2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnş cnm hayırlısıyla atlatalım güzel günler gelsin

Hafta da 2 cok yuksek cidden ben kizimda 1 ay balik yaği kullanmistim 1 ayda 4 kilo aldım dr dan fircayi yemistim sonra ayda 2 falandim galiba kan ilacı balik yaği da kilo yapiyor malesef dedigin gibi saglikli olsunlar Rabbime emanetler

Hakkatten hamile iken napilir bende merak ediyorum genelde lohusayken ugrasiyoruz Allahım nolur bol bol sütüm uz olsun
Hamileyken bilmem ama doğumdan sonra en çok arttıran su ve gece emzirmek 20 gün kadar yemek yiyememistim sadece içiyordum sutum okadar çoktu ki sagıp sagıp döküyorduk 1 göğüs pedi değil 2 tane üst üste koyardım yinede üstüme akardi okadari çile duamizi güzel edelim bebeğim doyacak kadar olsun yeter

Amin canım inşallah ya. Ya şimdi eşimin babanesiyle oturuyoruz bana ne kadar oldu dedi 3buçuk dedim 14 haftalık dedim EE hiç karnın yok diyo zaten kiloluyum ilk bebek geç çıkması normal dimi

Aynen canım bende kiloluyum 14 haftalık benimd ama dikkatli bakmayan anlayamaz göbeğimi. Benimde ilk bebek. Bence daha çok erken . ablamlar da erken diyolar 4-5 ay sonra ancak belli olurmuş

Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz
Valla canm bence doğduktan sonra değilde öncesinden depolamak gerek bazi arkadaşlarımın son aylarda memelerinden süt fışkırıyordu benim sonuktu. Kuru kayisi incir ceviz badem kaju bunlardan bol bol tüketebiliriz su zaten iyi geliyor. Bitki cayi içemiyoruz gebeyken ama dogumdan sonra rezene cayi iyi geliyor. ben sütsuzlukten cok cektigim icin cok arastirmistim

Yine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır
Insallah bisey olmiycaktır canim senin elinde olan bisey değil ki Allah a emanet olsun dua okuyomusun insan suresini okusan bi decok guvendigim bi arkadaşim düşuk tehlikesi icin gunde 1 yemek kasiği karabas bali ye demisti bi arastır istersen

Yine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır
Insallah kahverengi de kalir canm kanaman kirmiziya dönmez. Bur turlu bu kanamalarin gecmedi tez zamanda icindeki kanlar bitsin insallah sende rahatla bebekte

Hafta da 2 cok yuksek cidden ben kizimda 1 ay balik yaği kullanmistim 1 ayda 4 kilo aldım dr dan fircayi yemistim sonra ayda 2 falandim galiba kan ilacı balik yaği da kilo yapiyor malesef dedigin gibi saglikli olsunlar Rabbime emanetler
Evet ya gözlerime inanmıyordu ama 2 aylık olduğunda da bütün kilolarim geri gitmişti hamile kalmadan önceki kilomun altina düşmüştüm

Aynen canım bende kiloluyum 14 haftalık benimd ama dikkatli bakmayan anlayamaz göbeğimi. Benimde ilk bebek. Bence daha çok erken . ablamlar da erken diyolar 4-5 ay sonra ancak belli olurmuş
Kiz ben seni zayif hayal ediyodum ne bielyim sanki yuzyuze tanisiyomusuz gibi yinede cok kilolu degilsindir ben de zayiftim gobek sıfirdi ama simdi gorsen baya büyüdü aldigim kilo sadece karnimda saka gibi ama bebek değil bildigin gaz ve yağ

Benim dikkatli bakılsa da aynıhatta beni tanıyan kimse bilemez kilomu ama 97 kiloyum ben 5 kilo verdim şu an 92yim daha herkes zayıfladın diyo hamile olduğumu bilmeyenler anlamıyo diyet mi yapıyosun diyo

Ay nasıl mutlu oldum beni zayıf hayal ettiğine :))) yani balık etliden biraz daha iriceyim :)) ama benim tüm kilom basen ve popodaydı göbeğim yoktu şimdi biraz var ama drdiğin gibi tamamen gaz benimki bence . 7-8 cm’lik bebiş ne kdar şişircek göbüşü:)

Benim dikkatli bakılsa da aynıhatta beni tanıyan kimse bilemez kilomu ama 97 kiloyum ben 5 kilo verdim şu an 92yim daha herkes zayıfladın diyo hamile olduğumu bilmeyenler anlamıyo diyet mi yapıyosun diyo

Sorma bende hayatımda ilk defa diyet yapmadan 3.5 kilo verdim:) ama sanırım açılıyor iştahım yavaş yavaş korkuyom kendimden :)

jeya Canım geçen gün sana enbiya suresi ilk 4 ayda okunuyormuş dedim ya tekrar baktım ona yanlış söylemişim 9 ayda 71 tane enbiya suresi okunuyormuş . İnşllah okuyabiliriz sanırım biraz uzun bir sure. Gerçi günde 2 tane okusak 1 ayda biter . Bide ben tefriciyeye başladım 4444 tane. Dağıtmadım da kendim okuyorum 9 aya kadar bitirmek istiyorum inşallah. Bu arada hoşgeldin :)

Mürdüm eriği kompostosu mu süt artırıyormuş canım ? Bende buzluğa mı atsam biraz doğrayıp doğrayıp ya da kurutsam mı ?

Canım Eylül’ün 7 sinde gideyim diyorum 16 haftanın içinde olucam o zaman artık netleşir diye düşünüyorum tabi o zamana kadar bi sıkıntım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…