2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canlar gece 3 den beri ayaktayım bizim oğlan üşütmüş gece kaç kere kustu bide ishal olmuş ne üst baş kaldı geceden beri ne de yatak yorgan perişan oldum vallahi evde neler yapabilirim ishal için gerçi evde geçecek gibi durmuyor pek İshali koyu renk ama kokulu (afedersiniz Canlar) ne yapsam bilemedim gitsek mi ki doktora valla uykusuzluktan kafam durdu

Canım evde atlatılmıyor, götür bi serum taksınlar çocuğa rahatlar, çok geçmiş olsun kızım da böyleydi sonra yeğenim oldu. Bizim burada çok salgındı.

GECMİş olsun cnm valla bende kendıme çare bulamadım bır haftadır gecmıyo

geeçmiş olsum canm.yani ishal için bizm çocuklara verilen ilaç var 1.gün sonra kesiliyor ama doktorun vermesi daha doğru olur,sen su ve meyve suyu içirmeye çalış ki madem serum taktırmaz bari vücudu susuz kalmasın

Amin csnım benim kızımda hiç sütüm gelmemişti yavrum hiç anne sütü alamadan büyüdü inşallsh bunda gelir
inşalllah canm bebeğin ağladıkça memeye yaklaştır o ağladıkça sızlar zaten,çok su iç dere otu incir ve bulgur pilavı yiyenlerde de artma oluyormuş benim zaten çok aşırı sütüm olduğu için yiyemiyordun

aynen bende de öyle oldu 11+5 te gittim en son bidaki randevu 1 ay sonra 16.haftada gitcem,gerçekten süre bana da çok uzun geldi eylülün 5 ünde 6 sinda randevum,bende inanilmaz merak ediyorum görsem de rahatlasam

aynen bende de öyle oldu 11+5 te gittim en son bidaki randevu 1 ay sonra 16.haftada gitcem,gerçekten süre bana da çok uzun geldi eylülün 5 ünde 6 sinda randevum,bende inanilmaz merak ediyorum görsem de rahatlasam
Hiç sorma bende bir görsem içim rahat edecek yaa. Benimde 11 in de randevum çok var daha. Kasık ağrım falanda kalmadı sürekli tedirginlik

Hiç sorma bende bir görsem içim rahat edecek yaa. Benimde 11 in de randevum çok var daha. Kasık ağrım falanda kalmadı sürekli tedirginlik
canm bi sıkıntın yoksa ayda 1 çağırılıyor normal,ama sağlık ocağına gidersen doppler cihazıyla kalp atışını dinliyorlar yani eski den öyleydi şimdi de öyledir

Canım çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bence gidin doktora cocuklar daha ağır geçiriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…