3 kilo böyle giderse belirlediğimi hedefi coktan asmis olucam

Kizlar kabızlığa çözüm buldum iki gunden beri cok rahatim. Iki kuru incir iki kuru kayisini gece bir bardak suyun icine koyuyorum sabah kalkinca suyunu iciyorum istersem incirini kayısıyi 'da yiyorum. Ve sonuc mükemmel...
Sağol canm teşekkür ederim.bende bı gün iyiyim bı gün kabız anlamadım gitti o kadar su tüketiyorum

Senin kılon kaç canm ortalama 11-16 diyorlar.tabiki kilosu yüksek olanlar için 6-9 arasi.bende almışım 3 kilo böyle giderse belirlediğimi hedefi coktan asmis olucam
55 le basladım 56 buçuk oldum bakalim ama gayret ediyorum inanki beslenmem gebelik oncesi ile ayni diyebilirim ama haftada 300 gr almaya basladim bilemiyorum nasil olacak benim de hedefim 65 ya da 67ile doguma girmek insallah tuttururuz

Kizlar kabızlığa çözüm buldum iki gunden beri cok rahatim. Iki kuru incir iki kuru kayisini gece bir bardak suyun icine koyuyorum sabah kalkinca suyunu iciyorum istersem incirini kayısıyi 'da yiyorum. Ve sonuc mükemmel...
O da guzel canım şuan tam zamanı mürdüm eriği var ya aman Allah im nasıl etki yapiyor anlatamam 2 tanr yedum dun afedersin hep tuvaletteydm biraz kurutmak istiyorum lohusaiken incir kayisi badem le yapilan kompostosu cok guzel oluyor ibrahim saracoglunun tarifiydi sut artırmak icin simdiden hazirlik yapalim

55 le basladım 56 buçuk oldum bakalim ama gayret ediyorum inanki beslenmem gebelik oncesi ile ayni diyebilirim ama haftada 300 gr almaya basladim bilemiyorum nasil olacak benim de hedefim 65 ya da 67ile doguma girmek insallah tuttururuz
canim ben ilk gebeligimde 68 le girdim doguma 10 gun sonra 57 diydim gozlerime inanamadim :) ödemlide değildim 20 kilo aldım çok zayiftim 48 le hamile kalmıştım . bunda suan 56.5 kilo almadim -1 im hatta şuan ama dikkat etmeyi düşünüyorum bende gereksiz tatlı hamur yemesek iyi gideriz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…