2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gozun aydin canm ilk bebegin mi? Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin oglusunu inşallah. Bende buhaftaici ogluma cinsiyet partisi yapicam ikinci oglusum geliyor Allah izin verirse.annelerimizde uzakta oldugu icin onlara da vatsaptan aticaz videoyu.

maşallah gözünüz aydın canm,enfeksiyon da geçer inşallah bende ilk hamileliğimde kullanmıştım fitil bir tanede gece yatmadan önce içilen tek dozluk toz vermişti geçiyor ilaç kullanınca bana ozaman doktor iç çamaşırını ütüleyip giy demişti geçene kadar sende yap istersen

Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindim ne güzel olmuş sürpriz

Yapiyorlarmiş canım ben de dr umla konusmayi düşünüyorum ten tene temas ve gec kordon kesilme istiycem bakalım ne diycek

Benim doktorun dogum videolari falan oluyor instagramda gec kestigini, ten tene temas yaptidigini falan anlatiyor videoda, soylersen seninki de yapar bence.

Ne yapabiliriz peki kizim bir hafta hastanede yatti sarılıktan çiğ çiğ karnabahar yiyordum sut yapsın die gaz problemi yoktu bebeğimin onceden yatırım yapmak iyi olur tabiki ama neler yapabiliriz
Ben ilk bebeğimde son ay her gün hurma yedim faydasını da gördüm bir de arkadaşlar emzirirken elinize bir şişe alın bebek emerken eş zamanlı su süt kefir sıvı tüketin bu ebe tavsiyesidir benim maşallah akardı sütüm, bulgur pilavı ıhlamur dereotu da vazgeçilmezimiz inş faydası sizlere de olur

Benim ki 5.günde yükseldi sarılık ilk bas normaldi ama artar demisti doktor dediğin gibi de yukseldi sık sık da emziriyordumda yada ben emzirdim sanıyorum cok sert olmuştu göğüslerim belki ememedi kuzum ama sagip da verdim olacak oluyorsa oluyor demekki ama bunda olmasini istemiyorum bebeğimi hastabede birakip gelmek cok kotu olmuştu Rabbim hic bir anneye yasatmasin

Hurma yi son ayda bende cok tükettim hem açılmayı kolaylaştırıyor hem sut e yardimci dereotu rezene karnabahar ıhlamur cay içmiyor yerine ya ıhlamur yada rezene iciyordum bide petibor bisküvi var ya oda bende cok ise yaradı yerdim biskuviyi ya susartirdi suyu cok ictigimden bilmiyorum baya fark ediyordu o zaman gelsin de denemelerimizi paylasiriz insallah

Amin csnım benim kızımda hiç sütüm gelmemişti yavrum hiç anne sütü alamadan büyüdü inşallsh bunda gelir

Bence sütün kesilmesinde en etkili.sey stres kızlar. Bizim aileler gelmisti hem.benim tarafin hem esimin tarafinin ilk doğumda ayni evde iki aile beni strese sokmusti sütüm gelmemeye basladi oglum sarilik oldu sonra herkes evden gidince sut geri geldi gene cok degildi ama.en azindan bebegim anne sütü aldi 1.5 yasina kadar.

Hadi yaa 2 çay mı küçük bardakta mı benim bazı günler 5 i buluyor
Yani doktorun bana dediği 2 çay ve 1 fincan kahve tabi o kahveyi filtre olabilir nescafe olabilir demişti onların kafein oranı daha yüksek olduğu için çayı minimum düzeyde tutmuş bence. Hatta kahve içmiyorsan çay çoğaltılabilir b2nce

Arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim tek sol ayağım şişiyor uyuşuyor doktora gitmedim ama çok endişeleniyorum aynı sorunu yaşayan varmı yada bilgisi olan
benimde sol ayakta geceleri uyutmayan agrim oluyor ama gebe kalmadan önce de agridigi icin doktora hic sormadim.ama senin gebelikten once böyle bir sikayetin yoksa bence doktoruna danis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…