- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.461
Ayy başta okadar kilo alıp sonunu. İyi yapmış ben hiç sanmıyorum 18 kiloyla tamamlayacagimi geçmiş hamileliklerim çok parlak değilHoşgeldin canım aramıza seni gördüğüme sevindim bende de 1 kg almışım harekette yok gobuste yok sadece ayaktayken gecen arkadaşım bakmak istedi o dedi sanki bir taraf daha şişkin diye. Bence biz cok iyiyiz dün bir akrabamız haftaya doğumu varmış bize ugradilar kadın dedi 16 haftada 10 kilo aldım dedi sonra doktoru kızınca frenlemis 18 kilo ilr doğum yapacakmış bence burdaki arkadaslar cok kilo almayacakBende 15. Haftaya girdim diyince şaşırdı hic bir sey belli değil diyor
SAOLcnm muz elma toz kahve herşeyi denedim karın agrısı miğde bulantısı valla hayattan soğudum resmenÇok geçmiş olsun.Canım bol bol su ic be arada bir tatli kaşığı toz kahve yut bulabilirsen de muz ye.
Aynen canm kuru incirde süt yapiyor baya. Oglumda sütüm cok azdı oğlum sarilik olmustu benim yüzümden. Simdi sütüm cok olsun bol.bol doysun istiyorum simdiden süt icin calismalara baslayalim.O da guzel canım şuan tam zamanı mürdüm eriği var ya aman Allah im nasıl etki yapiyor anlatamam 2 tanr yedum dun afedersin hep tuvaletteydm biraz kurutmak istiyorum lohusaiken incir kayisi badem le yapilan kompostosu cok guzel oluyor ibrahim saracoglunun tarifiydi sut artırmak icin simdiden hazirlik yapalim
Gün kurusu kayısı da çok fayda ediyor yada bir bütün cevizi kırıp bir bardak suda bi gece bekletip ertesi gün içersen oda bağırsakları çalıştırıyor canımCanm ben 3 gun cikamamistim wc ye. Bunu yaptim direkt her gün cikmaya basladim sadece suyunu ictigim halde. Insallah sana da iyi gelir
Amin canım inşallah ya. Ya şimdi eşimin babanesiyle oturuyoruz bana ne kadar oldu dedi 3buçuk dedim 14 haftalık dedim EE hiç karnın yok diyo zaten kiloluyum ilk bebek geç çıkması normal dimiHoşgeldin canım geçti gitti boşver güzel şeyler konuşalım hep burada artık. Kanamalar bitsin bulantılar bitsin. Güzel güzel bebek eşyalarımızdan bahsedelim Allahın izniyle
Valla hayattan soğudum resmen ne yesem çıkarıyorum karın agrısı bi yandan miğde bulantısı halsızlık korkuyorum bebeğime birsey oldu olacak dıeBol bol su iç canm ben baya çektim ishalden canım istediği halde bir çok şeyi bağırsaklarim kötü oluyor diye yiyemiyordum daha yeni düzeldi benim
Canm katılıyorum sana canan karatayda öyle diyor sanki seker hastasiymisiniz gibi beslenin diyor hamur isi sekerden uzak duruyorum ben ev yoğurdu yiyorum o da sekeri duzenliyor seker gebelikte bir suru tehlikelere yol aciyor. Ben ilk oglumda toplam 8 kilo almistim.oglum 3250 dogmustu. Bunda da 10 kiloyu gecmek istemiyorum ama suan bende hic kilo almamisim bebek beslensin de bundan sonra aliriz insallah orantılı sekildecanim ben ilk gebeligimde 68 le girdim doguma 10 gun sonra 57 diydim gozlerime inanamadim :) ödemlide değildim 20 kilo aldım çok zayiftim 48 le hamile kalmıştım . bunda suan 56.5 kilo almadim -1 im hatta şuan ama dikkat etmeyi düşünüyorum bende gereksiz tatlı hamur yemesek iyi gideriz aslında
Gun kurusu kayisi yiyorum canm ama cevizi suyun icine atmayi duymadım onu da yapayim hem ceviz faydali. Cerez saatimde yiyordum ceviz badem fındık. Sen ne zaman gidecen doktora cinsiyet netlesti mi senin ben bu haftaici gidecem gene bir heyecan tabiGün kurusu kayısı da çok fayda ediyor yada bir bütün cevizi kırıp bir bardak suda bi gece bekletip ertesi gün içersen oda bağırsakları çalıştırıyor canım
Canm dokora göre ideal olan 12 ama bizim elimizde önceki hamileligimde 4 ayda 1 kilo almıştım ama 6.aydan sonrada neredeyse haftada 2 alıyordum vücut bazen toplayabiliyor sonuç olarak 27 kilo almıştım bebeislerimiz sağlıklı olsunda napalim artıkBenim hassasiyetim hala var sabahları sut gelecek gibi oluyor ama hassasiyet olayina cok.da takilmamak gerek bence benim istahim açık ama yediklerime baya dikkat ediyorum yine de hafta da 300 gr falan geliyorçozemedim bu işi sen de dr a gidince sorarmisin ay da kac kilo almaliyim diye her yerde 1 yaziyor son 3 ay da ayda 2 almaliymisiz da elimizde olmadan geliyor kilolar
Hosgeldin canim gereksiztadsız bi olaydı gecti gitti gelmene sevindim
Hoşgeldin canım ya boşver ne güzel şeyler öğreniyoruz falan iyi oldu geldiğingünaydın arkadaşlar dayanamadım geri dönüşümü talep ettim,çok üzüldüm o günden beri tekrardan konuşmak istemiyorum ama msj atan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
Hiç korkma annesi sen 4 ay hic birsey yiyemsende o senin depolarını sömürüyor ki aynı durumu ilk oglumda yaşadım hayattan sogumustum artık ama 4 aydan sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın enerjili iştahlı günlerin yakınValla hayattan soğudum resmen ne yesem çıkarıyorum karın agrısı bi yandan miğde bulantısı halsızlık korkuyorum bebeğime birsey oldu olacak dıe
Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabilirizAynen canm kuru incirde süt yapiyor baya. Oglumda sütüm cok azdı oğlum sarilik olmustu benim yüzümden. Simdi sütüm cok olsun bol.bol doysun istiyorum simdiden süt icin calismalara baslayalim.
Aynen canm 5 yıldır burdayım 2014 temmuz annelerinde de vardım okadar güzel sohbetlerimiz olurdu ki doğumdan sonra bile baya yazmıştık ilk defa yaşadım böyle bi durumu sanırım bende hassasım ki çok etkilendimHoşgeldin canım ya boşver ne güzel şeyler öğreniyoruz falan iyi oldu geldiğin
Ahh ne guzel -1 gayet iyi ..dogum kilo vermissin bende odem vardı dogum sonrası 5 ya da 6 kilo gitmisti 8 kilo da yapişıp kalmisti diyet falan derken en son bu haldeyim bakalım nasil olucak tatli hamurisi yemiyorum zaten aslimda okul acılacak bi yandan ona bel bagliyorum o zman koşturmam basliycak istesemde cok kilo almam herhalde hep beraber fit anne olucaz insallahcanim ben ilk gebeligimde 68 le girdim doguma 10 gun sonra 57 diydim gozlerime inanamadim :) ödemlide değildim 20 kilo aldım çok zayiftim 48 le hamile kalmıştım . bunda suan 56.5 kilo almadim -1 im hatta şuan ama dikkat etmeyi düşünüyorum bende gereksiz tatlı hamur yemesek iyi gideriz aslında
İnşallah canım dikkat et amaYine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır
Geçer canım korkma alıştık zaten benim gelen giden yok da çarşamba gidicem bayram girince 3hafta olmuş olcak inşallah herşey yolundadırYine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır
Boşver canım artık olan oldu :))Aynen canm 5 yıldır burdayım 2014 temmuz annelerinde de vardım okadar güzel sohbetlerimiz olurdu ki doğumdan sonra bile baya yazmıştık ilk defa yaşadım böyle bi durumu sanırım bende hassasım ki çok etkilendim
Hakkatten hamile iken napilir bende merak ediyorum genelde lohusayken ugrasiyoruz Allahım nolur bol bol sütüm uz olsunNe yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz
Hadi ya bence o zaman sen yarına kadar bekle geçmezse mutlaka görün bir doktora derimSAOLcnm muz elma toz kahve herşeyi denedim karın agrısı miğde bulantısı valla hayattan soğudum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?