2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy başta okadar kilo alıp sonunu. İyi yapmış ben hiç sanmıyorum 18 kiloyla tamamlayacagimi geçmiş hamileliklerim çok parlak değil

Aynen canm kuru incirde süt yapiyor baya. Oglumda sütüm cok azdı oğlum sarilik olmustu benim yüzümden. Simdi sütüm cok olsun bol.bol doysun istiyorum simdiden süt icin calismalara baslayalim.

Canm ben 3 gun cikamamistim wc ye. Bunu yaptim direkt her gün cikmaya basladim sadece suyunu ictigim halde. Insallah sana da iyi gelir
Gün kurusu kayısı da çok fayda ediyor yada bir bütün cevizi kırıp bir bardak suda bi gece bekletip ertesi gün içersen oda bağırsakları çalıştırıyor canım

Hoşgeldin canım geçti gitti boşver güzel şeyler konuşalım hep burada artık. Kanamalar bitsin bulantılar bitsin. Güzel güzel bebek eşyalarımızdan bahsedelim Allahın izniyle
Amin canım inşallah ya. Ya şimdi eşimin babanesiyle oturuyoruz bana ne kadar oldu dedi 3buçuk dedim 14 haftalık dedim EE hiç karnın yok diyo zaten kiloluyum ilk bebek geç çıkması normal dimi

Bol bol su iç canm ben baya çektim ishalden canım istediği halde bir çok şeyi bağırsaklarim kötü oluyor diye yiyemiyordum daha yeni düzeldi benim
Valla hayattan soğudum resmen ne yesem çıkarıyorum karın agrısı bi yandan miğde bulantısı halsızlık korkuyorum bebeğime birsey oldu olacak dıe

Canm katılıyorum sana canan karatayda öyle diyor sanki seker hastasiymisiniz gibi beslenin diyor hamur isi sekerden uzak duruyorum ben ev yoğurdu yiyorum o da sekeri duzenliyor seker gebelikte bir suru tehlikelere yol aciyor. Ben ilk oglumda toplam 8 kilo almistim.oglum 3250 dogmustu. Bunda da 10 kiloyu gecmek istemiyorum ama suan bende hic kilo almamisim bebek beslensin de bundan sonra aliriz insallah orantılı sekilde

Gün kurusu kayısı da çok fayda ediyor yada bir bütün cevizi kırıp bir bardak suda bi gece bekletip ertesi gün içersen oda bağırsakları çalıştırıyor canım
Gun kurusu kayisi yiyorum canm ama cevizi suyun icine atmayi duymadım onu da yapayim hem ceviz faydali. Cerez saatimde yiyordum ceviz badem fındık. Sen ne zaman gidecen doktora cinsiyet netlesti mi senin ben bu haftaici gidecem gene bir heyecan tabi

Canm dokora göre ideal olan 12 ama bizim elimizde önceki hamileligimde 4 ayda 1 kilo almıştım ama 6.aydan sonrada neredeyse haftada 2 alıyordum vücut bazen toplayabiliyor sonuç olarak 27 kilo almıştım bebeislerimiz sağlıklı olsunda napalim artık

Valla hayattan soğudum resmen ne yesem çıkarıyorum karın agrısı bi yandan miğde bulantısı halsızlık korkuyorum bebeğime birsey oldu olacak dıe
Hiç korkma annesi sen 4 ay hic birsey yiyemsende o senin depolarını sömürüyor ki aynı durumu ilk oglumda yaşadım hayattan sogumustum artık ama 4 aydan sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın enerjili iştahlı günlerin yakın

Aynen canm kuru incirde süt yapiyor baya. Oglumda sütüm cok azdı oğlum sarilik olmustu benim yüzümden. Simdi sütüm cok olsun bol.bol doysun istiyorum simdiden süt icin calismalara baslayalim.
Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz

Hoşgeldin canım ya boşver ne güzel şeyler öğreniyoruz falan iyi oldu geldiğin
Aynen canm 5 yıldır burdayım 2014 temmuz annelerinde de vardım okadar güzel sohbetlerimiz olurdu ki doğumdan sonra bile baya yazmıştık ilk defa yaşadım böyle bi durumu sanırım bende hassasım ki çok etkilendim

Ahh ne guzel -1 gayet iyi ..dogum kilo vermissin bende odem vardı dogum sonrası 5 ya da 6 kilo gitmisti 8 kilo da yapişıp kalmisti diyet falan derken en son bu haldeyim bakalım nasil olucak tatli hamurisi yemiyorum zaten aslimda okul acılacak bi yandan ona bel bagliyorum o zman koşturmam basliycak istesemde cok kilo almam herhalde hep beraber fit anne olucaz insallah

Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz
Hakkatten hamile iken napilir bende merak ediyorum genelde lohusayken ugrasiyoruz Allahım nolur bol bol sütüm uz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…