2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır

Çok geçmiş olsun canım. Biticek bugünlerde hyırlısıyla inşallah. Bol bol tesbih çek dua oku kafan dağılsın biraz . Az kaldı bunların bitmesine

Canım Eylül’ün 7 sinde gideyim diyorum 16 haftanın içinde olucam o zaman artık netleşir diye düşünüyorum tabi o zamana kadar bi sıkıntım olmazsa
Benim doktor pipi diye yazdi ultrasyon kagidina 13.haftada o yuzden benim kesin. Bebekte resmen arkasina dönüktü bacagini ayirdi gösterdi alin size cinsiyet der gibi

Canım senin oğlun da mı Temmuz 2014 doğumlu? Benim kızım da 24 Temmuz da doğmuştu, ben tabi o zamanlar bilmiyodum Bu forumu hiç bakmamıştım, araları 4,5 yaş olacak iyi olur inşallah. Büyük kaç yaşında senin yoksa bu büyük olan mıydı?

Rezene cok ictim dogum sonrası hem sut yapıyor hem bebeği sakinlestiriyor gaz sıkıntısına iyi geliyor çerez türü de henuz yiyemiyorum bundan sonra daha da dikkat etmek gerekiyor üzüm pekmezi iyi bide kizim hastanede yatarken suyla karıştırıp bi litre içtiğini hatırlıyorum ve cok guzel sut yapmisti

Evet bende duymustum keçiboynuzu pekmezini. Ay insallah bol bol sütümüz olur. Birde benim meme ucu sıkıntım vardi ondan da icine cekemedi cocugum ondan da sütüm artmadi çocuğun 2saatte bir cok emmesi de sütü artiriyor bence. Sut sagma makinesi ile sagip veriyordum o da azaltti. Simdi tecrübeliyiz insallah daha iyi olucak

İnsallah canım iki saat olmadan emziriyor gece de sürekli emziriyordum 5lt su içme hedefin Vardı bazen bitiriyordum da mama çok kullanmadim çok şükür yetti ama yetmeme ihtimali de düşündürüyor

arefe günü kontrolümüz vardı önce oğluşumuzu görerek bayrama başladığımız için çok mutluyuz biz kafatasını , uyluk kemiğimi ve karın çevresini ölçtü doktorumuz . bebeğimizin boyu 10 cm kilosuda 122 grammış
doktor cinsiyetiniz %100 erkek artık söyleyebilirsiniz dedi ve o gün telefonlar susmadı ama biz kimseye söylemedik bayramın ilk günü söyleyeceğiz dedik
bir de idrar tahlilimde vajinal enfeksiyon çıktı şuan fitil kullanıyorum cuma günü tekrar idrar vericem , 4 eylülde de kontrolümüz var inşAllah geçer kızlar dua eder misiniz ?

bayram sabahı önce kayınvalidemlere gittik mavi balonla girdik biz içeriye ama hemen anlamadılar onlar kız bekliyorlardı .

akşamına da bizimkiler anneannemlerde toplanıcaklar diye bizde oraya gittik.. biz eve girerken ben balonu içeriye doğru fırlattım herkes sevinçten çığlık attı bizi tebrik ettiler çok güzeldi herşey ..
bir süredir foruma giremediğim için kimseyi takip edemedim herkes öğrendi mi cinsiyetleri ? kızlarımız da belli olmuş sanırım

muhtemel tarih 8 tummuzdu canm ama sezeryan olduğum için 26 haziran da doğum yaptım.Benim ilk oğlumla 2.nin arası da 4,5 yaş bence çokk iyi yaş aralığı şimdide kısmet olursa 2.ile3.arasıda 4,5 yaş olacak.

Bir hafta daha sabir die die bu haftaya geldin ama bir hafta daha sabir 14 de bende öyleydm simdi bile bulanıyor vitaminleri içince ama icmiyorum

Ay hadi insaallah canim, umut verdin bana valla.

günaydın arkadaşlar dayanamadım geri dönüşümü talep ettim,çok üzüldüm o günden beri tekrardan konuşmak istemiyorum ama msj atan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim

Canim gidicrm diyincr cok uzulmustum, simfi gorunce sevindim. Iyi ki geldin.

Meme basim cok hassas benim, cok sizliyor dokunulmuyor. Dogumdan sonraki sizlama gibi sanki. Hic kilo almadim -4.5 kilodayim ben su an.

Bende 2 gündür çok iyidim midem hiç bulanmadı bende dün aksam tam bitti dedim sabah bulantiyla uyandım ufaktan terkedecek galiba bunlar biteceginin sinyali bence

Insaallah canim ya. Dunden beri kusmalar bulantilar cok fenayim. Bi bitsin gitsin artik hayirlisiyla offff...

Benim ilk kizimda cok hareketliydi dogduktan sonrada simdide cok hareketli Allah yardimcimiz olsun

Benim kizim da karnimda cok asiri hareketliydi, ama dogduktan sonra gayet sakin, uykuyu seven, akilli uslu bir bebek oldu.

Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz

Sutu artiran en onemli sey uyku, su ve emzirmek. Ama dogum sonrasi yenidoganda olusan sariligin en buyuk nedeni bebegin kordonunun erken kesilmesi. Bunla ilgili bir videonun linkini ekleyim de herkes izlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…