- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.501
Yine adet ağrısı gibi ağrıyla lekelenmem başladı hadi bakalım inşallah kırmızıya dönmez öyle kalır
Benim doktor pipi diye yazdi ultrasyon kagidina 13.haftada o yuzden benim kesin. Bebekte resmen arkasina dönüktü bacagini ayirdi gösterdi alin size cinsiyet der gibiCanım Eylül’ün 7 sinde gideyim diyorum 16 haftanın içinde olucam o zaman artık netleşir diye düşünüyorum tabi o zamana kadar bi sıkıntım olmazsa
Aynen canm 5 yıldır burdayım 2014 temmuz annelerinde de vardım okadar güzel sohbetlerimiz olurdu ki doğumdan sonra bile baya yazmıştık ilk defa yaşadım böyle bi durumu sanırım bende hassasım ki çok etkilendim
İnşallah canım ya hasta gibiyim hepÇok geçmiş olsun canım. Biticek bugünlerde hyırlısıyla inşallah. Bol bol tesbih çek dua oku kafan dağılsın biraz . Az kaldı bunların bitmesine
Yaa kuzum benim :)) bize gösteremedi henüz bakalım bizde görecek miyiz pipiyiBenim doktor pipi diye yazdi ultrasyon kagidina 13.haftada o yuzden benim kesin. Bebekte resmen arkasina dönüktü bacagini ayirdi gösterdi alin size cinsiyet der gibi
Canm progestan kullaniyon mu? Bende de oluyor su doktora sormuştum idrar tahlili yaptirdi bir sey cikmayinca normal demistiAtkadaslar yürüyüş yapip gelince camasirimda islaklik hissediyorum akinti değil su gibi neden sizce
Biraktim progestani canm idrar testim falan temiz çıkmıştı evde normal zamanda olmuyo disari ciktigimda oluyoCanm progestan kullaniyon mu? Bende de oluyor su doktora sormuştum idrar tahlili yaptirdi bir sey cikmayinca normal demisti
Rezene cok ictim dogum sonrası hem sut yapıyor hem bebeği sakinlestiriyor gaz sıkıntısına iyi geliyor çerez türü de henuz yiyemiyorum bundan sonra daha da dikkat etmek gerekiyor üzüm pekmezi iyi bide kizim hastanede yatarken suyla karıştırıp bi litre içtiğini hatırlıyorum ve cok guzel sut yapmistiValla canm bence doğduktan sonra değilde öncesinden depolamak gerek bazi arkadaşlarımın son aylarda memelerinden süt fışkırıyordu benim sonuktu. Kuru kayisi incir ceviz badem kaju bunlardan bol bol tüketebiliriz su zaten iyi geliyor. Bitki cayi içemiyoruz gebeyken ama dogumdan sonra rezene cayi iyi geliyor. ben sütsuzlukten cok cektigim icin cok arastirmistim
Evet bende duymustum keçiboynuzu pekmezini. Ay insallah bol bol sütümüz olur. Birde benim meme ucu sıkıntım vardi ondan da icine cekemedi cocugum ondan da sütüm artmadi çocuğun 2saatte bir cok emmesi de sütü artiriyor bence. Sut sagma makinesi ile sagip veriyordum o da azaltti. Simdi tecrübeliyiz insallah daha iyi olucakRezene cok ictim dogum sonrası hem sut yapıyor hem bebeği sakinlestiriyor gaz sıkıntısına iyi geliyor çerez türü de henuz yiyemiyorum bundan sonra daha da dikkat etmek gerekiyor üzüm pekmezi iyi bide kizim hastanede yatarken suyla karıştırıp bi litre içtiğini hatırlıyorum ve cok guzel sut yapmisti
Aynen bazen midem bulanöadıgında bi yiyorum sonra allah deyip kalkıyorum hemenSorma bende hayatımda ilk defa diyet yapmadan 3.5 kilo verdim:) ama sanırım açılıyor iştahım yavaş yavaş korkuyom kendimden :)
İnsallah canım iki saat olmadan emziriyor gece de sürekli emziriyordum 5lt su içme hedefin Vardı bazen bitiriyordum da mama çok kullanmadim çok şükür yetti ama yetmeme ihtimali de düşündürüyorEvet bende duymustum keçiboynuzu pekmezini. Ay insallah bol bol sütümüz olur. Birde benim meme ucu sıkıntım vardi ondan da icine cekemedi cocugum ondan da sütüm artmadi çocuğun 2saatte bir cok emmesi de sütü artiriyor bence. Sut sagma makinesi ile sagip veriyordum o da azaltti. Simdi tecrübeliyiz insallah daha iyi olucak
muhtemel tarih 8 tummuzdu canm ama sezeryan olduğum için 26 haziran da doğum yaptım.Benim ilk oğlumla 2.nin arası da 4,5 yaş bence çokk iyi yaş aralığı şimdide kısmet olursa 2.ile3.arasıda 4,5 yaş olacak.Canım senin oğlun da mı Temmuz 2014 doğumlu? Benim kızım da 24 Temmuz da doğmuştu, ben tabi o zamanlar bilmiyodum Bu forumu hiç bakmamıştım, araları 4,5 yaş olacak iyi olur inşallah. Büyük kaç yaşında senin yoksa bu büyük olan mıydı?
işallah canım dikkat et kendineÇarşamba günü gidicem inş iyidir
o zaman bende konsant yapip siseliyeyim doğumda yapıp içerimMürdüm eriği kompostosu mu süt artırıyormuş canım ? Bende buzluğa mı atsam biraz doğrayıp doğrayıp ya da kurutsam mı ?
Bir hafta daha sabir die die bu haftaya geldin ama bir hafta daha sabir 14 de bende öyleydm simdi bile bulanıyor vitaminleri içince ama icmiyorum
günaydın arkadaşlar dayanamadım geri dönüşümü talep ettim,çok üzüldüm o günden beri tekrardan konuşmak istemiyorum ama msj atan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim geçmiş gibi,hareketlerini hala hissedemiyorum iştahım da pek yok ama ona rağmen bugün 3 kilo almış çıktım tartıda,cumartesi gününe randevu alacağım çok merak ediyorum
Bende 2 gündür çok iyidim midem hiç bulanmadı bende dün aksam tam bitti dedim sabah bulantiyla uyandım ufaktan terkedecek galiba bunlar biteceginin sinyali bence
Benim ilk kizimda cok hareketliydi dogduktan sonrada simdide cok hareketli Allah yardimcimiz olsun
Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?